Itt az Év Szállodája 2023 verseny győzteseinek sora

Itt az Év Szállodája 2023 verseny győzteseinek sora 

Az MSZÉSZ a Hilton Budapestben tartott ünnepélyes gálaest alkalmával, március 8-án, mintegy nőnapi ajándékként, kihirdette az Év Szállodája 2023 pályázat nyerteseit.
Zenére hangolt díjátadó a ferihegyi 1-es terminálon

Zenére hangolt díjátadó a ferihegyi 1-es terminálon 

Március 7-én rendezték látványos körülmények közt a Budapest Airport Éves Díjátadó Gáláját, amely idén a „szimfónia” tematikára épült.
Günzer Tamás az év bortermelője

Günzer Tamás az év bortermelője 

Március első vasárnapján a Marriott Hotelben, egy elegáns gálaebéd keretében átadták a magyar borászok által elnyerhető legrangosabb hazai kitüntetést.
Díjat hozott a zöld befektetés a Wizz Airnek

Díjat hozott a zöld befektetés a Wizz Airnek 

A légitársaság elnyerte Az év európai stratégiai befektetésének járó díjat a 2023-as SAF Investor Awards londoni díjátadóján.
Klasszis TopDesign 2023: mutatjuk a győzteseket!

Klasszis TopDesign 2023: mutatjuk a győzteseket! 

Lezárult a zsűrizés, a közönségszavazás és egy fordulatokban gazdag, szakmai programmal is egybekötött díjátadó alkalmával, november 30-án, a napokban megnyílt ötcsillagos pesti belvárosi Hotel Dorotheában átadták a győzteseknek a díjakat a Klasszis Csoport által meghirdetett Klasszis TopDesign 2023 gálaestjén.
Gundel-díjátadó gálaebéd a gombóc jegyében

Gundel-díjátadó gálaebéd a gombóc jegyében 

Immár harmadik alkalommal a Gundel-díjátadó ünnepség legméltóbb helyére került - a városligeti Gundel Étterembe -, ahol az idei díjazottakat ünneplő gálaebédre hívta az Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) a vendéglátós szakma krémjét. Itt minden a hagyományról, a dicső gasztromúltról, a sikeres jelenről és a felszolgálótanulók sebes igyekezetét látva a reményteli jövőről szólt.
Nehéz helyzetben a vidéki vendéglátók

Nehéz helyzetben a vidéki vendéglátók 

Május 22-én rendezik az Audi – Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálát. Hazánk legrégebbi gasztronómiai platformja évről évre többszáz vendéglátóhelyet tesztel, ez alapján dől el a végső sorrend - tájékoztatta lapunkat a Dining Guide.
Átadták az Év Bortermelője 2022 díjat

Átadták az Év Bortermelője 2022 díjat 

Az 1991-ben alapított „Az Év Bortermelője Magyarországon” díj került a díjazotthoz a minap a Marriott Hotel báltermében megtartott ünnepségen. A kitüntetett 2022-ben Figula Mihály lett. A Magyar Bor Akadémia által létrehozott „Év Bortermelője Magyarországon 2022” cím a magyar borászok által elnyerhető legrangosabb hazai kitüntetés.
Átadták az idei és az elmúlt két év Gundel-díjait a Gundelben

Átadták az idei és az elmúlt két év Gundel-díjait a Gundelben 

A koraestébe nyúló díjátadó gála egyik legszebb mozzanata az volt, amikor a kitüntetések átadása előtt hallhattunk a névadóval, Gundel Károllyal egy archív rádióinterjút, ahol a szakma alázatáról, az éttermükben lévő feladatok elvégzéséről és a vendégeikről beszélt. A nagyvonalú díjátadó ünnepséget a Gundel Étteremben tartották, 2022. október 16-án, vasárnap, 12 órai kezdettel.
Élőben nézheti a világ 50 legjobb étterme díjátadóját

Élőben nézheti a világ 50 legjobb étterme díjátadóját 

A S. Pellegrino és az Acqua Panna 16. alkalommal csatlakozik A világ 50 legjobb étterme (The World's 50 Best Restaurants) díjátadó jubileumi, 20. rendezvényéhez július 18-án, Londonban.

MTV EMA gála Budapest: LMBTQ+ közösségek elfogadásával a fókuszban 

Az elfogadást ünnepelte 2021-ben MTV EMA díjátadó, amely élőben jelentkezett vasárnap este, ezúttal tőlünk, a magyar fővárosból.

Itt a Dining Guide idei díjazottjainak listája 

Hétfőn este átadták a legjobb éttermeknek járó elismeréseket a 2021-es Audi-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálán. A TOP 10+2 ranglistára idén három vidéki étterem is felkerült. Széll Tamás és Szulló Szabina étterme. a Stand lett idén ismét a fődíjas.

Húzós árú gálavacsora helyett ingyenes az Év Irodája díjátadó 

Bár előzetesen nem így tervezték, de ember tervez, járvány végez: április 30-án, mindössze egy regisztárcióért cserébe, bárki megnézheti online Az Év Irodája győzteseit.

Akik nagyon odatették magukat a Budapest Airport rekordévéhez 

Számos légitársaság, repülőtéri üzlet és étterem, valamint repülőtéri partner vehette át az elismerő oklevelet a Budapest Airport hagyományos repülőtéri gálaünnepségén, amit az 1. Terminál épületében tartottak tegnap este.

2016 elképesztően sikeres év volt Ferihegyen 

— sommázta a közelmúltat Jost Lammers, a tavalyi évet rekord utasszámmal záró Budapest Airport vezérigazgatója a vállalat szokásos díjátadó gáláján.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!