Saját skandináv szomszédaik sem engedik be a svédeket

Saját skandináv szomszédaik sem engedik be a svédeket 

Átmenetileg még Skandinávia is kiközösítette a svédeket. Nem sokat ér mostanában egy svéd személyi igazolvány vagy útlevél.
A Baltikumban népszerűsítette a fővárost a BFTK

A Baltikumban népszerűsítette a fővárost a BFTK 

2018. május 22-24. között kerül megrendezésre a Travel Trade Roadshow Baltic a B2B Baltic.Travel PR cégszervezésében. Az egymást követően három helyszínen – Tallinn, Riga, Vilnius – megrendezésre kerülő workshopokon a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) is részt vesz, Budapestet és ezzel együtt a főváros hivatalos turisztikai városkártyáját, a Budapest Cardot is népszerűsítve. A TTR Baltic állomásain a megelőző évben Litvániában 46, Lettországban 77, Észtországban pedig 50 utazási iroda képviseltette magát buyerként. A roadshow-n a BFTK Nonprofit Kft.-t Pap Mária turisztikai divízióvezető és Dedák Angéla hálózati vezető képviseli a turisztikai divízió részéről - tudtuk meg kedden a BFTK-tól.
A város, ahol a parlamenti képviselők is biciklivel járnak

A város, ahol a parlamenti képviselők is biciklivel járnak 

Dzsessztalálkozóra érkeztünk a dán fővárosba – a főtéren dixieland muzsikát hallgattunk, körös-körül rengeteg érdeklődő álldogált. A húsz fokos, ám igen szeles dániai nyárban gyalogos városnézésre indultunk. Ahogy mondják, Koppenhága nemcsak Dánia, hanem Skandinávia egyik legnépszerűbb városa is.

Heti két stockholmi járattal tér vissza a SAS 

Február 19-én indul, lesz benne két hónapos nyári szünet, és október végéig közlekedik.

Skandinávia: nem csak nordic walking 

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) Skandináv Nyelvek és Irodalmak tanszéke, valamint a svéd, norvég és dán nagykövetségek együttműködésében múlt szerdán megnyitott a Skandináv Kultúraközvetítő Központ (SKANDIPONT).

Többet akarnak utazni a németek 

2014-ben egyrészt többet, másrészt pedig új helyekre szeretnének utazni a németek. Többségük már most tudja, hogy hol tölti idén szabadságát - derült ki a FUR és a TUI felméréséből. 

Csőd szélén a skandináv légitársaság: a SAS elszáll? 

A skandináv légitársaság (SAS) a csőd szélén áll - jelentette vasárnap a svéd közrádió, sajtóhíresztelésekre hivatkozva.

Norvégiai terror: érintheti-e hazánk turizmusát? 

Mivel a tettes egyik kedvenc városa Budapest, és állítólag még a Szigetre is jött volna, joggal merül fel a kérdés: befolyásolja-e a norvégok érdeklődését irántunk, hogy Budapest a haramia révén ilyen negatív kontextusba került. Munkatársunktól

Rendhagyó növekedés az észak-európai beutazóban 

Igen biztatóan alakulnak az észak-európai piac év eleji számai. A régióhoz tartozó mindegyik országból növekedés tapasztalható. Munkatársunktól
Még nem döntött a Malév

Még nem döntött a Malév 

A Malév még nem döntött a dániai Billundba és a norvég fővárosba tervezett járatnyitásról.

Újabb skandináv járatokat indítana a Malév 

2011-től norvég és dán útvonallal bővítené a Malév skandináv járathálózatát. Munkatársunktól

Skandináv mintát követnek délszláv államok 

Szlovénia kivételével kedvezően fogadták a volt Jugoszlávia egykori tagállamai azt a szerb javaslatot, hogy hozzanak létre közös diplomáciai képviseleteket - írta egy szerdai belgrádi lap.

A skandináv turné 

Közösen mutatkozott be hazánk a cseh és lengyel turisztikai hivatalokkal a dán "Kvalitetsrejse" elnevezésű luxusutazás vásáron.

Skandináv nyugdíjasok magyarországi felfedezőúton 

A Magyar Turizmus Zrt. észak-európai képviselete folyamatosan keresi az új értékesítési csatornákat, melyek közül ígéretes piaci szegmens lehet a Skandináviában jelentős szereppel bíró nyugdíjas egyesületek társasága.

Szívesen szüretelnének nálunk a skandinávok 

Városban járó munkatársunk úgy találta: jelentősen nőtt Budapesten a skandináv turisták száma. Megfigyelésében megerősítette az MT Zrt. stockholmi képviselete.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!