Átadták a legjobb magyar természetfotósnak járó Arany Daru szobrot

Átadták a legjobb magyar természetfotósnak járó Arany Daru szobrot 

A magyar természetfotó nagydíját Daróczi Csaba kapta.
Folytatódik a "Gyula négy arca" fotópályázat

Folytatódik a "Gyula négy arca" fotópályázat 

A Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. 2023. január 1. és október 31. között fotópályázat keretében várja a város látnivalóit, a belváros bizonyos részleteit, illetve természeti környezetét megörökítő képeket. 
Így még biztos nem látta a Balaton-felvidéket

Így még biztos nem látta a Balaton-felvidéket 

Több mint 300 pályamű érkezett a Theodora ásványvíz és a Varázslatos Magyarország nemrég lezárult közös fotópályázatára, amely a Balaton-felvidék természeti sokszínűségét mutatja be.
Kirándulj, fotózz, nyerj!

Kirándulj, fotózz, nyerj! 

Négy különleges helyszín a Balaton-felvidéken, ahol érdemes megcsodálni az élővilágot.
Hét helyen, egyszerre nyit a szakma fotókiállítása

Hét helyen, egyszerre nyit a szakma fotókiállítása 

Június 29-én, 17 órakor hét helyszínen egyszerre nyílik meg a Tourism is our passion tárlat, amely a turisztikai szektor elmúlt évét mutatja meg a benne élők szemével. A bemutatón a nyertes képekből rendezik mindenütt a kiállítást.
Itt a Tourism is Our Passion verseny győztesei

Itt a Tourism is Our Passion verseny győztesei 

Vasárnap este 19 órakor felkerült a szakmai fotó pályázat Facebook-oldalára a végeredmény, azonnal nyomába eredtünk, és természetesen megosztjuk a Turizmus Online látogatóival is. Már csak azon okból is, hiszen végigkísértük e fontos és értékes verseny minden egyes mozzanatát, és mi is részesei lehettünk a végeredmény kialakításában.

Lencsevégen a szakma 

Hagyományteremtő szándékkal indul országos fotópályázat a turizmus-vendéglátás területén. A Tourism is our passion célja, hogy a turizmusban élők hivatásuk végzése közben – fényképezőgéppel vagy akár mobillal - megörökítsék a szolgáltatásnyújtás, az alkotás, a kiszolgálás élményét és ezeket az emlékeket megosszák a nagyközönséggel.
Megvannak az MTÜ és a National Geographic közös fotópályázatának győztesei

Megvannak az MTÜ és a National Geographic közös fotópályázatának győztesei 

A „Fedezd fel! – Éld át! – Fotózd le!” című pályázat célja volt, hogy a résztvevők képekben meséljenek hazánk sokszínűségéről, tájairól, településeiről, az itt élőkről – és persze saját magukról. A kiírásra 930 résztvevő pályázott közel 3000 fényképpel.

Ne érje be senki egy Balatonra leugrással! 

Virtuális videók barlangtúrákról, VR-szemüvegen keresztül bejárható tengerszem, NatGeo-s fotópályázat, és a hazai úti célokat a közösségi médiában bemutató ismert emberek - sosem volt ennyire gazdag digitális tartalma az országjárást népszerűsítő márkakommunikációnak. A Magyar Turisztikai Ügynökség idén nyáron Magyarország rád vár! címmel indított élményszerzésre buzdító kampányt.
Mutasd meg képekben a Te Magyarországodat!

Mutasd meg képekben a Te Magyarországodat! 

A National Geographic magazin a Magyar Turisztikai Ügynökséggel (MTÜ) együttműködve fotópályázatot indított 

Gyönyörű fotókon a Margitsziget 

A Szabad Tér Színház által meghirdetett pályázatra jelentkezett 104 alkotó anyagából 5 képnek ítélt oda dobogós helyezést vagy különdíjat a Tiéd a Margitsziget! című fotópályázat szakmai zsűrije: Bán Teodóra fesztiváligazgató, Kaiser Ottó és Mervai Márk fotográfusok. A pályaművekből 40 alkotás került be a Margitszigeti Víztorony Visual Art galériájában megtekinthető Romantikus Margitsziget című kiállítás anyagába, amely szeptember végéig látogatható.

Szép ételek szép képeken - gasztrofotó-kiállítás nyílt Budapesten 

A Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum, valamint a Magyar Fotóművészek Világszövetsége közös fotópályázatának kiállítását április 30-án, szombaton a múzeumban nyitotta meg Kiss Imre muzeológus.

Ez a fotó nyert a Német Turisztikai Hivatal pályázatán 

Díjazták a Német tematikus útvonalak elnevezésű nemzetközi fotópályázat nyerteseit.

Fotópályázatot írt ki a Nikon 

A Nikon magyarországi képviselete 2015-ben ismét hazai fotópályázatot indít, ahol a fotósok választhatnak, hogy amatőr vagy profi kategóriában pályáznak.

Ismét magyar fotó került a világ élvonalába 

A Sony nemzetközi fotópályázatán egy magyar fotós Nyugati pályaudvarról mobiltelefonnal készült képe lett a második helyezett.

Meghosszabbították a "Gyönyörű Világunk" fotópályázatot 

Június végéig meghosszabbították a Cewe „Gyönyörű Világunk” (Our world is beautiful) fotópályázat határidejét. 

Fotópályázatot hirdet a hűség városa 

Egy kép többet mond minden szónál, e mottó jegyében hirdet fotópályázatot Sopron városa. 

Ők a vasutas fotópályázat nyertesei 

Kihirdette a zsűri a IV. Országos Vasutas Digitális Fotópályázat végeredményét, a beküldött képek a magyar vasutat, a vasutasok életét, munkáját mutatják be.

Magyar fotós nyerte a BBC világversenyének egyik kategóriáját 

Nagy Göncöl című felvételével Máté Bence természetfotós nyerte meg a BBC Wildlife magazin és a londoni Természettudományi Múzeum világversenyének madarakat ábrázoló kategóriáját - közölte az MTI-vel a fotós képviselője kedd éjjel.

Szavazzon az Air France fotópályázatának döntőseire! 

Nyerj saját fotókiállítást! – ezzel a címmel hirdetett amatőr fotósok számára versenyt az Air France.

Fotópályázatot hirdetett az Egypt Air 

81. születésnapja alkalmából nemzetközi fotópályázatot hirdetett az egyiptomi légitársaság.

Fotózd le a totalitáriust! 

Huszadik századi európai totalitárius államok épületeiről várnak fotókat és videókat egy európai kezdeményezésre. Az Atrium projekt jelentkezési határideje március 21.

Keresik a legjobb szállodai fotókat 

A Habóczki Ingatlanfejlesztő Kft., a hotel-market.hu honlap üzemeltetője fotópályázatot írt ki.

Arattak a busós fotók a nemzetközi versenyen 

Az idei Photo Annual Awards nemzetközi fotópályázaton 40 ország 270 fotósa vett részt. 

Vasúti életképek 

Még nem késő jelentkezni a MÁV-Start aktuális fotópályázatára.

Balatoni Fotópályázat 

A Magyar Turizmus Zrt. Balatoni Regionális Marketing Igazgatósága "BALATON, SZÉP ÉS EGÉSZSÉGES" címmel fotópályázatot hirdetett, melynek célja a Balaton régió régi és új látványosságainak, hétköznapi és különleges pillanatainak, hangulatainak és színeinek a fotográfia eszközeivel történő megörökítése.

Fotópályázat a magyar vasút építészeti értékeinek megörökítéséért 

A magyar vasút több mint másfélszáz éves múltja alatt jelentős építészeti értékeket hagyott az utókorra. A MÁV Zrt. különösen fontosnak tartja a vasúti műemlék épületek, építmények megőrzését, és azt, hogy ez az örökség a lehető legszélesebb körben megismerhető legyen. A társaság ennek jegyében 200 ezer forint összdíjazással fotópályázatot hirdet.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!