hirdetés
hirdetés

Kiemelt rendőri jelenlét az Óbudai-szigeten

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kiemelt rendőri jelenléttel és forgalomtereléssel segíti a 26. Sziget fesztiválra érkezőket.

hirdetés

A Sziget Fesztivál Európa egyik legnagyobb könnyűzenei és kulturális rendezvénye, amelyen több világhírű zenekar és énekes lép fel, illetve számos kulturális produkció kerül bemutatásra.  A rendezvényre belföldről és külföldről is nagyszámú látogató érkezik, akik közül sokan a teljes fesztivál ideje alatt a szigeten tartózkodnak.

fotó: Kottász Kata

A fesztivál kapunyitása 2018. augusztus 5-én 18 óra, így a fesztivál környékén, valamint az oda vezető utakon már délutántól nagyszámú gyalogosra, illetve tömegközlekedéssel érkező látogatóra kell számítani. Ennek megfelelően a rendőrség már a délelőtti óráktól kiemelt rendőri jelenlétet biztosít a nemzetközi közlekedéssel is érintett érkezési csomópontokon, vasút- és buszpályaudvarokon, illetve a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér és a fesztivál közötti főbb útvonalakon.

A közlekedés és a fesztiválra érkezők segítése érdekében a gépjárműforgalom elől lezárásra kerül az Óbudai sziget előtt húzódó Ángel Sanz Briz út a K-híd és az Auchan parkoló közötti szakaszon, ahol  a rendőrség állandó jelenlétet is biztosít.   

A rendőrség kéri a gépjárművezetőket, hogy a fesztivál közvetlen közelében fokozott óvatossággal és türelemmel közlekedjenek, legyenek körültekintők.

(forrás: police.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai