Leállt a Best Reisen utazási iroda - Frissítve!

Leállt a Best Reisen utazási iroda - Frissítve! 

A közel húsz éve működő Best Reisen Utazási Iroda Kft. pénteken felfüggesztette utazási tevékenységét.

Marketingest vált a Best Reisen 

8 év után távozik a Best Reisen marketing részlegéről Nagy Évi, akinek 2013. augusztus 9. az utolsó munkanapja az utazásszervezőnél.

Újra Magyarországon a Red Sea Hotels szállodái csak a Best Reisen kínálatában! 

A Best Reisen és a Red Sea Hotels stratégiai együttműködésének köszönhetően újra foglalhatóak a magyar piacon a Red SeaHotels szállodái.  A megállapodás értelmében a Best Reisen kizárólagos jogot kapott az értékesítésre a magyar piacon!
Egyiptomi tanulmányúton jártak a Best Reisen partnerei

Egyiptomi tanulmányúton jártak a Best Reisen partnerei 

Vasárnap este hazaérkezett a Best Reisen idei első, egyiptomi tanulmányútjáról. A 22 fős társaság szikrázó napsütésben töltött kint 8 napot a több ezer éves kultúrával rendelkező országban, ahol büszkén mutatta meg partnereinek az évek óta rengeteg utast fogadó szállodáit Hurghadán és Marsa Alamban.

Egyiptomi tanulmányúton a Best Reisen partnerei 

A Best Reisen szervezésében közel 20 partneriroda képviselői tartózkodnak ezekben a napokban tanulmányi utazáson az egyiptomi Hurghadán.

Sikeres Dino Club animátor tréning Egyiptomban 

2013.május 12-19. között rendezték meg a Dino Club animátor tréninget Egyiptomban, a Palm Beach Resort szállodában. A kedves vendéglátásnak és a fantasztikus helyi animátor csapatnak is köszönhetően a tréning nagyon jól sikerült és az újdonsült animátorok már alig várják, hogy munkába állhassanak a 7 Dino Club úti cél egyikében.
Már foglalhatók a 2013-as Dino Club Utazások

Már foglalhatók a 2013-as Dino Club Utazások 

December elseje óta foglalhatók a 2013 nyári-őszi Dino Club Utazások. A kínálat tavalyhoz képest 2 új Dino szállodával bővült és hamarosan további újdonságokat is nyilvánosságra hoz a Best Reisen.

Best Reisen: két katalógusban az ajánlatok 

A Best Reisen az előttünk álló téli- és tavaszi szezonra két külön katalógust jelentet meg Repülős Utazások 2012-13 Tél-tavasz és Egzotikus Utazások 2012-13 Tél-tavasz elnevezéssel. 

Best Reisen: tovább egyszerűsödik a partnerek munkája 

Kiemelt jutalékok, egyszerűbbé váló partnerkapu, kereshető hajóutak és rendszeren belüli repülőjegyfoglalás, ilyen újdonságokkal tervezi megkönnyíteni viszonteladói munkáját a Best Reisen. 
Ilyen volt a nyár a Best Reisennél

Ilyen volt a nyár a Best Reisennél 

A múlt hét végén mutatta be téli-tavaszi katalógusait a Best Reisen. A Ramada Plaza Budapestben tartott eseményen a nyári szezont is értékelte a társaság.

Elstartolt az első Best Reisen charter Debrecenből 

Az idei nyári szezont indítva június 19-én felszállt a Best Reisen első debreceni charter gépe, mely a tunéziai Monastirt vette célba a Nouvelair légitársaság járatával

Szusszanás Sousse-ban 

A tanulmányút résztvevői csütörtökön meglátogatták Bourguiba exelnök és családja mauzóleumát, mely méltó emléket állít a mintegy 30 éven át az ország élén irányító államfőnek. 

Csábító Törökország 

Rekordtempóban bővül a török turizmus, tíz év alatt megháromszorozódott a Törökországba utazó turisták száma.

A hatodik nap 

Már hatodik napja folyik a Best Reisen tunéziai tanulmányútja...

Úton a szahara felé 

A tanulmányút ötödik napján elindult a csapat két napos sivatagi túrájára.

Egy nap a tunéziai fakultatív lehetőségek jegyében 

A hétfői napot a fakultatív lehetőségek megismerésével töltötte a Best Reisen dolgozóinak és partnereinek csapata Tunéziában.

Tunézia felfedezésére indultak a Best Reisen partnerei 

Június elsején, pénteken indult a Best Reisen utolsó szezonindító tanulmányútja, amelynek úti célja ezúttal Tunézia, ahova az utazási iroda egy régi/új partnerével, a Nouvelair légitársasággal utaztak a partnerek.

Élményekkel tele értek haza a Best Reisen partnerei 

Hétfőn este érkezett haza a Best Reisen török study csoportja tele élményekkel és hasznos információkkal. 

Best Reisen study - Irány Side! 

A Best Reisen törökországi tanulmányútjának 3. napján még mindig a munkáé volt a főszerep. 

Best Reisen török study: Így telt a második nap 

Az első nap akklimatizálódása után a csoport megkezdte munkáját Alanyában.

Törökországot fedezik fel a Best Reisen partnerei 

A Best Reisen idei második tanulmányútjának úti célja Törökország.

Új repülőjegy üzletágvezető a Best Reisennél 

Új repülőjegy üzletágvezetőt nevezett ki a Best Reisen Bawa Viola személyében. 

Idénynyitó studytúrán a Best Reisen 

 A 2012-es nyári-őszi szezont is főbb desztinációinak helyszíni bemutatásával kezdi a Best Reisen. Április 22-29 között Egyiptomban tesz látogatást a tour operátor a partnereivel, ahova a sales csapat két tagja harmincad magával utazott el.

Best Reisen Roadshow 2012 

A Best Reisen a 2010-es évhez hasonlóan idén is több állomásos roadshow keretében mutatja be a nyári/őszi árualapját viszonteladóinak.

Új desztinációk a Best Reisen kínálatában 

Azonos utasszám mellett a 2010-esnél kisebb árbevételt realizált a Best Reisen tavaly, az idén nyáron új úti célokkal bővítik a kínálatot.

A Kanári-szigeteken jártak a Best Reisen partnerei 

Az év elején 25 viszonteladója számára mutatta be árualapját Tenerifén és Gran Canárián a Best Reisen.

25 millió forint gyűlt össze a Nemzeti Segélyvonalon 

Mintegy 25 millió forintot adományoztak a segíteni szándékozók az egyiptomi buszbaleset sérültjeinek és az áldozatok hozzátartozóinak a 1752-es Nemzeti Segélyvonal hívásával; a gyűjtés szerdán zárul.

Véget ért a Best Reisen thaiföldi tanulmányútja 

 Az elmúlt szűk két hétben a Best Reisen lehetőséget biztosított a legjobb partnereinek és két munkatársának, hogy valós képet kapjon az elmúlt időszakban nagy visszhangot kiváltó thaiföldi „árvízhelyzetről” illetve, hogy megismerkedjen a Dél-Kelet Ázsia legnépszerűbb célországával az utazni vágyók körében.

Pattaya pompás partvidékén 

A Phi-Phi szigeteken töltött nap után Pattaya tengerpartjáról jelentkezett újra a Best Reisen thaiföldi tanulmányútjának további részleteivel Sulyok Tamás, az utazási iroda munkatársa.

Javul az árvízi helyzet Thaiföldön 

Folyamatosan javul a helyzet Thaiföldön, így a téli turisztikai szezon jóformán zökkenőmentesen indulhat – tudta meg lapunk Sulyok Tamástól, a Best Reisen ügyfélkapcsolati menedzserétől, aki jelenleg a délkelet-ázsiai országban tartózkodik.

Elnézést kért Egyiptom magyarországi nagykövete 

Elnézést kért a hurghadai buszbaleset sérültjeitől és az áldozatok hozzátartozóitól Aly El-Hefny egyiptomi nagykövet az RTL klub hétfő esti híradójában.

Hurghadai baleset - Szijjártó: az állami szervek gyorsan és hatékonyan működtek együtt 

A miniszterelnök utasításának megfelelően a minisztériumok és állami szervek rendkívül gyorsan, hatékonyan, egymással együttműködve végezték munkájukat az egyiptomi buszbaleset kapcsán - mondta Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője hétfői sajtótájékoztatóján.

Gyűjtést szervez a Best Reisen 

Együttműködve az Ökumenikus Segélyszervezettel, a Best Reisen gyűjtést szervez az egyiptomi buszbaleset károsultjainak megsegítésére. Céljuk hangsúlyozottan nem a kórházi kezelések és hazautaztatás rendezése, ez részben a biztosító társaságok, részben a Best Reisen jóvoltából már megtörtént. 

Megemlékeztek az egyiptomi keresztény templomok 

Egyiptomban vasárnap délelőtt az összes keresztény templomban megemlékeztek a hurghadai balesetben elhunyt vagy megsérült magyar áldozatokról.

Hazahozták a halálos áldozatokat 

Csütörtökön késő délután megérkezett Magyarországra az egyiptomi buszbaleset halálos áldozatait szállító katonai repülőgép - tudatta a miniszterelnök szóvivője az MTI-vel.

Az utolsó sérült is úton van Magyarországra 

Az egyiptomi buszbaleset utolsó magyar sérültjét szállító repülőgép is felszállt csütörtök este Kairóban - közölte Szijjártó Péter az MTI-vel.

Újabb kilenc sérült hagyta el Egyiptomot 

Újabb kilenc sérült tér haza Egyiptomból, miután csütörtök délelőtt felszállt Hurghadából az őket Magyarországra szállító repülőgép - közölte a Miniszterelnökség az MTI-vel.

Best Reisen: megfelelő jogosítványa volt a buszsofőrnek 

A Best Reisen utazási iroda szerint az Egyiptomban balesetet szenvedett autóbusz sofőrje rendelkezett a szükséges vezetői engedéllyel, a jármű pedig kifogástalan műszaki állapotban volt.

Csütörtökre minden áldozat és sérült Magyarországon lehet 

Csütörtökön visszaérkezik Magyarországra a vasárnapi egyiptomi buszbaleset áldozataiért szerdán kiutazott magyar katonai repülőgép a 11 holttesttel és csütörtök estére az összes magyar sérült, valamint az áldozatok és sérültek ingóságai is megérkeznek Budapestre - jelentette be szerdai sajtótájékoztatóján a miniszterelnök szóvivője.

Hurghadai baleset: péntekig hazérhetnek a holttestek 

A miniszterelnök szóvivőjének szerda reggeli televíziós nyilatkozata szerint péntekig hazakerülhetnek a buszbalesetben elhunytak holttestei.

Szerdán valamennyi, Hurghadán ápolt sérült haza tud utazni 

Az MTI hivatalosan meg nem erősített információja szerint szerdán a hurghadai buszbaleset valamennyi, még Hurghadán ápolt sérültje haza tud utazni Magyarországra.

Megérkezett a sérültek második csoportja Ferihegyre 

Megérkezett kedden este az egyiptomi buszbalesetben megsérült magyar turisták második csoportja a Liszt Ferenc repülőtérre - jelentette az MTI tudósítója a helyszínről.

MUISZ: maximális körültekintéssel jár el a Best Reisen 

A Magyar Utazásszervezők és Utazásközvetítők Szövetsége közleményben fejezi ki őszinte együttérzését a hurghadai autóbuszbalestben elhunyt áldozatok hozzátartozóinak, és a sérülteknek.

Az ORFK szakértői Egyiptomban megkezdték a halottak azonosítását 

Már megkezdték a hurghadai buszbaleset halottainak azonosítását az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szakértői, akik kedden érkeztek Egyiptomba – tájékoztatta Kveck Péter kairói nagykövet az MTI-t.

A biztosítók kedden és szerdán hozzák haza a sérülteket 

Az Uniqa és a QBE Atlasz Biztosító kedden és szerdán hozza Magyarországra a hurghadai baleset sérültjeit, míg az Európai Utazási Biztosító Zrt. - amelynek a jelenlegi adatok szerint egy biztosítottja volt az utazók között, és ő életét veszítette - a Magyar Honvédség közreműködésével szállítja haza a holttestet - közölték az érintett biztosítók kedden az MTI megkeresésére.

Két AN-26-os szállítógép hozza haza az elhunytakat 

A honvédség két AN-26-os szállítógépe hozza haza az egyiptomi buszbalesetben meghalt magyarok holttesteit - közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) hétfő este az MTI-vel.

A busz megfelelhetett a műszaki és biztonsági követelményeknek 

Az egyiptomi Hurghadában vasárnap este baleset szenvedett autóbusz fotói alapján egy szakértő úgy véli, a jármű megfelelhetett a műszaki és biztonsági követelményeknek, a balesetben valószínűleg a sebesség nem megfelelő megválasztása játszhatott kulcsszerepet.

A busz még mindig a helyszínen van 

Egy nappal a magyar turistákat szállító busznak az egyiptomi Hurghadán történt balesete után a járművet a kerekeire visszafordították, de hétfőn kora délután még továbbra is a helyszínen van.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!