Megújult dizájn az Ibis szálodákban

2011 szeptemberében jelentette be az Accor, hogy economy márkáit az Ibis brand alá vonja, így hozták létre az Ibis, Ibis Styles és Ibis budget márkákat.

Az Ibis szállodák dizájnjának megújításkor a szállodák közösségi tereinek felfrissítés kapott kiemelkedő hangsúlyt. A helyiségeket a különböző anyagok kontrasztja teszi majd különlegessé, sok fa és meleg árnyalat lesz a jellemző. Az új, barátságos hangulattal is a vendégeknek próbálnak kedvezni.

A recepció nyitott tere segíti a vendégek és a hotel alkalmazottai közötti kapcsolatot, a háttérben lévő hatalmas tábla pedig tájékoztatásra hivatott. 

A recepció, a reggeliző helyiség és a snack bar elhelyezkedését úgy alakítottál ki, hogy könnyen megtalálhatóak legyenek a szállóvendégek számára, és közel legyenek egymáshoz. A reggeliző helyiség belső dizájnja meleg és barátságos hangulatot áraszt, így a vendégek nem csak ehetnek itt, de relaxálni is lehet a közös helyiségnek is megfelelő térben. Az Ibis új stílusa legfőképpen a személyes légkör kialakítására törekedett.

Design, hatalmas terek és vidámság, ugyan azon az árakon

Az Ibis csoport az új dizájn kialakításakor a kényelemre és az innovációra fektette a hangsúlyt. A közös helyiségek feújításakor figyeltek arra, hogy munkálatok minél kevesebb ideig tartsanak és ne akadályozzák se a vendégeket, se a szállodai programokat.

Az Ibis és az Ibis budget közöségi terei elsőként Franciaországban, Németországban, az Egyesült Királyságban, Spanyolországban, Hollandiában és Svájcban lettek újultak meg. Az új koncepció építését hamarosan Latin Amerikában és Ázsiában is elkezdik.


A Ruby-brandhez tartozó luxushotel épül Máltán

A Ruby-brandhez tartozó luxushotel épül Máltán 

A müncheni központú Ruby Hotels bejelentette első máltai szállodaprojektjét, a Ruby Ninu közösségi munkatér (Workspace) tavaly februári megnyitását követően.
Pazar panoráma, téglasüti és üzleti kapcsolatok

Pazar panoráma, téglasüti és üzleti kapcsolatok 

Bemutatkozott a Clarion Hotel Vienna South.
NGM: februárban 1 millió feletti vendégérkezés a hazai szálláshelyeken

NGM: februárban 1 millió feletti vendégérkezés a hazai szálláshelyeken 

A belföldi vendégek száma 5,4 százalékkal 485 ezerre nőtt, míg a külföldi turisták száma több mint 22 százalékkal 536 ezer főre emelkedett.
Ennyit ettek-ittak egy év leforgása alatt a Tribe hotel vendégei

Ennyit ettek-ittak egy év leforgása alatt a Tribe hotel vendégei 

Beszédes adatok és izgalmas tapasztalatok egy hotel első évéből – így indult a TRIBE Budapest Stadium.
Moore-jelentés: a globális hotelipar eredményei 2024-ben

Moore-jelentés: a globális hotelipar eredményei 2024-ben 

A gazdasági kihívások és a geopolitikai bizonytalanság ellenére rekordévet zárt a nemzetközi szállodaipar.
Danubius-kutatás: mi számít a vendégnek, ha Budapesten foglal szállást?

Danubius-kutatás: mi számít a vendégnek, ha Budapesten foglal szállást? 

A Danubius Hotels (DH) a budapesti szállodáikba látogató külföldi turisták körében végzett kutatást.
Az egész hétvége a kutyabarátságról szól a tokaji ötcsillagos házban

Az egész hétvége a kutyabarátságról szól a tokaji ötcsillagos házban 

Ezzel hívja fel a figyelmet a felelős állattartásra a Minaro Hotel Tokaj MGallery.
Az Accor hűségprogramja immár százmilliós tagsággal rendelkezik

Az Accor hűségprogramja immár százmilliós tagsággal rendelkezik 

A szállodacsoport globális hűség- és kedvezményprogramja most köszöntötte százmilliomodik tagját.
Határmenti családbarát szálloda az Accent Hotels portfóliójában

Határmenti családbarát szálloda az Accent Hotels portfóliójában 

Olyan megoldásokkal, amelyek a gyerekkel érkező vendégek kényelmét szolgálják.
Így állnak a foglalások eddig a tavaszi időszakban

Így állnak a foglalások eddig a tavaszi időszakban 

A Szallas.hu legfrissebb adatai szerint.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.