hirdetés
hirdetés

Ismét elindította európai járatait Gatwickről a British Airways

Mintegy két évvel a kivonulása után ismét megnyitotta a rövid- és középtávú európai útvonalait a London-Gatwick repülőtérről a British Airways, később egy alacsonyabb költségekkel működő leányvállalathoz kerül át ez a bázis - írja az AIRportal.hu.

hirdetés

A brit légitársaság első európai járata London második számú repülőtéren működő bázisáról a világjárvány miatti csaknem két éves kihagyás után, március 29-én közlekedett újra. A nyári menetrendben 35 úti célra repül a cég Gatwickről, a hálózat pedig bővül majd. A gatwicki járatok kezdetben a British Airways légi üzemeltetői engedélye alatt repülnek, de később átkerülnek az alacsonyabb költségek mellett üzemelő új BA Euroflyer leányvállalathoz.

A Gatwick repülőtér a nyári menetrend kezdetétől nyitotta meg újra a déli terminálját, készülve a visszatérő utasforgalomra.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk