Glázer Tamás a Millenáris Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója 

A Miniszterelnökség február 7-től Glázer Tamást nevezte ki a Millenáris Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatói posztjára - közölte a Miniszterelnökség.
Tovább maradnak a szálláson a kutyával érkező vendégek

Tovább maradnak a szálláson a kutyával érkező vendégek 

Egyre nő az állatbarát szálláshelyek száma - közölte Glázer Tamás, a bükfürdői Caramell Premium Resort igazgatója.
Glázer Tamás a bükfürdői Hotel Caramell igazgatója lett

Glázer Tamás a bükfürdői Hotel Caramell igazgatója lett 

2016. június 15-től Glázer Tamás, a Magyar Turizmus Zrt. korábbi turisztikai vezérigazgató-helyettese tölti be a hamarosan nevet váltó, bükfürdői Hotel Caramell igazgatói posztját.
Távozott posztjáról Glázer Tamás

Távozott posztjáról Glázer Tamás 

Távozott posztjáról a Magyar Turizmus Zrt. turisztikai vezérigazgató-helyettese, Glázer Tamás. 

Nyugatról és keletről is jönnek az utasok 

Április közepén megnyitották az idei repülési szezont a sármelléki repülőtéren – a Hévíz-Balaton Airportra idén 25 ezer utast várnak. A jövőben fapados járatok indítása is elképzelhető.

Beköszöntött a Gasztroélmények Éve 

Már a tavaly novemberben beharangozott nemzeti marketingterv nyitóeseményére, idén februárra előhúzták a szervezők a pakliból az első Jolly Jokert…

Rangos szakmai elismerés hazai hoteleknek 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) a Magyar Turizmus (MT) Zrt. együttműködésével 2015-ben harmadszor írta ki az „Év Szállodája” pályázatot. Erre 21 hazai ház - 5, 4, 3 csillagos szálloda – jelentkezett. Az ünnepélyes eredményhirdetésre január 22-én a Budapest Hilton Szálloda Báltermében került sor, mintegy 250 vendég részvételével, a turizmus állami irányítása, az MT Zrt., szállodák és a szakmai sajtó, valamint a támogatók képviselőinek jelenlétében. A díjátadó gálán részt vett Lepsényi István, az NGM gazdaságfejlesztésért és -szabályozásért felelős államtitkára, Susanne Kraus-Winkler, az Európai Szállodák és Éttermek Szövetségének (HOTREC) elnöke, valamint Glázer Tamás, az MT Zrt. turisztikai vezérigazgató-helyettese, akik a MSZÉSZ elnökét, dr. Niklai Ákost segítették a díjak átadásában.
Ha jön a hideg és a hó, kezdődhet a hazai síszezon

Ha jön a hideg és a hó, kezdődhet a hazai síszezon 

Bár még nincs hó, de a síelést szeretők már készülnek, átmosták a ruhákat, kiglancolták a cipőket, és azon morfondíroznak, jó-e még a tavalyi léc, vagy béreljenek majd. „Síelj itthon!”címmel rendeztek sajtótájékoztatót hazánk síturizmusának helyzetéről és a lehetséges fejlesztési irányokról.

Hivatásturizmus Magyarországon 

A november 26-án a Hilton Budapest Hotelben, a Diplomacy & Trade Conferences által megrendezett MeetingPlaceBudapest konferencián a hivatásturizmus szakemberei egymásnak panaszkodtak. Az NGM és a főváros illetékesei idő előtt távoztak. A nagy befogadóképességű kongresszusi központra pedig még várhatunk.
Ötcsillagos a vendégszeretet - ezt mondják rólunk a külföldi turisták

Ötcsillagos a vendégszeretet - ezt mondják rólunk a külföldi turisták 

Biztonságos, kiváló, ötcsillagos! – ezt mondják rólunk a külföldi turisták a Magyar Turizmus Zrt. új, közel hatperces videóüzenetében, amely nemrégiben került fel a youtube videómegosztó portálra.

Áttekinthető tervek és pluszforrások 

Ahogy azt a nyár végén ígértük, az első néhány hónap eltelte után újra interjúra kértük Glázer Tamást, a Magyar Turizmus Zrt. turisztikai vezérigazgató-helyettesét. A szakember a londoni WTM vásárról hazatérve adott interjút munkatársunknak. Glázer Tamás bizakodó a jövőt illetően, mivel a pozitív trendeket várhatóan pluszforrások segítségével tudjuk meglovagolni a jövőben.

Magyar turisztikai offenzíva az USA-ban 

Négy év alatt 41%-kal nőtt az amerikai vendégek száma Magyarországon. E fontos küldőpiacon tart road-show-t a Magyar Turizmus Zrt. Felmerült a New York - Budapest közvetlen légi járat nyitásának szükségessége. Hamarosan zsidó zarándokcsoportok is érkezhetnek hozzánk a "csodatévő rabbik" földjére.

A turizmus is téma lesz az 53. Közgazdász-vándorgyűlésen 

A fejlődés és a felzárkózás témakörére fókuszál a Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) 53. Közgazdász-vándorgyűlése, amelynek 2015. szeptember 3. és 5. között – tíz év után ismét – a Miskolci Egyetem ad otthont.

Nemes feladat a magyar turizmusért dolgozni 

Kinevezése után két héttel interjút adott lapunknak a Magyar Turizmus Zrt. új turisztikai vezérigazgató-helyettese, Glázer Tamás, aki úgy véli: elérkezett számára a megfelelő idő, hogy a nemzetközi versenyszférában és egyetemi oktatóként szerzett tudását a magyar turizmus szolgálatába állítsa.

Új turisztikai vezérigazgató-helyettest nevezett ki a Magyar Turizmus Zrt. 

Közleményben tájékoztatta a Magyar Turizmus Zrt. a turisztikai szakma és a sajtó képviselőit, hogy 2015. július 1-jétől Glázer Tamás a társaság turisztikai vezérigazgató-helyettese. 
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!