hirdetés
hirdetés

Ír szakember vezeti majd a Wizz Air Malta-t

A cég máltai leányvállalata még az idén megkezdi működését. 

hirdetés

Diarmuid Ó Conghaile lesz a Wizz Air Malta ügyvezető igazgatója - adta hírül a légitársaság. A szakember több mint egy évtizede dolgozik a légiközlekedésben: többek közt a Ryanairnél, a Dublini Repülőtéren betöltött vezető pozíciókban, valamint az Ír Légügyi Hatóságnál, a szervezet légiközlekedési szabályozójaként szerzett tapasztalatot.

A cég új, idén már működő leányvállalatnak komoly szerepet szánnak a társaság piaci pozíciónak erősítésében és európai terjeszkedési terveiben is. A Wizz Air Malta új ügyvezetője 2022. november 1-jétől tölti be pozícióját Valettában.

„Üdvözöljük Diarmuidot a Wizz Air újonnan létrehozott pozíciójában, aki iparági és vezetői szakértelmével segíti majd munkánkat. A Wizz Air Malta ügyvezető igazgatójaként betöltött szerepe kulcsfontosságú lesz növekedésünk következő szakaszának megvalósításában” – mondta a kinevezés kapcsán Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója.

„Nagy örömmel csatlakozom a légitársaság csapatához, a Wizz Air Malta ügyvezető igazgatójaként alig várom, hogy elkezdjük a munkát és hozzáfogjak a hálózat, valamint a működési struktúra kiépítéséhez, ezzel támogatva a Wizz Air szélesebb körű stratégiai és üzleti terveit. A WIZZ az európai légiközlekedés jelentős szereplője, elkötelezett jövőbe mutató stratégiával” – mondta Diarmuid Ó Conghaile, a Wizz Air Malta ügyvezetője.

(forrás: Wizz Air)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk