Elbukott a forradalom?

Jamie Oliver „Food Revolution” nevű akciója totális kudarcba fulladt, aminek legújabb jele, hogy az egyik legnagyobb tévétársaság, az ABC úgy döntött, májusban, amikor hagyományosan a legnagyobb nézettség elérése a cél, száműzi a képernyőről az eddig leforgatott részeket - adta hírül az NL Café.

Úgy tűnik, hiába szurkoltunk az angolok beszédhibás, ám imádni való celeb séfjének. Jamie nemhogy talpra állni nem tudott, de immár a kutyának sem kell.

Lehet, hogy Los Angelesben mindig süt a nap, és az egy négyzetméterre jutó sztárok száma is a végtelenhez közelít, de hogy Jamie Olivernek nem lesz a szíve csücske, az már tuti! Az angyalok városa gyakorlatilag porrá zúzta a hírnevet, amit eddig a klassz receptjeivel, a szakácsiskolájával vagy éppen az éttermével sikerült felépítenie.

A „Food Revolution” nevű akciója totális kudarcba fulladt, aminek legújabb jele, hogy az egyik legnagyobb tévétársaság, az ABC úgy döntött, májusban, amikor hagyományosan a legnagyobb nézettség elérése a cél, száműzi a képernyőről az eddig leforgatott részeket. A társaság közleménye szerint később, főműsoridőn kívül, Jamie persze majd visszatérhet...

Az amerikaiak ugyanis látványosan nem kértek abból, hogy Jamie Oliver korszerűbbé tegye a menzakaját. Az ellenzői akkor még csak azzal vegzálták, hogy nem engedték be a sulikba, folyamatosan a nyomában loholtak, és olyan is volt, hogy elkergették egy-egy nagyobb hamburgerezőből.

„Elegem van, teljesen kikészítettek! – fakadt ki a sztárszakács. – Ahol csak lehet, keresztbe tettek nekem, sarokba szorítottak. Fogalmam sincs, mit tehetnék még. Most semmi mást nem akarok, csak hazamenni és a családommal lenni.” (forrás: NL Café/Crop To Cuisine)


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.