Prága lehet az ünnepek sztárja

Prága lehet az ünnepek sztárja 

A HOTEL INFO 2014-es ár-érték arány rangsorából kiderül hol kapja a legtöbb szállodai szolgáltatást a pénzéért.Egy biztos: Prágában mindenképpen érdemes megszállni.

Jelentős szállodai áremelkedés világszinten 

Az Európai Unióban az általános fogyasztói árak az előző év azonos hónapjához képest kis mértékben emelkedtek. Miközben a magyar szállodák szobaárai pénztárcakímélően alakulnak, a nemzetközi szállodaipar vendégeinek egy része kénytelen jóval többet fizetni. A hotel.info foglalási oldal szobaár-barométere megmutatja, hol spórolhatnak a szállást keresők.

Árat emeltek a görögországi szállodák 

Görögországban és Budapesten a szobaárak felfelé indultak, Miskolcon és Győrben olcsóbban lehet szállást foglalni most, mint egy évvel ezelőtt – derül ki a hotel.info felméréséből.
Milyen szállásokat foglaltak az üzleti utazók 2013-ban?

Milyen szállásokat foglaltak az üzleti utazók 2013-ban? 

Az üzleti okokból útra kelők fontos célcsoportot jelentenek a szállodák számára. Sokat utaznak, és ennek megfelelően gyakran foglalnak szállást. A szálloda kiválasztásánál fontos szempont az ár-érték arány, az, hogy mások ajánlják-e a szállodát, és hogy milyen a szálloda elhelyezkedése. Azok a szállodák, amelyek képesek ezen a téren jó benyomást kelteni, rendkívül sokat profitálhatnak.
Magyarország legjobb szállodája: Hotel Palazzo Zichy

Magyarország legjobb szállodája: Hotel Palazzo Zichy 

A hotel.info, a nemzetközi szállásfoglalási szolgáltatást nyújtó portál ismét kiadta a kitűnő teljesítményért járó „Top Rated Hotel 2013“ minősítést az idei évben legjobbnak ítélt szállodáknak. A döntés a világszerte több mint 6 millió szállást foglaló vendég 250 000 szállodáról adott értékelésén alapult.

Budapest drágább lett, Győrben estek a szállodaárak 

Miközben Budapesten a szálláskeresőknek mélyebben kell zsebbe nyúlniuk, addig sok Európán kívüli nagyvárosban az előző évhez képest jelentősen spórolhattak a szállóvendégek. Ezt az eredményt mutatja a hotel.info aktuális szobaár-barométere, amely éves szinten 2 millió szállásfoglalási adat alapján készült.

Elégedett vendégek a budapesti szállodákban 

A budapesti szállodák a legjobb 10 európai szálloda között vannak a vendégek elégedettségi értékelése alapján, írja elemézésben a hotel.info.

Olcsóbbak a szobaárak minden európai fővárosban 

Budapest árszintje valamivel kedvezőbb tavalyhoz képest, Moszkva a legdrágább Európában, a dél-európai szállodák árain érződik a gazdasági válság - derül ki a hotel.info elemzéséből. 

Ezek voltak 2012 legnépszerűbb üzleti szállodái 

Listát állított össze a hotel.info azokból az üzleti szállodákból, amelyek 2012-ben a legkeresettebbek voltak a foglalási oldalnál. 

Szállodáink szolgáltatási színvonala Európa élvonalában (Frissítve!) 

Nagyon jó a megítélése a magyar szállodáknak, ami a kiszolgálás minőségét illeti, derül ki a hotel.info összeállításából.

Megérkezett az árnaptár! 

Drágán bárki tud szállodát foglalni, kedvező áron ez már nem ilyen egyszerű. Egy új szolgáltatás segít megtalálni az érdeklődőknek a legjobb opciót.

Egyre olcsóbbak a lisszaboni és az athéni szállodák 

Szófiában jelentős mértékben emelkedtek a szobaárak, Moszkva újra a legdrágább, az athéni szállodák árain pedig érződik a görög gazdasági válság hatása, derül ki a hotel.info szállásfoglalási portál szerkesztőségünknek eljuttatott szobaár-barométeréből.

Ár-érték arányban jók a budapesti szállodák 

A skandináv fővárosok, Róma, Moszkva és London szállodáival a legkevésbé elégedettek a vendégek. 

Vége az olimpiának, újra Moszkva szállodái a legdrágábbak 

A világ több nagyvárosában a szállásköltségek emelkedése figyelhető meg, Budapesten is az előző évhez képest mélyebbre kell a látogatóknak a zsebükbe nyúlniuk. Ezt mutatja a hotel.info aktuális szobaár-barométere.

A szállodai szobaárak is rekordokat döntenek 

Néhány európai nagyvárosban mostanában a sportesemények határozzák meg a szobaárakat és a szobák kihasználtságát.

A világ tíz legjobb fővárosa között Budapest 

Az elégedett vendég szívesen visszatér. A hotel.info felméréséből kiderül, hogy mely fővárosokban voltak a szálláskeresők nagyon vagy kevésbé elégedettek szállásukkal. 

8%-kal nőttek a budapesti szállodai szobaárak 

A hotel.info online szállodafoglalási szolgáltató legfrissebb  szobaár-barométere alapján az év elején jelentősen drágultak a budapesti szobaárak.

Elégedettebbek a budapesti szállóvendégek 

Az utóbbi hónapokban tovább javult a budapesti szállodák megítélése a vendégek körében, így már a legjobb nyolc között szerepelnek a fővárosi hotelek a nemzetközi összehasonlításban.

Magyar szálloda a TOP 20 üzleti hotel között 

A hotel.info üzleti ügyfelei utazási szokásait vizsgálta legújabb, lapunknak eljuttatott összegzésében és felállította a leggyakrabban foglalt európai üzleti szállodák rangsorát.

Hol kell különösen mélyen a zsebükbe nyúlniuk a szállodavendégeknek? 

Melyik országokban élvezhették a szállodavendégek a kedvezőbb árak nyújtotta előnyöket, és hol volt drágább a szállodai tartózkodás? A hotel.info szállodafoglalási portál megvizsgálta 2011. negyedik negyedévének átlagos szobaárait az Európai Unió szállodáiban.

Kényelem szerint rendezett szállodák 

A hotel.info toplistát állított össze a kiemelkedő értékelést kapott wellness- és relaxációs szolgáltatásokat nyújtó szállodákról.

Nyaralás? Leginkább a párommal 

A városlátogatás népszerűbb a strandolásnál, különösen a városnéző túrák közkedveltek - tájékoztatta a Turizmus Online-t a Hotel.info.

Éjszaka igluban, lakosztály a repülőben vagy a rácsok mögött 

Kit ne ragadna magával, ha érezhetné egy éjszaka a börtöncella hangulatát anélkül, hogy előtte vétett volna a törvény ellen? Vagy ha egy utasszállító repülőn éjszakázna és repülési félelme ellenére élvezhetné a megérdemelt alvást?

Győr szállodáival a legelégedettebbek 

Remélhetőleg nem csak a jó időjárás kedvez majd az idei nyári szünetben az utazóknak, hanem a szállodatulajdonosok is, kedvező ár-értékaránnyal.

A világ legolcsóbb nagyvárosai között Budapest 

A hotel.info a 2011 februári szállodai ajánlatkérések alapján újra nyilvánosságra hozta, hogy hol voltak a szobaárak különösen kedvezőek és melyik nagyvárosokban kellett a vendégeknek mélyebben a zsebükbe nyúlniuk.

Ahol a szállodavendég legtöbbet kapja a pénzéért 

Az Bulgária, legalábbis a hotel.info összeállítása szerint, európai összehasonlításban. Ne csügeddjünk; a 20-as listán hazánk az előkelő 4. helyen szerepel. Munkatársunktól

Üzleti utazók kedvencei 

Mindegy, hogy a rugalmas szabadúszóról, a sokat utazó középvállalkozóról vagy a nemzetközileg aktív nagyvállalat munkatársáról van szó - az üzleti célból utazó nem ritkán hetente több napot tölt szállodában.

Csökkenő hőmérséklet, növekvő árak? 

Mégis melyik városban kell magas szobaárakkal számolni, és melyik városban viszonylagosan megfizethető a szállodai tartózkodás? A hotel.info ingyenes online szállodafoglalási szolgáltatás az év végén ismét megvizsgálta a szállodaár lekérdezéseket.

Európa legjobb wellness szállodái 

A hotel.info online szállodai foglalási oldal összeállította Európa legkedveltebb wellness szállodáinak listáját. Az oldal világszerte több mint 210.000 szállodára kiterjedő, ingyenes online szállodafoglalási szolgálat. Ezúttal Európa legkedveltebb wellness szállodáit sorolja fel - írja a Turizmus Online.

Európa legjobb wellness szállodái 

A hotel.info online szállodai foglalási oldal összeállította Európa legkedveltebb wellness szállodáinak listáját.

Világszerte drágábbak a szállodák mint tavaly ilyenkor 

A hotel.info 2010. év második negyedéve végén górcső alá vette a szállodai árlekérdezéseket, hogy újabb rangsort állítson fel.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!