Elbukott a forradalom?

Jamie Oliver „Food Revolution” nevű akciója totális kudarcba fulladt, aminek legújabb jele, hogy az egyik legnagyobb tévétársaság, az ABC úgy döntött, májusban, amikor hagyományosan a legnagyobb nézettség elérése a cél, száműzi a képernyőről az eddig leforgatott részeket - adta hírül az NL Café.

Úgy tűnik, hiába szurkoltunk az angolok beszédhibás, ám imádni való celeb séfjének. Jamie nemhogy talpra állni nem tudott, de immár a kutyának sem kell.

Lehet, hogy Los Angelesben mindig süt a nap, és az egy négyzetméterre jutó sztárok száma is a végtelenhez közelít, de hogy Jamie Olivernek nem lesz a szíve csücske, az már tuti! Az angyalok városa gyakorlatilag porrá zúzta a hírnevet, amit eddig a klassz receptjeivel, a szakácsiskolájával vagy éppen az éttermével sikerült felépítenie.

A „Food Revolution” nevű akciója totális kudarcba fulladt, aminek legújabb jele, hogy az egyik legnagyobb tévétársaság, az ABC úgy döntött, májusban, amikor hagyományosan a legnagyobb nézettség elérése a cél, száműzi a képernyőről az eddig leforgatott részeket. A társaság közleménye szerint később, főműsoridőn kívül, Jamie persze majd visszatérhet...

Az amerikaiak ugyanis látványosan nem kértek abból, hogy Jamie Oliver korszerűbbé tegye a menzakaját. Az ellenzői akkor még csak azzal vegzálták, hogy nem engedték be a sulikba, folyamatosan a nyomában loholtak, és olyan is volt, hogy elkergették egy-egy nagyobb hamburgerezőből.

„Elegem van, teljesen kikészítettek! – fakadt ki a sztárszakács. – Ahol csak lehet, keresztbe tettek nekem, sarokba szorítottak. Fogalmam sincs, mit tehetnék még. Most semmi mást nem akarok, csak hazamenni és a családommal lenni.” (forrás: NL Café/Crop To Cuisine)


Magyar piacon tűnt fel a 3 Michelin-csillagos spanyol sztárséf

Magyar piacon tűnt fel a 3 Michelin-csillagos spanyol sztárséf 

Vajon mit keresett ott?
Családias hangulatú étteremnyitás a Várnál

Családias hangulatú étteremnyitás a Várnál 

Megnyílt a Varjúvár étterem a Várkert Bazárban.
SVÉT eszem-iszom Szigetmonostoron

SVÉT eszem-iszom Szigetmonostoron 

A Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT), a nívós vidéki gasztronómiát képviselők szövetsége a Rosinante Fogadóba készül április 5-én.
Közösségi élménytér a Hunyadi téri vásárcsarnokból

Közösségi élménytér a Hunyadi téri vásárcsarnokból 

A vásárcsarnok állapota az elmúlt évtizedek során folyamatosan romlott.
Jó hírek a magyarországi sörfogyasztásról

Jó hírek a magyarországi sörfogyasztásról 

Ezzel a bővülés dinamikája visszatért a 2021-ben és 2022-ben mért 3 százalék körüli mértékhez.
Betiltották a budapesti aluljárókban történő sütögetést

Betiltották a budapesti aluljárókban történő sütögetést 

Vége a helyben sütésnek – a Főpolgármesteri Hivatal döntése szerint.
A Coca-Cola kapcsán Önnek is a tej jut eszébe?

A Coca-Cola kapcsán Önnek is a tej jut eszébe? 

Pedig ideje lenne, mert a tej egy ideje fontos szerepet játszik a kólagyártó cég életében.
Megvédte címét a pálinkaverseny tavalyi győztese

Megvédte címét a pálinkaverseny tavalyi győztese 

Több mint 2400 minta versenyzett a XV. Quintessence pálinka- és párlatversenyen.
Megtévesztette a fogyasztókat a Foodora – meg is büntették érte

Megtévesztette a fogyasztókat a Foodora – meg is büntették érte 

Több mint 35 millió forintos bírságot szabtak ki az ételrendelési portál üzemeltetőjére.
A konyhasziget szíve – A Marrone-sztori

A konyhasziget szíve – A Marrone-sztori 

Van egy családi alapítású olasz cég, amelyik professzionális, egyedi tervezésű konyhai rendszereket tervez, és le is gyártja saját tervezésű konyháit, konyhaszigeteit.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.