Megújult dizájn az Ibis szálodákban

2011 szeptemberében jelentette be az Accor, hogy economy márkáit az Ibis brand alá vonja, így hozták létre az Ibis, Ibis Styles és Ibis budget márkákat.

Az Ibis szállodák dizájnjának megújításkor a szállodák közösségi tereinek felfrissítés kapott kiemelkedő hangsúlyt. A helyiségeket a különböző anyagok kontrasztja teszi majd különlegessé, sok fa és meleg árnyalat lesz a jellemző. Az új, barátságos hangulattal is a vendégeknek próbálnak kedvezni.

A recepció nyitott tere segíti a vendégek és a hotel alkalmazottai közötti kapcsolatot, a háttérben lévő hatalmas tábla pedig tájékoztatásra hivatott. 

A recepció, a reggeliző helyiség és a snack bar elhelyezkedését úgy alakítottál ki, hogy könnyen megtalálhatóak legyenek a szállóvendégek számára, és közel legyenek egymáshoz. A reggeliző helyiség belső dizájnja meleg és barátságos hangulatot áraszt, így a vendégek nem csak ehetnek itt, de relaxálni is lehet a közös helyiségnek is megfelelő térben. Az Ibis új stílusa legfőképpen a személyes légkör kialakítására törekedett.

Design, hatalmas terek és vidámság, ugyan azon az árakon

Az Ibis csoport az új dizájn kialakításakor a kényelemre és az innovációra fektette a hangsúlyt. A közös helyiségek feújításakor figyeltek arra, hogy munkálatok minél kevesebb ideig tartsanak és ne akadályozzák se a vendégeket, se a szállodai programokat.

Az Ibis és az Ibis budget közöségi terei elsőként Franciaországban, Németországban, az Egyesült Királyságban, Spanyolországban, Hollandiában és Svájcban lettek újultak meg. Az új koncepció építését hamarosan Latin Amerikában és Ázsiában is elkezdik.


Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit

Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége 2025. januárjában ismét meghirdette az Év Szállodája pályázatot. Mutatjuk az idei győzteseket.
Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről

Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről 

Soha rosszabb évet.
10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon

10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon 

Az idei HoReCa Design Kiállítás, amely a Bútor, Lámpa, Dekor Kiállítás részeként látogatható, számtalan innovatív és különleges termékkel várja a szakmai érdeklődőket.
ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál”

ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál” 

Friss ibis-kutatás az idei utazási szokásokról.
Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o

Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o 

Az új szálláshely a Piazza del Duomótól 30 perc sétára található a városközpontban.
Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely

Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely 

Győztest hirdettek a négycsillagos Hotel Lycium bérbeadásának pályázatán.
Jól jön a Valentin-nap a hazai szállodásoknak

Jól jön a Valentin-nap a hazai szállodásoknak 

Sok pár utazással tölti idehaza is az eredetileg Angliában és Amerikában a szerelmesek ünnepeként számon tartott február 14-ét, és az azt követő hétvégét.
A budapesti Kempinski ismét ott a Forbes Travel Guide előkelő listáján

A budapesti Kempinski ismét ott a Forbes Travel Guide előkelő listáján 

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest “négycsillagos” besorolást kapott..
Tavasszal nyit az ibis Styles hotel a debreceni reptéren

Tavasszal nyit az ibis Styles hotel a debreceni reptéren 

Ez lesz az első szálloda az ország második legforgalmasabb repülőtere, a Debreceni Nemzetközi Repülőtér közvetlen közelében
Év Szállodája díjátadó gála  – még lehet jelentkezni!

Év Szállodája díjátadó gála – még lehet jelentkezni!  

Február 21-én részese lehet az év egyik legexkluzívabb szállodai eseményének.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.