hirdetés
hirdetés

Leállt a Ryanair weboldala

Remélhetőleg átmeneti hibáról van szó, azonban tény, hogy egyelőre elérhetetlen a légitársaság online platformja.

hirdetés

A cég a Twitteren arról tájékoztatta az utasokat, hogy a honlapon karbantartási munkálatokat végeznek, és azt javasolják, hogy mindenki használja a mobilapplikációt, vette észre az index.hu portál.

 

Mint írják, csütörtökön, a déli órákban átmenetileg elérhetetlenné vált a Ryanair weboldala. A cég Twitteren megjelentetett közleménye szerint a honlapon karbantartási munkákat végeznek.

A Twitteren az ügyfelek közül sokan arra panaszkodnak, hogy az alkalmazás sem működik, így nem tudnak ügyeket intézni, de még becsekkolni sem utazás előtt, márpedig azok számára, akik ma akarnak repülni, fontos lenne, hogy elérjék a légitársaság oldalát és szolgáltatásait.

Csütörtökön több száz ügyfél számolt be a Ryanairral kapcsolatos problémákról: 52 százalékuknak a weboldallal, 24 százalékuknak az alkalmazással, 24 százalékuknak pedig a bejelentkezési szolgáltatásokkal voltak problémái. A Downdetector csak akkor jelenti az incidenst, ha a problémabejelentések száma jelentősen meghaladja az adott napszakra jellemző mennyiséget.

(forrás: Index)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk