Tájékoztató weboldal az új MÁV-Volán tarifarendszerről

Tájékoztató weboldal az új MÁV-Volán tarifarendszerről 

Itt tájékozódhatunk az új bérlet- és kedvezményrendszerről, a 24 órás napijegyekről és a fővárosi agglomerációt érintő közlekedési változásáról.
Visit Esztergom: új honlap, letisztult arculat

Visit Esztergom: új honlap, letisztult arculat 

Új, letisztult, elegáns honlap várja az Esztergomba látogatókat, immár iranyesztergom.hu helyett visitesztergom.hu címen, magyar, angol és szlovák nyelven. Az új honlap nemcsak megjelenésében lesz más, többletfunkciók is elérhetőek lesznek az oldalon - tájékoztatta lapunkat az Esztergomi Turisztikai Nonprofit Kft.
Akadálymentes lett Sárvár weboldala

Akadálymentes lett Sárvár weboldala 

A sárvári turisztikai cég tavaly fogott bele a sarvar.hu akadálymentesítésébe. A 2021-ben megfogalmazott cél szerint a fürdőváros weboldala ma már a WCAG 2.1-es szabványnak megfelelő online felület - tájékoztatta lapunkat a Sárvári TDM.
Itt a Nébih közétkeztetési információs oldala

Itt a Nébih közétkeztetési információs oldala 

Számos fontos változás lép életbe szeptember 1-jétől a közétkeztetési tárgyú közbeszerzéseknél. Ezentúl többek között középpontba kerülnek a hazai termékek és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) közétkeztetési minősítése is előfeltétellé válik. A pályázati folyamat és a beszerzések támogatása érdekében a Nébih létrehozta közétkeztetési információs oldalát. Az új tematikus weboldal nem csupán a közétkeztetők és a megrendelők, hanem a fogyasztók számára is tartogat érdekes információkat.
Utazástervezővel és bringabérléssel újít Sárvár weboldala

Utazástervezővel és bringabérléssel újít Sárvár weboldala 

Nemcsak frissített megjelenésben, hanem extra funkciók beépítésében is gondolkodik a fürdőváros. Többek között kerékpárt foglalhatunk néhány gombnyomással.
Folyamatosan frissülő térképen az EU-s határnyitások

Folyamatosan frissülő térképen az EU-s határnyitások 

A reopen.europa.eu címen található portál (amely természetesen magyar nyelven is elérhető) segít eligazodni a különböző uniós országok eltérő szabályai között - írja az AIRportal.hu

Megújul a balatonföldvári turisztikai régió portálja 

Új, többnyelvű, webapplikációs megoldásra épülő honlappal készül az idei turisztikai szezonra a Balatonföldvári Kistérségi Turisztikai Egyesület - közölte hétfőn az egyesület.

Turistáknak is szól Debrecen megújult weboldala 

Elindult Debrecen új honlapja, amely a helyi lakosok mellett a turistáknak és az üzletembereknek nyújt információkat, de megismerkedhetnek a honlap olvasói az Új Főnix Terv elnevezésű fejlesztési programmal is - közölte a megyei jogú város polgármestere hétfőn a városházán tartott sajtótájékoztatóján. 
Megújult a CityRama weboldala

Megújult a CityRama weboldala 

Az utazási iroda új honlapja dizájnos külsőt kapott.
Megújult az Agra weboldala

Megújult az Agra weboldala 

Új dizájnnal, személyre szabható ajánlatokkal találkozhat az agra.hu-n.

Az Alföld szíve: itt az új turisztikai weboldal 

Közös sajtótájékoztató keretében tájékoztatta a nyilvánosságot csütörtök délelőtt Kovács Sándor, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke és Fejér Andor, az „Alföld Szíve” Térségi Turisztikai Egyesület elnöke az új megyei turisztikai információs portál elindulásáról és a megye turisztikai helyzetéről.

Új weboldallal rukkolt elő a MÁV-csoport 

Új, központi honlapon érhető el a MÁV és főbb leányvállalatai. Az új internetes felületek az ingyenes állomási és vonatos wifi használatával is igénybe vehetők.

Magyar weboldal és lobbifilm kapott nemzetközi díjat Moszkvában 

A szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum honlapja, valamint a magyar szellemi kulturális örökséget bemutató és népszerűsítő film kapott díjat Moszkvában egy nemzetközi audiovizuális fesztiválon.

Elindult az Év Honlapja pályázat 

Idén is meghirdették a Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által rendezett „Az Év Honlapja” pályázatot. A nevezni kívánók 2014-ben először early bird kedvezményt kapnak szeptember 7-ig.

Megújult Szeged turisztikai weboldala 

Friss külsővel jelent meg a napokban Szeged három turisztika információs kiadványa, és megújult a város turisztikai weboldala is. 

Hol lehet kártyával fizetni Zadarban? 

Külföldre utazó honfitársaink egyre nagyobb arányban használják bankkártyájukat nyaralásuk idején, hiszen a kártyás vásárlás nem csak átláthatóbb, hanem biztonságosabb és kényelmesebb is, mint a készpénzes fizetés.

A konferenciaturizmusra erősít Pécs 

2013. május 29-én Csizi Péter, Pécs Megyei Jogú Város alpolgármestere, Szabó Anett, az Irány Pécs Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője és Pentz Mihály, a Corso Hotel tulajdonosa sajtótájékoztató keretében mutatták be azt a példaértékű pécsi összefogást, melynek célja a pécsi konferenciaturizmus fellendítése.

Elégedett vendégek a budapesti szállodákban 

A budapesti szállodák a legjobb 10 európai szálloda között vannak a vendégek elégedettségi értékelése alapján, írja elemézésben a hotel.info.

50 exkluzív étterem kínál különleges menüket 

Az idei évben is a legjobb budapesti éttermeket próbálhatják ki a kíváncsi turisták és étteremlátogatók a TableFree Éttermi Napok idején, március 6-12. között. 

Megújult a pécsi turisztikai portál 

A 2010-ben elindult iranypecs.hu portál új, lendületesebb megjelenéssel és sok praktikus tartalommal született újjá. A változtatásokkal a pécsi TDM szervezet elsődleges célja volt, hogy élményközpontúan mutassák be a város értékeit, programjait, szálláslehetőségeit.

Megújult a Villány.hu 

Október 5-7 között rendezik meg a Villányi Vörösborfesztivált, amelynek alkalmából néhány igazán friss újbor mellett bemutatkozik a borvidék megújult honlapja, a Villány.hu is.

Travelport uAPI felhasználó lett a Morton’s Travel 

Travelport uAPI felhasználó lett a Morton’s Travel

Együttműködést kötött az [origo] és a Szallas.hu 

Az [origo] a Szallas.hu-t választotta Utazás rovatának szolgáltató partneréül. Az együttműködés keretében egy új, közösen üzemeltetett oldal jött létre a szallas.origo.hu címen.

Online foglalási rendszer az oldalon 

Elindult a Falusi és Agroturizmus Országos Szövetség (FATOSZ) megújult weboldala, amelyen online foglalási rendszert is találhatnak a látogatók. 

Egy teljes napra leáll a Ryanair oldala 

Május 18-án 22.00 órától május 19-én éjfélig leáll a Ryanair.com weboldal.

Vakáció négy lábon 

Vakáció négy lábon jelszóval indult kutyával, macskával vakációzó turistákat segítő internetes honlap Olaszországban.

Új honlapot kapott a Silver Resort 

Elindult a Hotel Silver Resort****Superior Wellness & Konferencia szálloda új honlapja.

Új konzuli honlapot indított a Külügyminisztérium 

Az új konzuli tájékoztató honlapot a napokban mutatta be Bába Iván, a Külügyminisztérium közigazgatási államtitkára.

Elindult a Zirci Ciszteri Apátság honlapja 

A Zirci Ciszteri Apátság Látogatóközpontja vadonatúj honlappal jelentkezett, mely a Közép Dunántúli Operatív Program keretében megvalósuló rendház felújítással kapcsolatos információkat jeleníti meg.

Túrakereső modul Gyöngyösön 

Túrakereső modullal gazdagodott a Gyöngyös-Mátra Turisztikai Közhasznú Egyesület honlapja.

Modern weboldalt kap Gyula 

A Confhotel Csoporthoz tartozó Confhotel Development nyerte el Gyula város turisztikai portáljának fejlesztését. 

Turisztikai portál a Velencei-tóról 

2011. május 18-án elindult a Velencei-tó térségi turisztikai portálja, a www.visitvelenceito.hu, melynek fejlesztési munkálatait a Live Guide csapata végezte.

Interaktív online játékot indított a Mercure 

Az Accor csoport Mercure brandje interaktív online játékot indított a mercure.com weboldal március 30-i megújulását követően.

Nincs több bizonytalanság 

Nemzetközi sajtótájékoztatón mutatta be az Air France két legfrissebb, mobiltelefonokra készült fejlesztését: az Air France Connectet és mobilweboldalának okostelefonra készült alkalmazását Párizsban szerdán.

10 világkörüli utat sorsol ki az Accor 

Tíz világkörüli utat és különböző szállodáiban számtalan éjszakát lehet nyerni az Accortól idén az év végéig annak apropóján, hogy a szállodavállalat különböző brandjeit magában foglaló weboldala, az Accorhotels.com idén működésének 10. évét ünnepli.

Elindult az új Vendégváró.hu 

Közel fél éves előkészítő és fejlesztőmunka után hivatalosan is elindult az új Vendégváró.hu.

Új design, új funkciók 

A megújult dizájnnal és a felhasználóbarátabb keresési funkciókkal találkoznak ezentúl az ügyfelek a Mercure weboldalán. 
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére