hirdetés
hirdetés

Csoportos foglalás egyetlen egérkattintással a Lufthansánál

A Lufthansa új Book-a-Group csoportos foglalási eszköze integrált platformot biztosít az Austrian, a Lufthansa és a SWISS járataihoz, ezzel könnyítve az utazási irodák munkáját..

hirdetés

Integrált csoportos foglalási rendszert mutatnak be a Lufthansa Csoport légitársaságai, a Lufthansa, az Austrian és a SWISS. A rendszer kizárólag IATA utazási irodák számára elérhető. Az online megoldással tíz vagy több személy számára, három hálózati légitársaság járataira lehet csoportos ajánlatot kérni, tetszőleges kombinációban – függetlenül attól, hogy magánszemélyek csoportjáról, üzleti utazókról vagy turistacsoportról van szó. A helyfoglalást a rendszer azonnal visszaigazolja. 

A 14 nyelven elérhető Book-a-Group valós időben ad árajánlatot. A Lufthansa a csoportos utazások kereskedelmi feltételeit is továbbfejlesztette, és egyetlen egységes szerződést kínál a Lufthansa Csoport három csomóponti légitársaságához és minden új foglaláshoz a Book-a-Group rendszeren keresztül.

Lényeges fejlesztés például a rövid távú foglalás lehetősége. A jövőben a járat indulása előtti 60 napos időszakban is a foglalás díjmentesen törölhető a foglalástól számított 72 órán belül.

A szolgáltatás az eddigi három különböző légitársasági elérhetőség helyett ezentúl egyetlen közös kapcsolattartóval működik.

„Az új, integrált csoportos foglalási eszközzel újabb lépést tettünk előre a hálózati légitársaságok által nyújtott termékek és szolgáltatások harmonizálása terén” – mutatott rá Dr. Stefan Kreuzpaintner, a Lufthansa Group Airlines EMEA-régióbeli értékesítésért felelős alelnöke.

„A Lufthansa Csoport csomóponti légitársaságait, az Austrian Airlinest, a Lufthansát és a SWISS-t közös értékesítési csapat képviseli, amely egy forrásból, egyetlen könnyen kezelhető rendszerrel kínálja a csoportos foglalásokat.”

forrás: 123rf.com
forrás: 123rf.com

A „Book-a-Group" eszközzel a Lufthansa Group Airlines további tagjait (a Brussels Airlinest és a Eurowingst) valamint a Lufthansa számos partner-légitársaságát érintő járatkombinációkra is lehet ajánlatot kérni.

Így a IATA utazási irodák még szélesebb útvonalhálózatot és jobb rendelkezésre állást tudnak kínálni ügyfeleiknek. További előny, hogy az utazási szakemberek a foglalást követően is hozzáférnek minden fontos adathoz, és önállóan intézhetik a csoporttal kapcsolatos teendőket.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk