Gundel-díjátadó gálaebéd a gombóc jegyében

Gundel-díjátadó gálaebéd a gombóc jegyében 

Immár harmadik alkalommal a Gundel-díjátadó ünnepség legméltóbb helyére került - a városligeti Gundel Étterembe -, ahol az idei díjazottakat ünneplő gálaebédre hívta az Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) a vendéglátós szakma krémjét. Itt minden a hagyományról, a dicső gasztromúltról, a sikeres jelenről és a felszolgálótanulók sebes igyekezetét látva a reményteli jövőről szólt.
Íme, a Gundel Károly-díjátadó Gálaebéd menüje

Íme, a Gundel Károly-díjátadó Gálaebéd menüje 

Korábban már hírt adtunk a Gundel díj-átadó ceremóniáról, most megérkezett az impozáns menüsor is.
Végre ismét Gundel-díj gála és díjátadó!

Végre ismét Gundel-díj gála és díjátadó! 

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete – a pandémia miatt, két év kihagyás után–  ismét megrendezi évzáró Gáláját, melyen ünnepélyes keretek közt adja át a Gundel Károly-díjakat.
Gundel-díj a Gundelben

Gundel-díj a Gundelben 

A 9. alkalommal rendezett MVI gálaebéd és a 6. alkalommal kiosztott Gundel-díj immár végre először az elismerés névadójának ikonikus éttermében várta a szakma képviselőit november 24-én.
Gundel-díjat a Gundelben

Gundel-díjat a Gundelben 

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete és a Gundel Étterem Együttműködési megállapodása alapján az elkövetkezendő években az MVI által alapított Gundel Károly díj ettől kezdve a Gundel Étteremben kerül átadásra, így kerülve méltó helyére „a szakma Kossuth-díja”-ként aposztrofált rangos szakmai elismerés.
Begónia szorbéval ünneplik a 4. Gundel-díjast

Begónia szorbéval ünneplik a 4. Gundel-díjast 

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete idén 7. alkalommal rendezi meg évzáró Gáláját, melyen a 170 éve született Dobos C. Józsefre emlékezünk, az ő Magyar-francia szakácskönyve (1881.) alapján, az abban szereplő ételeket modernizálva és újragondolva alkotja meg a gálaebéd menüsorát a felkért séf-csapat.
Gundel díjas a csopaki Márga bisztró séfje

Gundel díjas a csopaki Márga bisztró séfje 

Elnyerte a Fiatal Szakácsművészeknek járó Gundel díjat Endrédi Zoltán, a csopaki Márga bisztró séfje 2015-ben. Gasztronómia kategóriában idén először osztották ki a Gundel Művészeti Díjat a neves kurátorok, Kovács Lázár állandó tag és Kalla Kálmán, a balatoni vendéglátás nagy tiszteletben álló séfje. Hatalmas elismerés ez a dinamikusan fejlődő és megújuló balatoni gasztronómiának.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére