hirdetés

Kihirdették Kelet-Európa legjobb SPA-ja díját

A hétvégén kilencedik alkalommal rendezték meg a World Luxury SPA Awards-ot a The State Hermitage Museum Offical Hotelben, Szentpéterváron. A közel egy évtizedes múlttal rendelkező elismerés a legjobb Wellness és SPA szállodákat értékeli világszerte a vendégek szavazatai alapján. Az Avalon Resort & SPA dupla győzelmet aratott, hiszen Luxury Resort SPA kategóriában Magyarország legjobbja lett, emellett regionális szinten Luxury Wellness SPA kategóriában a Kelet-Európa legjobb SPA-ja címet is megszerezte.

hirdetés

A nyerteseket a vendégek, az utazók és a szegmens szereplői szavazzák meg. Több mint 250 000 nemzetközi utazó szavazhat minden évben egy négy hetes időszak alatt a kedvenc szállodájára. A World Luxury SPA Awards-on való részvétel feltétele nem más, mint hogy a luxus SPA létesítmények bemutassák egyedi termékelőnyeiket, a környezetet és magát a létesítményt is. Az Avalon SPA a Bükk lábánál helyezkedik el, jakuzzis medencével, gyermekmedencével, illatkabinnal, bioszanuával, finn és infraszaunával, sókamrával, illetve gőzkabinnal is fel van szerelve. Emellett egy egész évben működő kültéri élménymedence és az erdőre néző panoráma finn szauna is várja a vendégeket.

A díjátadón az Avalon Resort & SPA kommunikációs és marketingigazgatója, Tóth Eszter Anna, valamint a SPA managere, Dezsőffy István vettek részt.

„Harmadik alkalommal vettünk részt és arattunk sikert ezen a világszintű megmérettetésen. (...) Mérhetetlen büszkeség volt ott állni azon a színpadon, ahol a világ jobbnál jobb szállodáinak képviselői álltak velünk együtt. Voltak, akik Új-Zélandról, Olaszországból, Indiából, vagy épp az Arab Emírségekből érkeztek – nyilatkozta Tóth Eszter Anna, az Avalon Resort & SPA kommunikációs és marketingigazgatója.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Mit vár 2023-tól?

Partnerünk