hirdetés

Másodszor is Magyar Termék Nagydíjas a hévízi Carbona

Másodszorra kapta meg Hévíz legnagyobb szállodája, a NaturMed Hotel Carbona a Magyar Termék Nagydíj® kitüntetést. Ezúttal a szálloda éttermét díjazta a zsűri, amelynek gasztronómiai kínálatát a szakemberek hatékonyan hangolták össze a hotel egészségmegőrző és gyógyító szolgáltatásaival. A Carbona a magyar szállodák között eddig az egyetlen, amely megkapta a minőség ügye iránt elkötelezetteknek járó elismerést.

hirdetés

A legnagyobb hévízi hotelben az egészségmegőrzés és a gyógyítás mellett kiemelt szerep jut a gasztronómiának is, amely egyedülálló módon az egészségügyi szolgáltatásokkal összekapcsolva, integrált rendszerben működik. A kulináris élvezetek központja a Carbonában az Attila étterem, amely idén a „Gasztronómia művészete” című pályázattal nyerte el a Magyar Termék Nagydíjat vendéglátás kategóriában. A Carbona ezúttal már másodszorra, ráadásul a hotelek közül egyedüliként nyerte el a kitüntetést. „A Magyar Termék Nagydíj® komoly elismerése az egészségtudatos gondolkodás terjesztése érdekében végzett munkánknak” – mondta el Dr. Lukács Ferenc, a NaturMed Hotel Carbona vezérigazgatója a díj átvételekor.
A Carbona az egészségmegőrzés és gyógyulás érdekében egymásra épülő, komplex szolgáltatáscsomagokat kínál, és nem különállóan tekint az egyes kezelésekre. Az egészségmegőrző és gyógyító szolgáltatások közé integrálták a mostani díjnyertes Attila étterem kínálatát is. Így például már a szállodai szoba foglalásakor számos olyan programra kapnak ajánlatot a vendégek, amelyek összehangolják az étkezést és a gyógy- valamint wellness kezeléseket. Az étrend összeállítása mellett szakmai előadásokat, életmód-tanácsadást, valamint szakemberekkel történő személyes konzultációt is kínál a gyógyszálloda kúrától függően.
Az Attila étterem étel- és italkínálata konyhaművészetileg is sokszínű. Az egyes ételeket színkódok alapján különböző kalória-kategóriákba sorolják, a különböző ételallergiák kezelésére pedig teljes körűen felkészültek. A vendéglátóhelyen naponta átlagosan 800 főre készítenek ételt, míg a több mint 50 féle palackból álló hagyományos és bio borkínálat hazánk borvidékeit reprezentálja. Az Attila étterem diétás és paleolit ételkínálata a magyar éttermek között egyedülálló. „Beszállítóink lehetőség szerint a környék vállalkozásai, gazdaságai közül kerülnek ki. Célunk, hogy az alapanyagok minél rövidebb időn belül a termelési helyről a konyhánkba kerüljenek” – avat be az Attila étterem egyik titkába Zámbó Tibor mesterszakács, a hévízi NaturMed Hotel Carbona vendéglátás igazgatója.
A Carbona kiemelkedő pályázatának köszönhetően különdíjként 1 évre szóló díjmentes élelmiszerbiztonsági tanúsítást is elnyert a TUV Rheinland InterCert Kft.-től.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk