hirdetés

Két év kihagyás után ismét Heritage Hotels Of Europe Award

Európa kastélyhotelei 7 különböző kategóriában mérettetik meg magukat.

hirdetés

Mint a hazai kastélyszállodák szövetségének ezzel kapcsolatos közleményéből kiderül, már javában zajlik a szavazási időszak, és a nyári szabadságok vége felé valószínűleg majd még inkább nő az érdeklődés a Heritage Hotels of Europe Award iránt.

A Heritage & Experience különdíjat Nagy Andor, Magyarország bécsi nagykövete adta át a Gyulai Almásy-Kastély Látogatóközpontot képviselő  Dombi Ildikó ügyvezető igazgatónak 2019-ben
A Heritage & Experience különdíjat Nagy Andor, Magyarország bécsi nagykövete adta át a Gyulai Almásy-Kastély Látogatóközpontot képviselő Dombi Ildikó ügyvezető igazgatónak 2019-ben
 

Mint írják, a Magyar Kastélyszállodák és Történelmi Épületek Szövetsége (MKSZ) tagja és egyben alapítója az Európa kastélyait tömörítő esernyőszervezetnek.

Ez a pályázat egyedülálló lehetőség a hazai kastélyszállodáink részére a szövetséghez való csatlakozás, hisz aki augusztus 15-ig csatlakozik, az még beszállhat HHE versenyébe, és felkerülhet a jelöltek listájára. Ezen felül pedig az idei éves tagdíj időarányos részét kell csak a csatlakozás esetén megfizetni.

Legutóbbi díjátadó esemény Magyarország bécsi nagykövetségén rendezték meg még 2019 novemberében. Idén hazánk ad otthont a rangos eseménynek, helyszíne a Szidónia Kastélyszálloda lesz Röjtökmuzsajon november 19-én.

Csatlakozási kérelem és információ esetén bővebb információt kérhetnek a szövetség titkárától Kirchner Katalintól a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen.

 

 

.

(forrás: MKSZ / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk