Megújult dizájn az Ibis szálodákban

2011 szeptemberében jelentette be az Accor, hogy economy márkáit az Ibis brand alá vonja, így hozták létre az Ibis, Ibis Styles és Ibis budget márkákat.

Az Ibis szállodák dizájnjának megújításkor a szállodák közösségi tereinek felfrissítés kapott kiemelkedő hangsúlyt. A helyiségeket a különböző anyagok kontrasztja teszi majd különlegessé, sok fa és meleg árnyalat lesz a jellemző. Az új, barátságos hangulattal is a vendégeknek próbálnak kedvezni.

A recepció nyitott tere segíti a vendégek és a hotel alkalmazottai közötti kapcsolatot, a háttérben lévő hatalmas tábla pedig tájékoztatásra hivatott. 

A recepció, a reggeliző helyiség és a snack bar elhelyezkedését úgy alakítottál ki, hogy könnyen megtalálhatóak legyenek a szállóvendégek számára, és közel legyenek egymáshoz. A reggeliző helyiség belső dizájnja meleg és barátságos hangulatot áraszt, így a vendégek nem csak ehetnek itt, de relaxálni is lehet a közös helyiségnek is megfelelő térben. Az Ibis új stílusa legfőképpen a személyes légkör kialakítására törekedett.

Design, hatalmas terek és vidámság, ugyan azon az árakon

Az Ibis csoport az új dizájn kialakításakor a kényelemre és az innovációra fektette a hangsúlyt. A közös helyiségek feújításakor figyeltek arra, hogy munkálatok minél kevesebb ideig tartsanak és ne akadályozzák se a vendégeket, se a szállodai programokat.

Az Ibis és az Ibis budget közöségi terei elsőként Franciaországban, Németországban, az Egyesült Királyságban, Spanyolországban, Hollandiában és Svájcban lettek újultak meg. Az új koncepció építését hamarosan Latin Amerikában és Ázsiában is elkezdik.


Hunguest hotelek Hévízen: wellness és kikapcsolódás egy helyen

Hunguest hotelek Hévízen: wellness és kikapcsolódás egy helyen 

A Hunguest Hotels szállodaláncnál a lánc számos szállodája teljes körűen megújult, köztük hévízi egységeik is.
Belföldi és nemzetközi vendégérkezések hazai szálláshelyeken

Belföldi és nemzetközi vendégérkezések hazai szálláshelyeken 

A Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) adatai szerint eddig 2,4 millió belföldi és 2,6 millió nemzetközi turistát regisztráltak a hazai szálláshelyek.
Két új magyar szálláshely a világ fenntartható turizmusának térképén

Két új magyar szálláshely a világ fenntartható turizmusának térképén  

Két észak-magyarországi szálláshely nyerte el ma a nemzetközi Good Travel Seal minősítést, amelyet a világ egyik vezető fenntarthatósági turisztikai értékelőrendszereként tartanak számon.
MSZÉSZ márciusi trendriport – kevesebb belföldi vendég, mint tavaly

MSZÉSZ márciusi trendriport – kevesebb belföldi vendég, mint tavaly 

Márciusi trendriport a KSH adatai alapján.
Brandváltás ennél a patinás fővárosi szállodánál

Brandváltás ennél a patinás fővárosi szállodánál 

A Mövenpick bejelentette a Mövenpick Hotel Budapest Centre megnyitását.
Újra nyitva a családok és a wellness rajongók kedvence: a Hunguest Flóra

Újra nyitva a családok és a wellness rajongók kedvence: a Hunguest Flóra 

Évekkel ezelőtt, fejlesztés céljából zárt be az egri Hunguest Hotel Flóra azért, hogy 2024. december 18-án megújult külsővel és belsővel születhessen újjá.
A szállodások keleti régióülésére készül a megújult Hunguest Béke

A szállodások keleti régióülésére készül a megújult Hunguest Béke  

Május 7-én a nemrég újranyitott hajdúszoboszlói Hunguest Béke szállodában rendezik meg a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének (MSZÉSZ) keleti régióülését.  
Igazgatóváltás a Dorothea Hotel élén

Igazgatóváltás a Dorothea Hotel élén 

Az ötcsillagos budapesti belvárosi ház vezetése 2025 március elsejétől változott.
Új ötcsillagos ház nyílik Hévízen

Új ötcsillagos ház nyílik Hévízen 

Az ötcsillagos szállodában a vendégeket nem csak a luxus legmagasabb foka, hanem valódi testi-lelki feltöltődés várja.
Boeingből luxushotel

Boeingből luxushotel 

Felix Demin 2023 végén nyitotta meg a világ egyik legkülönlegesebb szálláshelyét: a Private Jet Villát.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.