Budapesten nyit Jamie Oliver első európai pizzériája

Menő, pezsgő környezetben nyitja meg kapuit a kontinentális Európa első Jamie’s Pizzeria-ja, a belvárosi Gozsdu udvarban, a Madách sétánynál.

A Jamie's Pizzeria nagyszerűen fogja egybe mindazt, amit Jamie Oliver képvisel: egyszerű, őszinte és finom ételek, szuperül kiválogatott alapanyagokból készítve, nagyszerű áron. A menün megtalálhatóak a csodás kemencében sült pizzák - mindig friss alapanyagokból és hihetetlen ízekkel, könnyű saláták, tészták, olasz desszertek, valamint pizzetták is, amik fél adag pizzát és fél adag salátát tartalmaznak.

A Jamie’s Pizzeria egy laza, elérhető hely, ahol minden nap frissen készítik a pizzatésztát. Jamie alapanyag előírásának megfelelően csak friss alapanyagokból dolgoznak, az állatokkal való méltó bánásmód elvét mindig szem előtt tartják. Minden alapanyagot Jamie élelmiszer minőséget garantáló csapata fogad el. Online rendelés formájában házhoz szállításra is készülnek már a nyitástól.

Miben más Jamie pizzája, mint a többi pizza?

  • A pizzatésztát frissen készítik
  • A pizzát frissen sütik ki, csak rendelés után 
  • A pizza kovászos
  • Az alapanyagokkal felelősen bánnak, azok fenntartható gazdaságból származnak 
  • Kompromisszumok nélküli minőséget képviselnek
  • Házhoz is szállítanak

A Jamie’s Pizzeria koncepció kidolgozása annyira új a Jamie-rendszeren belül, hogy a központi arculati elemek kidolgozásán kívül a website tervezést és fejlesztést is a magyar üzemeltetőre, a Zsidai Csoportra bízta Jamie Oliver csapata. Az 1982 óta működő családi vállalkozás számos éttermet működtet, köztük az első magyar Jamie Oliver éttermet, a budai várban található Jamie’s Italian Budapestet is ők viszik. A Jamie's Pizzeria novemberben nyit, a honlap és ezzel együtt a házhoz szállítás is ekkor indul be.

Forrás: Vendég & Hotel


Letarolta a fagy a cseh gyümölcsösöket

Letarolta a fagy a cseh gyümölcsösöket 

Az elmúlt száz év legnagyobb gyümölcskáráról számolnak be a cseh gyümölcstermesztők. A károkat az elmúlt napok fagyos időjárása okozta.
Egy napra Budapestre költözik Hollywood

Egy napra Budapestre költözik Hollywood 

Wolfgang Puck Budapestre hozza a nemzetközi filmipar legnagyobb gálájának hangulatát.
Új, buli előtti alapozóhely a pesti Duna-parton

Új, buli előtti alapozóhely a pesti Duna-parton 

Ahol leülsz a barátokkal találkozni egy közös program előtt, aztán onnan nem indulsz tovább.
Magyar natúr borok bemutatkozása Stockholmban

Magyar natúr borok bemutatkozása Stockholmban 

Stockholmban mutatkozott be több fiatal magyar borász április 22-én, egy belvárosi, a fiatal közönség körében is népszerű étteremben.
Molnár Bence az Arany Kaviár új séfje

Molnár Bence az Arany Kaviár új séfje 

Április 26-tól új séf vezeti az Arany Kaviár Étterem konyháján a munkát.
Édes élet a májusi Glamping pikniken

Édes élet a májusi Glamping pikniken 

A Nomád Hotel & Glamping 9. alkalommal rendezi szezonnyitó piknikjét május utolsó vasárnapján.
Ezen a badacsonyi hétvégén minden a Szürkebarátról szól

Ezen a badacsonyi hétvégén minden a Szürkebarátról szól 

A Bortriatlon egy nagyon izgalmas rendezvény, aminek egyik fontos állomása a Szürkebarát Hétvége.
Séfváltás a Lidl Konyha élén

Séfváltás a Lidl Konyha élén 

Nem akárki érkezik a cégcsoport konyhájára: egy Michelin-díjat kapó ifjú séf váltja a korábbi, Michelin-csillagos konyhát irányító séfet.
Ehető erdő, fenntarthatóság és gasztronómia

Ehető erdő, fenntarthatóság és gasztronómia 

A Visegrádi Alap támogatásával létrejött nemzetközi eszmecserére öt országból érkeztek előadók és résztvevők.  
Kő-Papír-Olló magyar bajnokság is lesz a Kincsem Parkban

Kő-Papír-Olló magyar bajnokság is lesz a Kincsem Parkban 

Újabb büfékocsik, bővülő ételkínálat, nemzetközi ízek várják a látogatókat.. és persze pizza és hamburger minden mennyiségben.

Interjú

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal 

Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.
Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?