hirdetés
hirdetés

A hajóutak és az osztrák síterepek a kedvencek az ALDI UTAZÁS-nál

Másodjára vesz részt az ALDI UTAZÁS Magyarország első számú turisztikai vásárán, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban 2019. február 21 - 24. között megrendezésre kerülő „Utazás 2019” kiállításon. A kilátogatókat idén is egyedi akciók és exkluzív programok várják az  A pavilonban, a 202A standon.

hirdetés

Az ALDI Magyarország 2017 szeptemberében indította el ALDI UTAZÁS márkanév alatt új szolgáltatását, amely révén online foglalható utakkal és szállásokkal bővítette kínálatát. Ez a szolgáltatás az ALDI Dél több országában is működik már, Ausztriában az ALDI Magyarország anyavállalata, a Hofer immár 15 éve kínál utazási szolgáltatást. Az ALDI UTAZÁS Közép-Európa legnagyobb beutaztató ügynökségének, az Eurotours International-nek termékeit kínálja a magyar piacon.

2018-ben már több ezer utas választotta a társaság útjait, a legtöbben Ausztriába, Olaszországba és Horvátországba foglaltak utat, illetve szállást. Az utasok zöme az autóval is könnyen elérhető desztinációkat részesítette előnyben. A célországok közül Ausztria a legnépszerűbb, minden harmadik foglalás ide érkezett. Elsősorban az osztrák síutak és városnézős programok kedveltek, vagyis Bécs és Salzburg a leglátogatottabbak, de Karintia és Stájerország is felkapott a magyarok körében. Ugyancsak sok foglalás érkezett Olaszországba, főleg az ország északi részére, ez a foglalások negyedét adta. Horvátország a dobogó harmadik helyét foglalta el a forgalom ötödével. A negyedik legtöbb foglalás viszont már Magyarországra érkezett, kedveltek a wellness hotelek, illetve feljövőben van a Balaton is, például Tihany.

A 2018/19-es síszezon három legkedveltebb régiója az eddigi foglalások alapján Semmering (Alsó Ausztria), Bad Hofgastein (Salzburg), és Heiligenblut (Karintia). A 2019-es nyári előfoglalások esetében az iroda azt tapasztalja, hogy egyre többen foglalnak belföldi utakat is, másrészt nő a hajóutak értékesítése is, a magyar utazók elsősorban a mediterrán hajós körutakat választják.

A magyar utazók télen, vagyis síelésre jellemzően 3-4 éjszakás utakat foglalnak le, különösen erős a hosszú hétvégék forgalma, míg nyáron a nyaralásoknál 5, illetve 7 éjszakás utak voltak a jellemzőek. A városlátogatásokkor legtöbbször 1-2 éjszakára foglalnak szállást az ALDI UTAZÁS ügyfelei. A legkedveltebb szállások esetében a szállások átlagára 3-4 éjszakára 60 000 forint környékén alakul személyenként. Ez a síterepek esetében kiemelkedően kedvező, főleg, hogy számos síelős útnál ajándékba adják a foglalás mellé a síbérletet, így utasaik több tízezer forintot is megtakaríthatnak.

Exkluzív akciókkal és programokkal várja az ALDI UTAZÁS az „Utazás 2019” kiállításra látogatókat. Az érdeklődők között nyereményjáték keretében három szerencsés ausztriai utat nyerhet félpanziós ellátással, illetve utalványok is gazdára találnak a négynapos rendezvényen. A cég azokra is gondol, akik nem tudnak részt venni a rendezvényen, hiszen országos akciót hirdet február 21-től március 31-ig: aki pihenését náluk foglalja, visszanyerheti foglalása árát.

A kiállítás szombati napján, február 23-án 14:15-kor Magyarósi Csaba YouTuber lesz az iroda vendége, aki a Blogger Corner színpadán közönségtalálkozó keretén belül mesél a 2018-as, illetve a 2019-es útjairól.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai