hirdetés
hirdetés

A Lukoil még szigorúbb intézkedést vezet be, mint a Mol és az OMV

A Lukoil is jelentősen szigorít a tankolás feltételein, tudta meg a Telex.

hirdetés

A 79 magyarországi töltőállomással rendelkező Normbez Magyarország Kft. képviselője közölte a portállal, hogy a „kisnyomású kútoszlopokon maximum 20 liter, a nagyteljesítményű kútoszlopokon maximum 150 liter üzemanyag tankolható egy tranzakció során. Kannába, illetve egyéb külső edényzetbe kizárólag piaci áron vásárolható üzemanyag, egy tranzakció során maximum 10 liter”.

 

Mint korábban mi is beszámoltunk róla, szigorításokat jelentett be péntektől töltőállomásain a Mol, és rögvest csatlakozott hozzá az OMV is. A vállalatok mindegyike 50 literben korlátozta az egyszerre megvásárolható üzemanyagmennyiséget, illetve kikötötték, hogy a kannába történő vásárlás esetén a hatósági ár helyett a piaci árat kell megfizetni.

(forrás: Telex)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk