Változik a házban a dizájn? Vele változik a légkondicionálás

Változik a házban a dizájn? Vele változik a légkondicionálás 

Különleges megjelenés, első osztályú hatékonyság, hangtalan működés és kiváló levegőminőség jellemzi a légkondik piacának új szereplőjét. Igaz, némi kreativitás is szükséges hozzá.
Norvégiában az útlevélen is sarki fény tündököl

Norvégiában az útlevélen is sarki fény tündököl 

Még 2014-ben írt ki egy pályázatot a norvég állam útleveleinek újragondolására. A pályázatot az oslói székhelyű Neue Design Studio munkája nyerte: a stúdió a határátkelésnél használt UV-fény felől közelítette meg kreatívan a feladatot.

Eredetiség, eszközbarátság, co-working hasznosítás 

Szakemberek szerint ezekre a vendégigényekre és üzemeltetési szempontokra érdemes ügyelni egy szálloda belsőépítészeti kialakításakor - osztotta meg velünk a HOTREC tapasztalatait az MSZÉSZ.
FRISSÍTVE! Horeca Meetup - "A megtérülés kulcsa az instabarát dizájn"

FRISSÍTVE! Horeca Meetup - "A megtérülés kulcsa az instabarát dizájn" 

Információ, kapcsolatépítés, csúcsgasztronómia – mindez egy időben, egy helyen: több éven át tartó Business Klub rendezvényünket felváltotta most induló Horeca Meetup programunk, amelynek célja, hogy a hazai szállodások, éttermesek topkörnyezetben szerezzenek olyan információkat, építsenek új kapcsolatokat, amelyek elősegítik a sikeres üzletmenetet, üzemeltetést, miközben high-end gasztronómiát kóstolhatnak, és Horeca-beszállítókkal találkozhatnak közvetlenül.

Itt a budapesti olimpia arculata és reklámja 

Csütörtökön bemutatták a 2024-es budapesti olimpiai pályázat logóját és arculati terveit.
Ilyen is lehetett volna a vizes-vébé arculata

Ilyen is lehetett volna a vizes-vébé arculata 

Ördögh László a Graphasel Design Stúdió vezetője, aki a stúdió irányítása mellett tanít a Kreában és több művészeti egyetemen óraadó. Ő ajánlotta figyelmünkbe egyik kreás tanítványának, Hetsch Ferencnek a munkáját.
Nemzetközi dizájnverseny: Budapest a Viberen?

Nemzetközi dizájnverseny: Budapest a Viberen? 

Nemzetközi dizájnpályázatra hívja a grafikusokat a Viber. A több mint 600 millió felhasználóval rendelkező, üzenetküldő okostelefonos alkalmazás második Sticky Fingers versenyén, „Az én városom, az én hangulatom” („My City, My Vibe) pályázaton a Talenthouse művészeti közösséggel együtt keresi az alkotókat a világ minden tájáról, magyar művészek alkotásait is várják.
Mi kell egy mobilalkalmazás sikeréhez?

Mi kell egy mobilalkalmazás sikeréhez? 

Egy mobilalkalmazás sikerét számos tényező, többek között a felhasználói felület ergonómiája és külső megjelenése is befolyásolja. Ha a megrendelő nem foglalkozik e kérdésekkel, a fejlesztő kénytelen a maga feje után menni, de így az eredmény nagy valószínűséggel nem éri el a célját. 

Arculatot váltott a Wizz Air - nézze meg az új dizájnt! 

„A vendég, aki eddig elbújt a paparazzók elől” - köszöntötte Mshvenieradze Tamara, a Wizz Air magyarországi corporate kommunikációs menedzsere a Lufthansa Technik ferihegyi hangárjában gomolygó diszkófüstből kibontakozó, megújult külsejű Wizz Air gépet, kedden a légitársaság 11 évvel ezelőtti első kereskedelmi útjának évfordulóján.
Dizájn Oscar a magyar borcsomagolásnak

Dizájn Oscar a magyar borcsomagolásnak 

A világ egyik legrangosabb dizájn-díját nyerte el a budapesti Dió Stúdió – írja az FN24. Az Iparművészeti Múzeum borait öltöztették fel híres magyar festők műveibe.

Bemutatkozik Újbuda kreatív arca 

Eleven design hétvége címmel rendeznek a helyi kreatív ipar képviselői és kulturális színterei három napon át tartó fesztivált Budapest XI. kerületében május 9. és 11. között a fenntarthatóság, a tudatos környezetépítés és a kreatív ipar bemutatkozása jegyében.

Sörösüvegek a Hello Baby plafonján 

Sörösrekeszekből, palackokból vagy sörösdobozokból kellett művészi igényű dekorációt készíteni a Heineken és a Design Terminal pályázatán, melynek eredményét múlt héten hirdették ki.

Magyar dizájn pop-up bolt nyílt Londonban 

Két hónapon keresztül közel 30 magyar tervező és márka mutatkozhat be a londoni Boxpark bevásárlóközpont Hungarian Design Pop Up Store-jában, írja a Kreatív Online.

Apple-kávézó nyílik Budapesten 

Magyar tervezők munkáit és kávézni vágyó vásárlókat vár majd Budapesten februárban egy új Apple Store.

Szuvenírek bécsi módra 

Összerakható bécsi látnivalók valamint az osztrák fővárosra jellemző dizájn-elemekre építő kártyajáték váltja az eddigi hivatalos Bécs-szuveníreket. Az új emléktárgyak megtervezésére a Wien Tourismus írt ki pályázatot, szavazni interneten lehetett.

Ibis és Motel One konkurencia lesz az Ikea 

Saját diszkontszállodalánc nyitását tervezi rövid időn belül az Ikea, amellyel a Motel One és Ibis szállodák konkurenciájává válhat, írja a FAZ. Első olcsó dizájnszállodája a tervek szerint 2013-ban nyílik Németországban.

Mobil szőnyeg, edényhangszer és testobjekt 

Sikeresen zajlottak le a napokban a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola Alkalmazott Művészeti Intézetében a második végzős művészévfolyam diplomavédései.

Megújult dizájn az Ibis szálodákban 

2011 szeptemberében jelentette be az Accor, hogy economy márkáit az Ibis brand alá vonja, így hozták létre az Ibis, Ibis Styles és Ibis budget márkákat.

Híres holland formatervező tervezi újra a KLM business osztályát 

A KLM a híres holland formatervezőt, Hella Jongeriust kérte fel flottájának repülőgépein a business osztály World Business Class (WBC) enteriőrjének újratervezéséhez.

Walking-Chair a sztárvendég a Design Héten 

A Design Hét Budapest fesztivál idén az osztrák Walking-Chair Design Studiot hívta meg a rendezvénysorozat sztárvendégeként.

Új ruhát kapott a S.Pellegrino 

Itáliai designerek ezúttal a frissességet és ragyogást megszemélyesítő, kékes cikk-cakk motívumokkal öltöztették fel a San Pellegrino ásványvizek palackjait - írja az Élelmiszer Online.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!