Megújult dizájn az Ibis szálodákban

2011 szeptemberében jelentette be az Accor, hogy economy márkáit az Ibis brand alá vonja, így hozták létre az Ibis, Ibis Styles és Ibis budget márkákat.

Az Ibis szállodák dizájnjának megújításkor a szállodák közösségi tereinek felfrissítés kapott kiemelkedő hangsúlyt. A helyiségeket a különböző anyagok kontrasztja teszi majd különlegessé, sok fa és meleg árnyalat lesz a jellemző. Az új, barátságos hangulattal is a vendégeknek próbálnak kedvezni.

A recepció nyitott tere segíti a vendégek és a hotel alkalmazottai közötti kapcsolatot, a háttérben lévő hatalmas tábla pedig tájékoztatásra hivatott. 

A recepció, a reggeliző helyiség és a snack bar elhelyezkedését úgy alakítottál ki, hogy könnyen megtalálhatóak legyenek a szállóvendégek számára, és közel legyenek egymáshoz. A reggeliző helyiség belső dizájnja meleg és barátságos hangulatot áraszt, így a vendégek nem csak ehetnek itt, de relaxálni is lehet a közös helyiségnek is megfelelő térben. Az Ibis új stílusa legfőképpen a személyes légkör kialakítására törekedett.

Design, hatalmas terek és vidámság, ugyan azon az árakon

Az Ibis csoport az új dizájn kialakításakor a kényelemre és az innovációra fektette a hangsúlyt. A közös helyiségek feújításakor figyeltek arra, hogy munkálatok minél kevesebb ideig tartsanak és ne akadályozzák se a vendégeket, se a szállodai programokat.

Az Ibis és az Ibis budget közöségi terei elsőként Franciaországban, Németországban, az Egyesült Királyságban, Spanyolországban, Hollandiában és Svájcban lettek újultak meg. Az új koncepció építését hamarosan Latin Amerikában és Ázsiában is elkezdik.


MSZÉSZ: indul az „Év Szállodája” pályázat

MSZÉSZ: indul az „Év Szállodája” pályázat 

Az MSZÉSZ útjára indítja az „Év Szállodája 2024” pályázatot.
Változik az indiai OYO szállásfoglaló portál házirendje – tiltakoznak a vendégek

Változik az indiai OYO szállásfoglaló portál házirendje – tiltakoznak a vendégek 

Az utazás nehéz Indiában azoknak, akik nem házasok, azonban ennek ellenére szeretnének együtt utazni és közös szálláshelyen aludni.
Veganuár és méregtelenítő kúra a sárvári ötcsillagos házban

Veganuár és méregtelenítő kúra a sárvári ötcsillagos házban 

Évkezdetnek nem is rossz: két olyan csomagajánlatot állítottak össze, amely mindkettő ezt a célt szolgálja.
Újfent nyit egy hostelt az a&o Belgiumban

Újfent nyit egy hostelt az a&o Belgiumban 

Az a&o Hostels, Európa vezető hostellánca, 2025. január 1-jén megnyitotta második belga szálláshelyét, az a&o Brussels Centrumot.
Brandváltás az egykori Adria Palotában

Brandváltás az egykori Adria Palotában 

Az Al Habtoor Palace megérkezett Budapestre az ikonikus, egykori Adria Palotába, amelyet jóideje Ritz Carlton-ként ismertünk, korábban pedig a Meridien-lánc tagjaként nyílt meg ötcsillagos szállodaként a pesti Belváros szívében.
Új szakember a hévízi hotel élén – FRISSÍTVE

Új szakember a hévízi hotel élén – FRISSÍTVE 

Jakab Gábor lett a hévízi NaturMed Hotel Carbona új szállodaigazgatója.
Üzemeltetési területen változás a Danubius Hotels-nél

Üzemeltetési területen változás a Danubius Hotels-nél 

A Danubius Hotels Zrt. új vezető kinevezésével indítja 2025-öt, megerősítve a szállodavállalat láncszintű üzemeltetését.
Milliós gázszámla és eltűnt bérlők a mogyoródi panziónál

Milliós gázszámla és eltűnt bérlők a mogyoródi panziónál 

Több, mint harmincmilliós tartozást hátrahagyva váltak köddé a koreai befektetők.
Vendégek éjszakázhatnak Pablo Escobar egykori magánrepülőjén

Vendégek éjszakázhatnak Pablo Escobar egykori magánrepülőjén 

Aki Bristol környékére tervez látogatni mostanában, akár már az egykori drogbáró magángépéből átalakított Airbnb szállást is kibérelheti.
HOTCO 2025: Újabb előadók neveit hozták nyilvánosságra

HOTCO 2025: Újabb előadók neveit hozták nyilvánosságra 

Az idei program különlegessége, hogy neves előadók osztják meg tapasztalataikat, amelyek értékes tanulságokkal szolgálhatnak minden résztvevő számára.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.