Megújult dizájn az Ibis szálodákban

2011 szeptemberében jelentette be az Accor, hogy economy márkáit az Ibis brand alá vonja, így hozták létre az Ibis, Ibis Styles és Ibis budget márkákat.

Az Ibis szállodák dizájnjának megújításkor a szállodák közösségi tereinek felfrissítés kapott kiemelkedő hangsúlyt. A helyiségeket a különböző anyagok kontrasztja teszi majd különlegessé, sok fa és meleg árnyalat lesz a jellemző. Az új, barátságos hangulattal is a vendégeknek próbálnak kedvezni.

A recepció nyitott tere segíti a vendégek és a hotel alkalmazottai közötti kapcsolatot, a háttérben lévő hatalmas tábla pedig tájékoztatásra hivatott. 

A recepció, a reggeliző helyiség és a snack bar elhelyezkedését úgy alakítottál ki, hogy könnyen megtalálhatóak legyenek a szállóvendégek számára, és közel legyenek egymáshoz. A reggeliző helyiség belső dizájnja meleg és barátságos hangulatot áraszt, így a vendégek nem csak ehetnek itt, de relaxálni is lehet a közös helyiségnek is megfelelő térben. Az Ibis új stílusa legfőképpen a személyes légkör kialakítására törekedett.

Design, hatalmas terek és vidámság, ugyan azon az árakon

Az Ibis csoport az új dizájn kialakításakor a kényelemre és az innovációra fektette a hangsúlyt. A közös helyiségek feújításakor figyeltek arra, hogy munkálatok minél kevesebb ideig tartsanak és ne akadályozzák se a vendégeket, se a szállodai programokat.

Az Ibis és az Ibis budget közöségi terei elsőként Franciaországban, Németországban, az Egyesült Királyságban, Spanyolországban, Hollandiában és Svájcban lettek újultak meg. Az új koncepció építését hamarosan Latin Amerikában és Ázsiában is elkezdik.


Frissítő újdonságokkal vár nyáron a Hotel Clark Budapest!

Frissítő újdonságokkal vár nyáron a Hotel Clark Budapest!  

A főváros szívében, a Lánchíd és a Budai Vár lábánál található 5 csillagos Hotel Clark számtalan üdítő újdonságot és felfrissülést kínál ezen a forró nyáron nem csak a városba látogató külföldi, de a hosszú hétvégi „staycation”-re vágyó hazai vendégnek is.
MSZÉSZ Társult tagok - pályázati lehetőség

MSZÉSZ Társult tagok - pályázati lehetőség 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) Társult tagjai részére idén is meghirdeti az „Év Technológiai Újítása" pályázatot.
Igazgatóváltások az Accent Hotels-nél

Igazgatóváltások az Accent Hotels-nél 

A szállodalánc csapata két új szakemberrel bővült.
Itt a Michelin Guide ajánlást kapott hazai hotelek teljes listája

Itt a Michelin Guide ajánlást kapott hazai hotelek teljes listája 

A júniusi négy új minősítéssel együtt már huszonöt magyar szálláshely került be a világszerte ismert Michelin Guide által ajánlott szálláshelyek közé.
Új generációs, jól kereső utazó közönséget céloz meg kisfilmjeivel ez a budapesti ötcsillagos hotel

Új generációs, jól kereső utazó közönséget céloz meg kisfilmjeivel ez a budapesti ötcsillagos hotel  

A belvárosi Vörösmarty téren található Dorothea Hotelről sugároz bemutató kisfilmeket júliusban a CNBC International a kereskedelmi műsoridejében.
Gasztronómiai kalandok, időutazás és egy 120 éves hotel

Gasztronómiai kalandok, időutazás és egy 120 éves hotel 

A 120. születésnapját ünneplő legendás győri szálláshelyen jártunk.
Itt az év Green Collection Szállodája

Itt az év Green Collection Szállodája 

Ez az ötcsillagos pesti belvárosi hotel nyerte el „Az Év Green Collection Szállodája” címet Japánban.
Luxus és elegancia a Balaton partján: Kenese Bay Garden Resort & Conference Hotel

Luxus és elegancia a Balaton partján: Kenese Bay Garden Resort & Conference Hotel 

Két és féléves felújítás után közel két hónapja nyílt meg a Kenese Bay Garden, ahol néhány felejthetetlen napot töltöttünk.
Ötcsillagos hotel lett az év felnőttbarát szállodája

Ötcsillagos hotel lett az év felnőttbarát szállodája 

A Minaro Hotel Tokaj MGallery nyerte el Magyarországon a 2023-as év felnőttbarát szállodája elismerést Az Utazó magazin szavazása alapján.

Interjú

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni 

A két Michelin-csillagos étterem konyháját vezető séffel többek közt a versenyről és megosztó ételekről beszélgetünk, és mesél arról is, miért nem követi a trendeket.
Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető

Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető 

Az idei újdonságokról és megújulásról a borászat tulajdonosával, Dunai Ágnessel beszélgettünk.
Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél”

Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél” 

Csernus Imrével szőlőről, borokról és a vidéki életről beszélgettünk, és nemrég megjelent könyve kapcsán egy kicsit rólunk, magyarokról is.