hirdetés
hirdetés

Világ Legjobb Légitársasága

A Travellers’ Choice Awards for Airlines 2019 szervezői a nyerteseket az utasok visszajelzése alapján választották ki különböző szempontok alapján, mint pl. kimagasló szolgáltatás, minőség és érték. A TripAdvisor egy olyan algoritmus alapján összesít, mely a légitársaságok - mennyiségi és minőségi - értékeléseit egy 12 hónapos időszak alatt vizsgálja, és ítéli oda a díjat. Idén öt kontinens hatvankilenc légitársasága kapott valamilyen elismerést.

hirdetés

A TripAdvisor Travelers' Choice Awards for Airlines szerint a Világ Legjobb Légitársasága címet 2019-ben már második egymást követő évben a Singapore Airlines nyerte el. A világ tíz legjobb légitársasága a Tripadvisor listája alapján sorrendben: Singapore Airlines, Air New Zealand, Emirates, Japan Airlines, EVA Air, Southwest Airlines, Jet2, Qatar Airways, Azul, Korean Air.

fotó: 123rf

A TripAdvisor szerint a Singapore Airlines további két kategóriában is a legjobb fedélzeti szolgáltatást nyújt: a legjobb első és turistaosztályú kiszolgálásban is nyert. Az értékelések alapján a legjobb üzleti osztállyal a Qatar Airways, a legjobb prémium turistaosztállyal az Air New Zealand gépein lehet találkozni.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk