OTP Travel: 4 kontinensen 103 nívós ajánlat az idei kínálatban

OTP Travel: 4 kontinensen 103 nívós ajánlat az idei kínálatban 

Az idén alapításának 40. évfordulóját ünneplő OTP Travel megjelentette 2024. évi katalógusát.
Új márkával rukkol elő az 1000 Út Utazási Iroda

Új márkával rukkol elő az 1000 Út Utazási Iroda 

A 21 éves utazásszervező szerdán mutatta be partnereinek 2022-es programfüzetét. Izland debütál az árualapban, folytatódik a gasztrotúrák diadalmenete és 1000Art brandnév alatt bennfentes művészeti túrákkal lép piacra a társaság.

Megújult honlappal indítja a szezont az Anubis Travel 

2019. január 14-én este a Corinthia szállodában, zajlott Magyarország egyik vezető utazási irodája, az Anubis Travel idei katalógusbemutatója.

A feltörekvő Krabi és két peso közt a különbség 

Őszi-téli árualapjukról, egzotikus kínálatukról és a 2019-es nyári előfoglalásáról tartott bemutató prezentációt az Utazom.com csapata október 9-én, kedden a Benczúr Hotelben, ahol közel nyolcvan viszonteladó érdeklődött tájékoztatójuk iránt.
A váratlan helyzeteket nehéz szakértő helyi partner nélkül kezelni

A váratlan helyzeteket nehéz szakértő helyi partner nélkül kezelni 

Huszonöt éve vannak a turisztikai piacon, legsikeresebb desztinációjuk Sri Lanka, amelyet követ Maldívia, India, Mauritius, majd a Seychelle-szigetek, valamint Dubaj. A Jetwing Travel 2018-19-es téli-tavaszi katalógusának bemutatóját szeptember 7-én stílszerűen az indiai specialitásairól híres Jókai utcai Indigó Indiai étteremben tartotta Wimal Morapitiye, akit negyedszázada a szerelem tartott hazánkban.
Élmények világszerte

Élmények világszerte 

Isztambul, New York, Barcelona, Kenya, Vietnám, Costa Rica – az eddigiek mellett ezeken a helyeken már akár idén is szilveszterezhetünk az 1000 Út Utazási Iroda szervezésében.
Erősítette piacvezető pozícióját az ETI

Erősítette piacvezető pozícióját az ETI 

A viszonteladói hálózat partnerségének, munkájának és az árualap kiváló ár-érték arányának köszönhetően az Express Travel International megőrizte és erősítette piacvezető pozícióját – mondta Kerekes Gábor irodavezető november 29-én, a Duna Event-ben megtartott 2018-as katalógusbemutatóján.

Régi barátok, újdonságok 

Budapesti partnertalálkozó keretében ismertette csütörtökön a Robinson Tours 2018-as árualapját. Továbbra is Bulgáriában a legnagyobbak, de erősen jön fel Albánia és Montenegró.

Három magyar városban mutatkozik be a Christian Tour 

Február 8-10. között Budapesten és két vidéki nagyvárosban mutatja be idei árualapját a Christian Tour. 
India-Dubaj körutazás és Hawaii téli kabátban az 1000 Úttal

India-Dubaj körutazás és Hawaii téli kabátban az 1000 Úttal 

2017. január 30-án tartotta meg katalógusbemutatóját az 1000 Út utazási iroda, amely idén számos újdonsággal és szokatlan kombinációkkal erősít a körutazások piacán.

Tunéziában mutatta be idei árualapját a Kartago Tours 

Első ízben rendezte meg külföldön katalógusbemutatóját a Kartago Tours: január utolsó hétvégéjén a tunéziai Hammametben látták vendégül közel 100 viszonteladó partnerüket. A nagyszabású esemény keretében emlékeztek meg a társaság 20. születésnapjáról is.

Sun & Fun és Last Call Travel katalógusbemutató és roadshow vidéken is 

A Sun & Fun Holidays és a Last Call Travel a 2017-es árualapját e heti katalógusbemutatóján ismerteti mintegy 300 utazásközvetítő partnerének, immár hagyományosan a budapesti Duna parton fekvő Marriott szállodában.

Tunéziában tartja idei katalógusbemutatóját a Kartago Tours 

Január 26-tól 29-ig Tunéziában tartja katalógusbemutatóját a Kartago Tours, ahol a legtöbbet értékesítő viszonteladó partnereit látja vendégül, hogy közösen köszöntsék a 2017-es szezont.

Magyar fogásokkal eteti a turistákat a Cityrama 

A Cityrama Utazási Iroda bemutatta új prospektusait, melyben újdonságként egy „Eat Hungary – Gourmet Walking Tour” elnevezésű gasztrotúra is szerepel.

Minőség vagy ár? A kettő együtt nem megy! 

- fejtette ki cégfilozófiáját Prónay Gyula, a Proko Travel ügyvezető igazgatója. Hozzátette: olcsó utasból nem lesz törzsutas. A minél több minőséget kereső és azt megfizetni hajlandó utas megszerzésén nem kevesen működnek együtt a szegedi székhelyű utazásszervezővel; a keddi, budapesti katalógusbemutatón mintegy 50 fővárosi viszonteladójuk jelent meg.

„Az utasok utazni akarnak, fognak, bármi is történjék a világban” 

- mondta Füri Mihályné, a Kartago Tours ügyvezetője a cég 2016 nyári árualapját bemutató eseményen csütörtökön Budapesten. Az utazászervező optimistán látja az előttünk álló évet 2015-öt követően, amikor „minden megtörtént, ami a legrosszabb álmunkban sem fordult volna elő” - idézte a múltat az ügyvezető utalva a tunéziai merényletre, a Sinai-félszigeten katasztrófát szenvedett orosz gépre valamint a párizsi merényletre.

Dinamikus utazási csomagok és rugalmas átfoglalási rendszer a Neckermann-nál 

Szeptember 8-án rendezték meg a Neckermann formabontó katalógusbemutatóját, mely a 2015/16-os téli árualapot hivatott bemutatni. A helyszín a budapesti Sugár mozi volt, ahol nagy számban jelentek meg a Neckermann partnerirodáinak képviselői.

Paggal, Korfuval és Dubrovnikkal újít a Terra Reisen 

Országos roadshown mutatja be a Terra Reisen idei kínálatát, a katalógusban több újdonsággal is előrukkoltak.

Emlékezetessé teszi a jövő évet a Robinson Tours 

- ígérte Jakócs Áron, az iroda ügyvezetője. „A 20 éves jubileum jegyében fog telni az év” - tette hozzá a működését 1995-ben beúttal megkezdő utazásszervező vezetője a Robinson Tours budapesti katalógus-bemutatóján.

Új úti célok és önkéntes munkalehetőség a Chemollal 

Az 1990-ben alapított Chemol Travel november 25-én mutatta be a 2015-ös katalógusát a partnereknek Budapesten, a Mammut 2 bevásárlóközpont Guru éttermében. 

Iglufalu és MSC-hajóút a Neckermann-nál 

A hétvégén családi nappal egybekötött katalógusbemutatót tartott a Neckermann.

Nemzetközi terjeszkedésbe fog az Anubis Travel 

A klasszikus üdülőprogramok és körutazások mellett hamarosan városlátogatásokat is kínál a nemzetközi terjeszkedésre készülő Anubis Travel, amely a minap Budapesten tartotta katalógus-bemutatóját.

Bolgár táncokkal indította a szezont a Robinson Tours 

A Robinson Tours kiutaztatási részlege március 5-én szezonindító katalógus-bemutatóval egybekötött partnertalálkozót tartott Budapesten. A rendezvénynek a Hotel Novotel Centrum adott otthont, ahol közel 100 partner és a szaksajtó képviselői vettek részt.

Szálljon meg egy maharadzsa palotájában! 

Bemutatták a Chemol Travel 2014. évi, körutazásokat tartalmazó katalógusát. A rendezvényen elmondták, hogy sikeres évet zárt az utazási iroda, igényes körutazásait országszerte keresik és értékelik mind az utasok, mind a partnerirodák.

Új kulturális körutakat kínál az Unitravel 

Új desztinációk a palettán, nagyobb kapacitású charterjáratok, továbbra is sikeres együttműködés a jól bevált légitársaságokkal - az Unitravel 2014-es katalógusbemutatóján jártunk. 

Ahol a Terra Reisen és a Csepel Művek találkoznak 

Az ausztriai székhelyű Terra Reisen több mint 50 éve szervezi az utazásokat az egyénileg utazók számára. Magyarországi vezetője az idei, 2014-es, nyári német és magyar nyelvű katalógusai bemutatóját 2014. február 15-én rendezte meg a Csepel Művekben lévő Trap Factory élményparkban.

A Zöld-foki szigetek és Madeira a Kartago Tours nyári kínálatában 

A Kartago Tours nem csupán az új úti célokkal rukkolt elő csütörtöki katalógusbemutatóján, de kedvezményes ajánlataikról és az EUB biztosítóval kötött partneri megállapodásáról is szó volt.

Katalógusbemutatóval búcsúztatta a nyarat a Terra Reisen 

A Terra Reisen 2013/14-es, téli magyar nyelvű katalógusának bemutatóját 2013. október 6-7-én Etyeken tartották, amelyre az ország minden részéből meghívták a partnerirodák munkatársait. Mintegy nyolcvanan fogadták el az invitálást, amelyet „Etyeki mulaccság”, azaz Edecker Mulatschag nevet adták, ezzel is cégük osztrák mivoltára és a helyszín sváb történelmére utaltak.

Jegesmedvék nyomában az 1000 Út 

Oleg Emrilovék idén sem mulasztották el különlegességekkel meglepni viszonteladóikat és utasaikat.

Neszebár, a Sipka-szoros és más csemegék 

Idén is Szentpétervártól Dubajig szervez utakat a Robinson Tours, és a Nemzetközi Nőnap alkalmából a nőknek is kedvezménnyel kedveskedik a cég - derült ki csütörtöki katalógusbemutatójukon. De nem a Bulgáriára és Törökországra érvényes nőnapi kedvezmény az egyetlen idei újdonsága Robinsonéknak.

Mit tettek a Terránál az ifjú titánok? 

Szombatra a turisztikai szakma egy napra a Hiltonba költözött, azonos napra és helyszínre időzítette ugyanis bemutatóját a Terra Reisen és a Green Travel is. 

Második szezonját kezdi Észak-Cipruson a Taurus Reisen 

Február első hétvégéjén megtartotta partner partyval egybekötött nyári katalógus bemutatóját a Taurus Reisen.

Tunéziai chartert is indít a Sun & Fun 

A tavalyi 13 ezer után 2013-ban 18 ezer fő utaztatását tervezi a Sun & Fun – hangzott el az utazásszervező katalógus-bemutatóján.

Csehországgal erősít a Robinson Tours 

Bulgária szakértője 2012-ben kibővített bolgár kínálatot, még több fakultatív programot és már csehországi ajánlatokat is kínál utasainak és partnereinek.

Kalandtúrák és búvárutak 

Kedden tartotta idei katalógusának bemutatóját a Proko Travel, amelyben számos újdonságot kínálnak az utasoknak.

Új arculat és más újdonságok a TUI-nál és a Terránál! 

Az Orfeum Music Clubban tartotta 2012-es, nyári katalógus bemutatóját a Guletet és a Terra Reisent is magában foglaló World of TUI.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!