hirdetés

Januárban is folytatódik a szállodások CSR-akciója

A HotelHero és a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) CSR szekciójának közös szervezésében a szállodások ismét összefognak és a mélyszegénységben élők megsegítésére a karácsonyi adománydömping után a csendesebb januárban akcióznak:

hirdetés

A Magyar Vöröskereszt munkatársaival együttműködve még tart a téli ruhák összegyűjtését célzó akció: a szervezők és a kampányban részvevő gyűjtőpontok 2022. január 16-ig várják az adományokat 2 budapesti és 15 vidéki helyszínen. Adományként jó állapotú, őszi, téli ruhákat várunk lehetőleg zsákokba csoportosítva a következő kategóriák szerint: férfi, női, gyerek(fiú), gyerek(lány)

 

A szervezők hangsúlyozzák: bár az akciót szállodások szervezik, de nem csak szállodásoknak, bárki, aki a gardróbját egy kicsit tehermentesítené, elhozhatja adományát a megadott gyűjtőpontok bármelyikére.

A ruhagyűjtő akció lezárása után a szállodások jótékonysági főzéssel folytatják az éves CSR programjukat: január 23-án Budapesten, február második felében pedig egy országos akció keretében 12 helyszínen fognak össze a szakma képviselői, hogy egy tál meleg ételhez juttathassák a rászorulókat – az esemény beszállítópartnere a Mirbest Kft lesz, az adományokat a Magyar Vöröskereszt budapesti és regionális irodáinak munkatársai fogják a megfelelő helyekre eljuttatni. Az országos akcióhoz még keresünk vidéki csatlakozni kívánó vidéki szállodákat és éttermeket.

További információk:

Ruhagyűjtés: Dudás Ildikó, Tel: 36 20 474 5018 Email:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jótékonysági főzés: Varga Kitti  Tel: 36 30 663 9603 Email:   This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Általános infok: Anek Dóra Tel: +36 20 468 3683  Email:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

(forrás: HotelHero / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Partnerünk