Új ruhát kapott a S.Pellegrino

Itáliai designerek ezúttal a frissességet és ragyogást megszemélyesítő, kékes cikk-cakk motívumokkal öltöztették fel a San Pellegrino ásványvizek palackjait - írja az Élelmiszer Online.

Igazi olasz modell született a neves itáliai divatház, a MISSONI terveiből: az itáliai designerek ezúttal a frissességet és ragyogást megszemélyesítő, kékes cikk-cakk motívumokkal öltöztették fel a San Pellegrino ásványvizek palackjait. A Kékkúti Ásványvíz Zrt. által forgalmazott exkluzív, limitált szériájú ásványvizek októberben Magyarországra is megérkeztek: viszontláthatjuk őket a legszínvonalasabb magyar éttermek asztalain. Az egyedi szín és formavilág nem csak a címkéken jelenik meg; néhány száz kézzel készített, MISSONI textíliával bevont palackot is piacra dobtak világszerte, amely várhatóan a gyűjtők nagy kedvence lesz.

A MISSONI a S.Pellegrino az Olasz Tehetségek programja keretében értelmezte újra a klasszikus formájú palackok ruháját, így közvetítve világszerte az olasz kultúrát és stílust. Az együttműködés azért is különleges, mert ez az első alkalom, hogy a S.Pellegrino külső kézbe adta a címketervezés feladatát. Az egyedi palackok ötvözik a MISSONI színekben, cikk-cakk, csíkos és hullámos formákban gazdag világát a 111 éves S.Pellegrino minőséggel és hagyománnyal. Az új designnal ellátott ásványvizeket idén júniusban mutatták be a milánói divathéten.

Magyarországon mindössze 15 ezer darab kerül forgalomba a designer palackokból, idén októberben és novemberben többek közt a Fausto’s, a Porcellino Grasso, a TG Italiano, a Café Callas, a Hemingway és a Vapiano éttermekben találhatunk rájuk. (forrás: Élelmiszer Online )


Csehországi borturisztikai konferencia – magyar résztvevőkkel

Csehországi borturisztikai konferencia – magyar résztvevőkkel 

Három magyar résztvevő a mikulovi Nemzetközi Borturizmus Konferencián.
Etyek nagyra törő terve: felkerülni a világ pezsgő térképére

Etyek nagyra törő terve: felkerülni a világ pezsgő térképére 

Az Etyeki Pezsgő hivatalosan eredetvédett státuszt kapott.
Terített asztal a Balatonnál – gasztro-évadnyitó Tihanyban

Terített asztal a Balatonnál – gasztro-évadnyitó Tihanyban 

Hagyományteremtő„Balaton Expo”-n jelent meg a régió kínálata a Balaton asztalán.
Fontos termék a vendéglátóipar szereplőinek

Fontos termék a vendéglátóipar szereplőinek 

Új névvel és telephelyen, kibővített termékportfólióval és nemzetközi terjeszkedéssel folytatja működését Magyarország vezető újrahasználati rendszere, a Cup Revolution.
Felvásárolták az albán Spar-hálózatot

Felvásárolták az albán Spar-hálózatot 

Koszovó legnagyobb kiskereskedelmi hálózata, a Viva Fresh Store felvásárolta a Spar Albánia üzleteit a helyi Balfin befektetési csoporttól.
Balatoni vörösborokat díjaztak Berlinben

Balatoni vörösborokat díjaztak Berlinben 

Ki mondta, hogy a balatonfüredi borvidék kizárólag fehérborok készítéséhez kiváló terület?
Itthon újabb szarvasmarhatelepen jelent meg a ragadós száj- és körömfájás

Itthon újabb szarvasmarhatelepen jelent meg a ragadós száj- és körömfájás 

Az első tünetek kedden jelentkeztek a Levél településen található, 3000 egyedet számláló szarvasmarha-állományban.
Jön egy stílusos villásreggeli

Jön egy stílusos villásreggeli 

Stílusos Vidéki Villásreggeli Fesztivál és majális- egy igazán ragyogó program a gasztronómia és az utazás szerelmeseinek.
Megújult étlappal vár az etyeki birtok

Megújult étlappal vár az etyeki birtok 

Defend Márk séf és csapata tálalásában mutatják be a friss ötletekre és szezonális alapanyagokra épülő megújult étlapot.
Zenés-táncos estek a Gundelben

Zenés-táncos estek a Gundelben 

Hagyományélesztés modern köntösben: áprilistól zenés-táncos estek a Gundelben.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.