hirdetés

Tanszálloda épül Tokajban

Bontással kezdte a STRABAG Kft. Magasépítő részlege a tanszálloda építését - írja a boon.hu.

hirdetés

 

A munkát lassítja, hogy sürgősen ki kell váltani az épületek felől a 20 KV-os nagyfeszültségű távvezetéket, amelyre az Önkormányzat intézkedett az ÉMÁSZ – ELMŰ felé. A nagyfeszültségű vezeték átmeneti kiváltásával az emelet ráépítése elkezdhető az épületcsoportnál.
A ma még ronda, „barnamezős” területen a jövő nyárra készül el a szálloda 60 ággyal, amelynek 3 évig a tulajdonosa az Észak-magyarországi Területi Integrált Szakképzési Központ (Gyöngyös) lesz, üzemeltetője pedig a Kereskedelmi és Igenfogalmi Középiskola. 3 év elteltével a város tulajdonába mehet át a szálloda.
Célja a régióban a szállodai szakmát tanuló középiskolások gyakorló helye legyen. A gyakorlóhely ellenére a szálloda átadását követően vendégeket is fogadni. 
A beruházás mértéke eszközökkel együtt 760 millió Ft.

A munkát lassítja, hogy sürgősen ki kell váltani az épületek felől a 20 KV-os nagyfeszültségű távvezetéket, amelyre az Önkormányzat intézkedett az ÉMÁSZ – ELMŰ felé. A nagyfeszültségű vezeték átmeneti kiváltásával az emelet ráépítése elkezdhető az épületcsoportnál.A ma még ronda, „barnamezős” területen a jövő nyárra készül el a szálloda 60 ággyal, amelynek 3 évig a tulajdonosa az Észak-magyarországi Területi Integrált Szakképzési Központ (Gyöngyös) lesz, üzemeltetője pedig a Kereskedelmi és Igenfogalmi Középiskola. 3 év elteltével a város tulajdonába mehet át a szálloda.Célja a régióban a szállodai szakmát tanuló középiskolások gyakorló helye legyen. A gyakorlóhely ellenére a szálloda átadását követően vendégeket is fogadni. A beruházás mértéke eszközökkel együtt 760 millió Ft. (boon.hu)

 

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Mit vár 2023-tól?

Partnerünk