hirdetés
hirdetés

Ez a légitársaság télen sem áll le

Az Aeroexpress Regional ugyan tavaszra tervezte a folytatást, de a nagy érdeklődésre való tekintettel  december 16-tól ismét elindítja a Budapest-Kolozsvár-Budapest járatait.

hirdetés

A kéthónapos őszi tesztidőszak tapasztalatai azt mutatták, hogy Budapest és a Kincses város közötti légi kapcsolat fenntartása kiemelt fontosságú, a járatok egészen február 15-ig elérhetővé váltak. "Ezen a már előkészített járaton tudjuk a magyar regionális repülés bevezetését a leghasznosabb módon szolgálni, erős referenciát felépíteni az utazók részére egy későbbi bővebb útvonalhálózat használatához", emelte ki Somogyi-Tóth Dániel, a cég alapító résztulajdonosa.

forrás: Aeroexpress
forrás: Aeroexpress

A hétfő-szerda-péntek járatnapok továbbra is megmaradnak. Hétfő reggel, valamint péntek este fordulójárat közlekedik a két város között, szerdán azonban két alkalommal, reggel is és este is biztosít közvetlen kapcsolatot a regionális légitársaság Budapest és Kolozsvár között. Így aki egy hétvégét szeretne eltölteni valamelyik célállomáson, ideális megoldást talál, a szerdai két járatpárnak köszönhetően pedig mind a kolozsvári, mind a budapesti üzleti utazóknak kiszámítható módon lesz lehetőségük egy munkanap alatt oda-vissza megjárni a másik várost.

A regionális légitársaságok meghatározó szerepet játszanak Európában. A pandémia előtti években mintegy 60 ilyen vállalat üzemelt a kontinensen. 2017-ben például 77 millió utast szállítottak mintegy egy millió járaton, és 2700 útvonalon, az elmúlt évtizedben azonban Magyarországon hiányzott a kínálatból.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk