hirdetés
hirdetés

A Forbes is a legszebb karácsonyi vásárok közé válogatta a budapestit

A CNN után a Forbes is a legszebb karácsonyi vásárok közé válogatta be a budapesti karácsonyi vásárok egyikét.

hirdetés

Az amerikai Forbes a Szent István Bazilika előtt felállított karácsonyi vásárt válogatta be a 12 legszebb európai adventi rendezvény közé. Igaz, a lista nem sorrenden alapul, hanem egyszerű gyűjtés, a lap szerint a budapesti rendezvény a legjobb háromban van egész Európában.

A lap a szervezők munkája mellett a sokszínű kézművestermék- palettát, a flódnit és az elmaradhatatlan kürtőskalácsot is dicsérték, és kiemelték, hogy a rendezvény minden évben jobb, mint az egy évvel korábbi.

A bazilikánál az evés-ivás és vásárlás mellett korcsolyázni is lehet, a pálya közepén egy 12 méteres karácsonyfa van, a passzívabb szórakozásra vágyók a bazilika homlokzatára vetített 3D-s fényfestésben gyönyörködhetnek, az adventi hétvégéken pedig folyamatosan vannak programok.

A Forbes listája egyébként újdonságot is tartalmaz, a már-már hagyományosnak mondható helyszínek (Bécs, Drezda) mellett megemlítették a granadai, és malagai vásárt is, ahol ilyenkor sem kell forralt bor ahhoz, hogy a látogatók ne fázzanak, de felkerült a listára a francia Colmar és az angol Bath vására is.

(forrás: Forbes)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai