hirdetés
hirdetés

Péntektől megint menetrend szerinti hajójáratok Budapesten

Pénteken újraindul a menetrend szerinti hajójárat a Duna fővárosi szakaszán a Nemzeti Színház és a Margitsziget között - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

hirdetés

A BKK az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében azt írta: a budapesti körjáraton keddtől péntekig a BKK havi vagy annál hosszabb érvényességű bérletével is lehet utazni. Tájékoztatásuk szerint a hajó - amely a BKK és a Mahart együttműködésében indul ismét - a Vigadó tér-Akadémia-Margitsziget (Sportuszoda)-Batthyány tér-Vigadó tér kikötőkben köt ki. A hajójárat keddtől vasárnapig 12 órától 20 óráig kétóránként indul. Az utolsó járat 21.15-re ér vissza a Vigadó térre. Hétfőn a hajóközlekedés szünetel - ismertették.

Fotó: bkv.hu
Fotó: bkv.hu

Kitértek arra is, hogy a BKK közösségi közlekedési járatain érvényes utazási kedvezmények - például a 14 éven aluliak vagy a 65 évnél idősebbek díjmentessége - a hajójáratokon nem vehetők igénybe. Szombaton és vasárnap 1500 forintos napijegy váltható. Ugyancsak napijegyet vehetnek hétköznap is azok, akiknek nincs BKK-bérletük. A napijeggyel aznap többször is lehet utazni. A 7 évnél fiatalabb gyerekek ingyen utazhatnak. Jegyet a Vigadó téri hajóállomáson lehet vásárolni, a többi kikötőben pedig a hajón tehetik meg ezt az utasok - áll a közleményben.

(forrás: MTI)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk