Újabb Jamie Oliver Budapesten

Újabb Jamie Oliver Budapesten  

Hétfőtől sajátos hamburgerezőt hoz a magyar fővárosba az angol sztárszakács.
Osztrák gasztrodinasztia gondozza tovább a bécsi Zsidai-Jamie Oliver éttermet

Osztrák gasztrodinasztia gondozza tovább a bécsi Zsidai-Jamie Oliver éttermet 

Mint a Jamie Oliver étterem márkák régiós master franchisere, a Zsidai Csoport külföldi terjeszkedését helyi éttermi partnerekkel együttműködve valósítja meg a közép-európai régióban, elsősorban Ausztriában és Svájcban.
A zöldségeké a főszerep Jamie Oliver éttermeiben!

A zöldségeké a főszerep Jamie Oliver éttermeiben! 

Jamie Oliver rengeteg energiát és időt fordított a vegetáriánus étkezés tanulmányozására és vegetáriánus ételek fejlesztésére az elmúlt két évben. Idén megjelenő könyve, a Vega is erről tanúskodik. A brit sztárséf budapesti éttermeiben csodálatos vegetáriánus ételekkel várják a vendégeket.
Csődközelbe kerültek Jamie Oliver éttermei

Csődközelbe kerültek Jamie Oliver éttermei 

Csődeljárás elé néz az egyik legnépszerűbb, televíziós műsorairól világszerte is ismert brit sztárséf, Jamie Oliver étteremhálózata – írja az MTI. Oliver a Guardian beszámolója szerint megköszönte a támogatást az elmúlt évtized minden vendégének: Igazi öröm volt kiszolgálni önöket” – tette hozzá.
Budapesten nyit Jamie Oliver első európai pizzériája

Budapesten nyit Jamie Oliver első európai pizzériája 

Menő, pezsgő környezetben nyitja meg kapuit a kontinentális Európa első Jamie’s Pizzeria-ja, a belvárosi Gozsdu udvarban, a Madách sétánynál.
Magyar éttermek is csatlakozhatnának hozzá!

Magyar éttermek is csatlakozhatnának hozzá! 

Jamie Oliver angliai olasz étterme futtatta fel igazán azt a mozgalmat, amihez csütörtök délután óta már több mint 700 étterem csatlakozott szerte Olaszországban: étlapjukra tűztek egy amatriciani szósszal készült tésztaételt, és minden eladott adag után 2 fontot (olaszoknál 2 eurót) utalnak át a szerdai földrengés áldozatainak - írja az index.hu.

Magyar siker a Jamie Oliver Groupnál 

Az Év Éttermi Nyitása Díjat a Jamie Oliver Groupon belül, egyöntetű szavazattal idén a Budavári Jamie’s Italian kapta, megelőzve olyan országokat, mint India, Szingapúr, Hong-Kong, Hollandia, Cyprus, Kanada és Brazília. Jamie Oliver és Gennaro Contaldo személyesen adta át a díjat Zsidai Zoltán Roy-nak, a Zsidai Gasztronómiai Csoport vezetőjének.

Jamie Oliver a budai Várba költözött 

Jamie Oliver a budai Várba költözött
Péntek délben megnyitott a Jamie's Italian

Péntek délben megnyitott a Jamie's Italian 

Több hónapos előkészületek, két hónapos londoni és budapesti tréning után május 20-án délben megnyílt Jamie Oliver első étterme a régióban, Budapesten, a történelmi Budai Várban. Az éttermet Jamie a Zsidai Gasztronómiai Csoporttal nyitotta, a közös regionális terjeszkedés első állomásaként.

Odavan a magyar ételekért és Budapestért az új angol gasztrotévésztár 

"Már az angol tévében is a magyar kajáról áradoznak" - olvashatjuk az index.hu-n. Ugyanis hétfőn este került adásba Angliában a Food Network műsorán egy egyórás film a budapesti gasztronómiáról és a magyar ételekről. Donal Skehan új sorozatának teljes első részét Budapestnek szenteli.

A Budai várban nyit éttermet Jamie Oliver 

A Jamie's Italian jövő tavasszal nyílik Budapesten, az éttermet a Spílert és az ÉS Bisztrót jegyző Zsidai Zoltán Roy hozza be Magyarországra.

Nálunk is kijön a sztárséf magazinja 

Évi tíz számmal, több mint száz oldalon mutatkozik be áprilisban a Jamie Magazin magyar kiadása – számol be a Táfelspicc. A közismert tévés szakács lapja március 25-én jelenik meg, 895 forintért.

Jamie Oliver a luxus tengerjárón is mindenkit megetet 

Jamie’s Italian Restaurant – Jamie Olasz Étterme – a Quantum of the Seas luxushajó fedélzetén debütál.

Sztárszakács a sztárklubnál 

A Manchester City - mióta dúsgazdag lett - rendszeresen nagynevű focistákat igazol, most egy másik területen is az egyik legjobb személyre esett a választása - adta hírül a Hir24.

Beszólt a miniszternek a séf 

Élesen bírálta Michael Gove brit oktatási minisztert Jamie Oliver, mert a politikus nem állt ki a világhírű szakács segítségével bevezetett menzareform mellett - számolt be a The Telegraph.

Kifosztották Jamie Oliver éttermét 

A sztárséf birminghami éttermét is szétverték a randalírozók, David Cameron miniszterelnök a zavargások miatt csütörtökre összehívta a brit parlamentet.

Elbukott a forradalom? 

Jamie Oliver „Food Revolution” nevű akciója totális kudarcba fulladt, aminek legújabb jele, hogy az egyik legnagyobb tévétársaság, az ABC úgy döntött, májusban, amikor hagyományosan a legnagyobb nézettség elérése a cél, száműzi a képernyőről az eddig leforgatott részeket - adta hírül az NL Café.

Nem kell Jamie Oliver reformja az amerikaiaknak 

Jamie Oliver nem kell az amerikaiaknak. A Food Revolution című dokumentum-sorozatának második részében – amiben egészséges ételek fogyasztására venné rá a fiatalokat - Los Angeles-i iskolákkal szeretett volna együttműködni, ám a hatóságok elutasították a kérelmét - adta hírül a Hírszerző.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!