Öt év után újra van egyiptomi charterjárat Debrecenből 

Ismét van nyári repülőjárat Debrecenből Egyiptomba: az első gép pénteken szállt fel a cívisváros légikikötőjéből, fedélzetén száz utassal - közölte az MTI-vel a Debrecen Airport járatfejlesztési igazgatója.A járatot az Express Travel International bérli. 
Elindult az ETI első charterjárata Romániából

Elindult az ETI első charterjárata Romániából 

Június 21-én telt házzal szállt fel a kolozsvári repülőtérről az Express Travel International első romániai indulású charterjárata.
ETI: már heti három indulás Hurghadára

ETI: már heti három indulás Hurghadára 

Pénteken, június 16-án üzembe állt az Air Cairo harmadik menetrendszerinti Budapest-Hurghada járata, melyen - hasonlóan a másik kettőhöz - az ETI kötötte le a helyek kétharmadát.
ETI-szezonkezdet: jöhet a Sharm el Sheikh-i járat és a Debrecen-Hurghada charter

ETI-szezonkezdet: jöhet a Sharm el Sheikh-i járat és a Debrecen-Hurghada charter 

Június közepétől két fontos újdonsággal rukkol elő az Express Travel International (ETI): nagy esély van arra, hogy sikerrel elrajtoljon jó pár év szünet után az első közvetlen charterjárat Sharm el Sheikh-re (dobbantás nélkül), illetve Debrecenből a szintén közvetlen Hurghada-járat. A részletekről Kerekes Gábor irodavezetőt kérdeztük.

Új partnerkapcsolati menedzser az ETI-nél 

Patruna Róbert személyében új partnerkapcsolati menedzser kezdte meg munkáját az ETI-nél.
Heti öt járatot tervez Egyiptomba az idén az ETI

Heti öt járatot tervez Egyiptomba az idén az ETI 

A tavalyi sikerek után további utasszám-növekedésre számít az idén az Express Travel International, amely a nyári főszezonban öt járatot tervez indítani Magyarországról a Vörös-tenger partjára.
Új munkatárs az ETI-nél

Új munkatárs az ETI-nél 

December 1-jétől Csaba-Simon Ildikóval bővült az ETI magyarországi csapata.

Közel tíz százalékos növekedés Magyarországról 

Bő két esztendeje, amikor a német alapítású, idén nagykorúvá lett, Egyiptom-specialista és Ausztriában piacvezető ETI (Express Travel International) megjelent hazánkban, sokan üdvözölték a közkedvelt Red Sea Hotels lánc újbóli magyarországi értékesítésének lehetőségét. Azóta eltelt három nyári szezon és az ETI megszilárdította a helyét a piacon. Az idei szezon alakulásáról és a jövő terveiről beszélgettünk Martin Hafnerrel, az ETI csoport közép-európai vezérigazgatójával és Kerekes Gáborral, a cég budapesti irodavezetőjével.
ETI: nő az érdeklődés Egyiptom iránt

ETI: nő az érdeklődés Egyiptom iránt 

Nehezen indult az idei szezon az ETI-nél, de a nyár közepétől beindultak a foglalások. A tervek szerint télen is közlekedik majd heti egy járatuk Egyiptomba. 

ETI-újdonság: indul a második Hurghada-charter Budapestről 

Július 28-án, csütörtökön rajtol a fővárosból a cég új egyiptomi járata.

ETI: jelentős erősödés és új úti célok két évvel a piacra lépés után 

A hazánkban 2014 tavasza óta tevékenykedő osztrák utazásszervező Express Travel International (ETI) két év alatt jelentősen erősítette piaci pozícióit Magyarországon az Egyiptomba irányuló kiutaztatásban. A jelenleg Budapestről közlekedő két egyiptomi charterjárat egyike az övék: egyedül töltik, társbérlők nélkül. Közvetlen charterrel elérhető a két másik ismert egyiptomi üdülőhely is az ETI-vel: Sharm el Sheikh pozsonyi, míg Marsa Alam bécsi indulással. Ezen kívül a paletta egy sor új desztinációval bővült.

Grillpartival nyitotta meg a szezont az ETI 

Szezonnyitó grillpartit szervezett június 24-én az Express Travel International Tahitótfaluban, a Bodor Majorban. 

ETI: elrajtolt a cég első közvetlen hurghadai járata 

Június 11-ig még pozsonyi érintéssel közlekedett az ETI (Express Travel International) saját chartergépe, de június 19-én az első, immár közvetlenül Hurghadára közlekedő járata szállt fel Budapestről 180 utassal a fedélzetén, a Fly Egypt „gondozásában”. 

ETI: május elején indul az első egyiptomi charterjárat 

A magyar utazóközönség a globális bizonytalanság miatt a telet és a tavaszt charterjáratok nélkül volt kénytelen elviselni, májusban viszont várhatóan több üdülőjárat is elindul végre, az elsők között az ETI egyiptomi chartere.

Bíztató szezonkezdet, bővülő kínálat az ETI-nél 

Május elején indul az ETI első egyiptomi charterjárata Budapestről, bécsi indulással pedig egy sor, a magyar piacon újdonságnak számító repülős desztináció válik elérhetővé, például az olaszországi Szardínia és Calabria, vagy a bulgáriai Várna.

ETI 2016: bővülő kínálat és szenzációs előfoglalási árak 

A hazánkban 2014 tavasza óta Egyiptom-specialistaként jelen lévő Express Travel International (ETI) sikeres évet zár, és gőzerővel készül az új esztendőre.

Új irodavezető az ETI-nél 

Andreas Hamorszky, az ETI magyarországi country managere megköszönve partnereinek az eddigi együttműködést, búcsúzik a turisztikai szakmától és mostantól zenei pályafutására koncentrál.

Az ETI magyarországi igazgatója lép fel a Harlem Gospel Choir előtt 

Andreas Hámorszky The Bandys nevű együttese lesz a világhírű gospelkórus előzenekara.

Őszi élmények Egyiptomban 

Egyiptom a magyar turisták kedvenc üdülőhelyei közé tartozik télen-nyáron. A belpolitikai helyzet miatt 2010 és 2013 között volt némi visszaesés a vendégforgalomban, tavaly óta azonban újra nő az országba érkező honfitársaink száma. A magyar piacon 2014 elején debütált Express Travel International tanulmányútján bejártuk a fáraók földjét.

Napfény, luxus, múlt és jelen - Egyiptomban az ETI-vel 

A sivatagi hangulathoz illően kijelenthető, hogy Rejtő Jenő légiósainak erőltetett menete sem tehetett volna meg ekkora utat, mint az Express Travel International tanulmányútjának résztvevői egyiptomi kalandozásuk hete során.

ETI: Teli charterek nyáron, bővülő téli menetrend 

Andreas Hámorszky, az Express Travel International (ETI) magyarországi country managere büszke rá, hogy másfél éves piaci jelenlét után hazánkból is teli chartergépekkel repülhetnek Hurghadára.

A biztonsági helyzet és a turizmus erősödésére számít az ETI a Sínai-félszigeten 

A biztonsági helyzet további javulására, és ezzel együtt a turizmus újbóli fellendülésére számít az Express Travel International (ETI) utazási iroda a Sínai-félszigeten, és azt is remélik, hogy 50 százalékkal bővíthetik az Egyiptomba utazó magyarok számát.

A fény és árnyék országa, Egyiptom 

Magyar és román értékesítő partnereinek és újságíróknak szervezett tanulmányutat Hurghadára az Express Travel International (ETI). Az Egyiptom-specialista utazásszervező, amelynek budapesti leányvállalata 2014-ben jött létre, a tulajdonában lévő Red Sea Hotelláncot mutatta be a résztvevőknek. 

Három új Marsa Alam-i szálloda az ETI kínálatában 

Marsa Alam Port Ghalib üdülőövezetében két új négycsillag pluszos, illetve egy ötcsillagos szálloda várja a vendégeket.

Téli napfürdő az óriás akvárium partján 

Üvegfenekű hajónk kapitánya boszorkányos ügyességgel navigál a korallszirtek között. Ahogy karnyújtásnyi közelségben úsznak el előttem a színes halrajok, úgy érzem magam, mintha óriási akváriumban lebegnék. A Sínai-félsziget déli csücskén, a sivatag és a tenger találkozásánál fekvő Sharm el-Sheikhen vagyunk, ahol kristálytiszta víz, ragyogó napsütés, kényelem és európai igényekhez igazított szolgáltatások várják a nyaralókat.

ETI: heti 22 charter Egyiptomba a régióból 

Az Express Travel International az idei nyári szezonban 22 charterjáratot indít Ausztriából és Közép-Kelet-Európa nagyvárosaiból Egyiptomba.

Egészéves katalógus és partnerparti az ETI-nél 

Nagyszabású, katalógusbemutatóval egybekötött partnerpartit szervezett az ETI október 8-án, szerdán.

Újdonság az ETI kínálatában: novembertől Marsa Alam 

Új régió került be az ETI portfóliójába.

Szép napok a Vörös-tenger partján 

A magyar piacra az idén belépő, Egyiptom-specialista Express Travel International első tanulmányútját szervezte meg a hazai viszonteladók és szakújságírók részére.

Új kollégával hódítja meg a román piacot az ETI 

Bővül az Express Travel International csapata.

Május 2-án megérkeztek az első ETI vendégek Hurghadára 

Nagy volt az öröm múlt héten az ETI Vörösmarty Téri irodájában: Andreas Hámorszky és csapata maximális létszámon megtöltötte és elindította májusi részcharter járatát.

Egyiptomi kalandozás az ETI-vel 

Az Express Travel International utazásszervező minőségi szolgáltatásairól és kínálatáról ismert, ezt pedig az általuk szervezett egyiptomi tanulmányút résztvevői is megtapasztalhatták.

Már májustól utazhatunk Egyiptomba az ETI-vel 

Az ETI úgy döntött, hogy június helyett már májustól charterrel utaztat Hurghadába.

Gálaesttel debütált az Express Travel International 

Az Európa számos országában jól ismert, kiváló ár-érték arányú charteres utaztató, az Express Travel International (ETI) Frankfurt, Zürich, London, Bécs és Pozsony után 2014 elején budapesti központját is megnyitotta.

Megnyitja magyarországi képviseletét az Express Travel International 

Az Európa számos országában már jól ismert, kiváló ár-érték arányú, nyári charteres utaztató, az Express Travel International (ETI) útjai hamarosan a magyar közönség számára is elérhetőek lesznek.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!