hirdetés
hirdetés

A levegő után a földön is terjeszkedik az Emirates

Az Emirates légitársaság, a világ legnagyobb Airbus A380-as és Boeing 777-es flottájának üzemeltetője megnyitotta legújabb, csúcstechnológiával felszerelt márkaboltját - tájékoztatta lapunkat a légitársaság.

hirdetés

Az Emirates hivatalosan is megnyitotta az "Emirates World" márkaboltját Dubaj egyik leghangulatosabb városrészében. A Jumeirah Town Centre-ben található, 3000 négyzetméteres üzlet a légitársaság luxus várótermeinek hangulatát idéző környezetben várja a márka rajongóit. A boltot a legmodernebb virtuális valóság és kiterjesztett valóság technológiákkal látták el a tervezők, így az érdeklődők ezeken keresztül is megismerhetik az Emirates jellegzetes termékeit.

Az üzletben világos, modern bútorok és dús, zöld növényzet biztosítanak pihentető környezetet, átadva a valódi Emirates-életérzést, az önkiszolgáló képernyőkön leadott rendelések gyorsabb kiszolgálást tesznek lehetővé.   A légitársaság tapasztalt utazási szakértői tanácsadással segítik az utazást tervező vevőket. Az utazási tanácsadókat speciális képzésben részesítették, hogy az ügyintézés keretében a repülőjegy-értékesítés, az Emirates Holidays és a Skywards tanácsadói támogatás is elérhető legyen az érdeklődők számára.  

 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk