hirdetés

Két év kihagyás után ismét Heritage Hotels Of Europe Award

Európa kastélyhotelei 7 különböző kategóriában mérettetik meg magukat.

hirdetés

Mint a hazai kastélyszállodák szövetségének ezzel kapcsolatos közleményéből kiderül, már javában zajlik a szavazási időszak, és a nyári szabadságok vége felé valószínűleg majd még inkább nő az érdeklődés a Heritage Hotels of Europe Award iránt.

A Heritage & Experience különdíjat Nagy Andor, Magyarország bécsi nagykövete adta át a Gyulai Almásy-Kastély Látogatóközpontot képviselő  Dombi Ildikó ügyvezető igazgatónak 2019-ben
A Heritage & Experience különdíjat Nagy Andor, Magyarország bécsi nagykövete adta át a Gyulai Almásy-Kastély Látogatóközpontot képviselő Dombi Ildikó ügyvezető igazgatónak 2019-ben
 

Mint írják, a Magyar Kastélyszállodák és Történelmi Épületek Szövetsége (MKSZ) tagja és egyben alapítója az Európa kastélyait tömörítő esernyőszervezetnek.

Ez a pályázat egyedülálló lehetőség a hazai kastélyszállodáink részére a szövetséghez való csatlakozás, hisz aki augusztus 15-ig csatlakozik, az még beszállhat HHE versenyébe, és felkerülhet a jelöltek listájára. Ezen felül pedig az idei éves tagdíj időarányos részét kell csak a csatlakozás esetén megfizetni.

Legutóbbi díjátadó esemény Magyarország bécsi nagykövetségén rendezték meg még 2019 novemberében. Idén hazánk ad otthont a rangos eseménynek, helyszíne a Szidónia Kastélyszálloda lesz Röjtökmuzsajon november 19-én.

Csatlakozási kérelem és információ esetén bővebb információt kérhetnek a szövetség titkárától Kirchner Katalintól a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen.

 

 

.

(forrás: MKSZ / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Vajon lesznek fennakadások a turizmusban az idei főszezonban?

Partnerünk