Indul a Marriott saját képzési programja

Indul a Marriott saját képzési programja 

LevelUp! elnevezéssel innovatív képzés indul a vendéglátóipari szakemberhiány pótlására a Marriott cégcsoport kezdeményezésére.
Budapesten nyit éttermeket a három Michelin-csillagot szerzett spanyol séf

Budapesten nyit éttermeket a három Michelin-csillagot szerzett spanyol séf 

A közeljövőben két budapesti étteremmel növeli tovább nemzetközi portfólióját. 
Belépett a budapesti szállodapiacra a Four Points by Sheraton

Belépett a budapesti szállodapiacra a Four Points by Sheraton 

Jött, látott és győzött. Már a nyári próbaüzem alatt mesés foglaltsági számokat produkált a pesti Dunapart ékköveként, a Szent István park szomszédságában magasodó, kétfunkciós ház. A november 16-án tartott ünnepélyes megnyitó alkalmával pedig egy, azaz egyetlen szobát tudnak megmutatni a meghívottaknak a szállodabejárás alkalmával – a többiben ugyanis szerencsére vendégek tartózkodnak.
Mészáros Lőrinc beszállt egy luxushotel építésébe Horvátországban

Mészáros Lőrinc beszállt egy luxushotel építésébe Horvátországban 

A Mészáros Csoport érdekeltségébe tartozó Riva's és a Marriott International közös megállapodást írt alá erről pénteken, január 27-én.
Dübörögnek a Hilton és a Marriott szállodák

Dübörögnek a Hilton és a Marriott szállodák 

Az európai utazások iránti nagy kereslet pozitívan érintette a Marriott és a Hilton második negyedévét - írja a Roadster.
Egy időre kivonul a Marriott-lánc Oroszországból

Egy időre kivonul a Marriott-lánc Oroszországból 

Addig, ameddig tart a háború. Amint rendeződik a helyzet, nyilván átértékelik ismét a lehetőségeket.
Jubilál a Marriott

Jubilál a Marriott 

Igaz, még nem a 100 évet, de „ennyi idős” korban, az öt éveknek is nagy jelentősége. A budapesti Marriott jelenleg 95 éves, ebből az alkalomból rendeztek ünnepi fogadást a Duna-parti szálloda ikonikus épületében.
Ismét nyereséges a Marriott szállodalánc

Ismét nyereséges a Marriott szállodalánc 

A világ legnagyobb szállodaláncát üzemeltető Marriott International adózott eredménye tavaly 1,1 milliárd dollár volt, szemben az egy évvel korábbi 267 millió dolláros veszteséggel, az éves bevétel 31 százalékkal, 13,86 milliárd dollárra nőtt.
Új szállodák a Marriott International portfóliójában

Új szállodák a Marriott International portfóliójában 

Hamarosan ismét nyithatnak a világban mindenütt a szállodák, a közelgő jó hír kapcsán szervezett nemzetközi online sajtótájékoztatót a Marriott International, amelyen mi is részt vettünk.
Pénzjutalommal ösztönzi oltásra dolgozóit a szállodaóriás

Pénzjutalommal ösztönzi oltásra dolgozóit a szállodaóriás 

A Marriott International által indított program keretében pénzügyi juttatást kaptak a szállodalánc dolgozói az Egyesült Államokban és Kanadában, ha beoltatják magukat a koronavírus elleni vakcinával - írja a Roadster,

Tavasszal új luxushotel nyílik Budapesten? 

Összegyűjtötte a Tophotel.news a Marriott szállodalánc öt legizgalmasabb olyan egységét, amelyet idén terveznek megnyitni. A listára egy budapesti szálloda is felkerült - írja a hvg.hu.

A vártnál nagyobb a veszteség a Marriottnál 

A vártnál nagyobb veszteséget termelt a Marriott International amerikai multinacionális szállodalánc a második negyedévben, mivel a koronavírus-járvány visszavetette az utazásokat és így a szobafoglalásokat is.

Airbnb-zni kezdett a nemzetközi hotelóriás 

Az Airbnb, és a lakásszállók jelentősen megváltoztatták az utazások módját – és ezt a modellt használja fel a Marriott szállodalánc is – írja a Business Insider.

500 millió adatot lophattak hackerek a Marriott-tól 

Pénteken jelentette be a világ egyik legnagyobb szállodalánca, a Marriott International, hogy meghekkelték az egyik adatbázisát, a támadás során pedig akár 500 millió ember személyes adatait is ellophatták a hekkerek

Három budapesti szállodában is jótékonykodnak 

A napokban kezdődött a Marriott International éves You Eat, We Give jótékonysági programja, melynek célja, hogy 2018-ban 400,000 euróval segítse azon európai alapítványokat, melyek fiatalokat támogatnak önálló életük és szakmai pályafutásuk kialakításában.

40 új luxushotel megnyitását tervezi a Marriott International 

A marylandi központú cég összes nagyobb márkája, a The Ritz-Carlton, a The Ritz-Carlton Reserve, a St. Regis, a W Hotels, a The Luxury Collection, az EDITION, a Bulgari és a JW Marriott is új szállodákkal gazdagodik majd. 

Belép a luxushajózás piacára a The Ritz-Carlton szállodavállalat 

2019-ben belép a hajózási piacra a The Ritz-Carlton luxushotelmárka. Három, egyenként 298 férőhelyes luxusjachtot építtetnek, amelyek viszonylag kis méretüknél fogva olyan különleges kikötőkbe is befuthatnak majd, mint Capri, Portofino, St. Barths vagy Cartagena.

Friss hírek a Starwood akvizíciójáról 

Pár izgalmas hét után végre mindkét vállalat részvényesei jóváhagyták az akvizíciót, egyesült a Marriott és a Starwood.

Szállodai adomány rászoruló fiataloknak 

2015. szeptemberi hónapjában a Marriott szállodák 1 eurónak vagy 1 forintnak megfelelő összeget adományoztak az SOS Gyermekfalvaknak, minden személyenként elfogyasztott ebéd és vacsora számlájából. A jótékonysági akció része a Marriott International európai ‘You Eat, We Give’ programjának, amelynek célja egy fiatalok munkanélküliségének visszaszorítását segítő alap létrehozása.

Béres Alexandra menü az Oléo Pazzóban 

Megújult az amerikai Marriott szállodalánchoz tartozó Courtyard by Marriott Budapest City Center budapesti éttermének étlapja.

Új európai brandet indít a Marriott 

Moxy Hotels, így hívják majd a Marriott új, európai piacra tervezett szállodaláncát, melyet a napokban mutattak be Berlinben a nemzetközi szállodai befektetői fórumon (IHIF). 

Nemzetközi díjat kapott a Boscolo munkatársa 

Gebei Tamás a Boscolo Budapest, Autograph Collection szálloda Guest Relation Managere 2012 decemberében vehette át a Spirit to Serve díjat.

Mitt Romney visszatért a Marriotthoz 

Mitt Romney, aki a novemberi elnökválasztáson a hivatalban lévő Barack Obamával szemben az amerikai Republikánus Párt jelöltje volt, visszatér a Marriott Internatonal igazgatótanácsába - közölte hétfőn a szállodalánc.

Egy nagy köszönet - öt európai városban 

A Marriott három budapesti szállodája, a Budapest Marriott Hotel, a Millennium Court, Marriott Executive Apartments és a Courtyard by Marriott Budapest City Center látták vendégül csütörtökön öt másik európai várossal együtt a szállodalánc legfontosabb európai ügyfeleinek képviselőit.

A szovjet utódállamokban terjeszkedik a Marriott 

2015-re jelentősen bővíteni kívánja portfolióját Oroszországban és a szovjet utódállamokban a Marriott szállodalánc. 

Személyi változás a Globairnél 

Személyi változás a Globairnél

A Marriott első szállodáját nyitja Ukrajnában 

2013 közepén nyitja meg első ukrajnai szállodáját a Marriott. 

Szibériában bővít a Marriott 

A szibériai Krasznojarszkban nyit szállodát a Marriott International, a Krasnoyarsk Marriott Hotel 2014 végétől fogad vendégeket. 

Bővült a Marriott csapata 

Két szakemberrel bővült márciustól a Marriott International budapesti értékesítési irodája.

Nyílik Szerbia első Marriottja 

A Marriott International, Inc. bejelentése szerint 2014-re 107 szobás szálloda nyílik Courtyard by Marriott Belgrade City Center néven a szerb fővárosban. A szállodalánc erre vonatkozóan menedzsmentszerződést kötött a PFB Properties d.o.o. vállalattal.

Magyar hacker zsarolta a Marriott-ot 

(MTI) - Bűnösnek vallotta magát szerdán Baltimore-ban egy 26 éves magyar hacker, akit azzal vádolnak, hogy feltörte a Marriott International számítógépes rendszerét és azzal zsarolta meg a szállodaláncot, hogy amennyiben nem hajlandó őt alkalmazni, közzéteszi a társaság bizalmas adatait.

Nyit Szibéria első Courtyardja 

Szibériában debütál a Courtyard by Marriott a 208 szobás Courtyard by Marriott Irkutsk City Center megnyitásával, amely a transz-szibériai vasút közelében kapott helyet. 

Boscolo hotelek az Autograph Collection-ben 

A Marriott szállodalánc tagjaként tavaly debütáló luxus hotel brand, az Autograph Collection a napokban jelentette be, hogy hat - az Autograph Collection márkához franchise szerződéssel csatlakozó - Boscolo hotellel erősíti meg európai jelenlétét.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!