hirdetés
hirdetés

Új partnerrel dolgozik az easyJet

Az Icelandair lett a legújabb partnere.

hirdetés

Az easyJet az elmúlt években kiterjedt hálózatot alakított ki más, tengerentúlra is repülő légitársaságokkal, hogy megkönnyítse az átszállásokat a saját gépeiről a hosszútávú járatokra.

Az utasok nem csak a diszkont légitársaság saját hálózatán belül, hanem más társaságok - mostantól az Icelandair légitársaság - járataira is foglalhatnak repülőjegyet és szállhatnak át zökkenőmentesen.

A partnerség az Icelandairrel várhatóan a következő hetekben indul el a főbb európai repülőtereken, így a párizsi Charles de Gaulle-on és az amszterdami Schipholon is. A szolgáltatás a következő hónapokban várhatóan más, nagyobb repülőtereken is elérhető lesz.

A Worldwide by easyJet szolgáltatás hamarosan kibővül az Emirates Milánóból induló járataira is, ez korábban csak a londoni Gatwick repülőtérről volt elérhető. 

A fapados légitársaság szolgáltatását tavaly világszerte több mint 206.000 utas vette igénybe, ez átlagosan napi 700 átszállást jelentett. 

Johan Lundgren, a cég vezérigazgatója elmondta: „Évente több tízmillió utas száll át Európában, bízunk benne, hogy a Worldwide legújabb útvonalai nagyon népszerűek lesznek azon ügyfeleink körében, akik zökkenőmentes kapcsolatot keresnek Európa és Észak-Amerika között."

A Worldwide by easyJet jelenlegi partnerei:

Air Transat, Aurigny, Blue air, Corsair, La Compagnie, Emirates, China Airlines, Cathay Pacific, Etihad, Loganair, Norwegian, Neos, Scoot, Singapore Airlines, Virgin Atlantic, WestJet, Icelandair

 

(forrás: Avantgarde Group)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai