hirdetés
hirdetés

Autóknak nyitott szállodát a Hilton

A Hilton Angliában nyitotta meg az első olyan létesítményét, amely legalább olyan luxust kínál az autóknak, mint milliomos tulajdonosaiknak, akik a nagyhírű szállodalánc valamelyik hoteljében szállnak meg - írja a Vezess.hu.

hirdetés

A 75 ezer négyzetméteres Hilton Car Storage épülete Hertfordshireben, Anglia keleti részén található. Amikor az autó és sofőrje megérkezik a háromszintes luxusgarázs bejáratához, első osztályúan fogadtatásban van részük, amely magában foglalja a londiner szolgáltatást is. Az ügyfelek különböző csomagok közül választhatnak, mint például a helyszíni állapotfelmérés, időszakos karbantartás vagy teljeskörű szerviz.Az autóhotelben 24 órás kamerás felügyelet és őrök gondoskodnak a biztonságról, egy központi számítógép pedig a megfelelő hőmérsékletért és páratartalomért felel, hogy az itt megszálló járművek a lehető legtökéletesebb állapotban érezzék magukat.

A "szálloda" szolgáltatásai közé tartozik az is, hogy oda szállítsák az autót, ahova a tulajdonosai kéri, akár külföldre, egy nyaralás helyszínére.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk