hirdetés
hirdetés

VIP járatok a GDS foglalási rendszerekben

A Landmark Holidays és a Hahn Air Sytem közötti megállapodás értelmében az  emirátusi VIP repülőjáratokat üzemeltető és luxus szervizt nyújtó utazási iroda szolgáltatásai már foglalhatók a legtöbb foglalási rendszerben H1 kód alatt. 

hirdetés

A Landmark Holidays kizárólag VIP járatok és nem menetrendszerű, nem kereskedelmi  járatokat üzemeltet, amelyek a dubaii, isztambuli és londoni magán terminálokból indulnak. Utasaiknak ingyenesen biztosítják  a repülőtéri luxus szolgáltatásokat, mint az executive váró- és  pihenő termek vagy a magán transzfer limuzinnal a repülőtérre .

A Landmark Holidays gépét a máltai Maleth Aero üzemelteti. A Boeing 737s-es VIP konfigurációban 56 bőrülést kínál az utazóknak.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk