hirdetés
hirdetés

Aki kutyabarát, velük tart!

Ismét lehet nevezni az Év Kutyabarát Helye díj elnyerésére.

hirdetés

Nyolcadik alkalommal rendezi meg az ország legnagyobb kutyabarát aktivitását a Kutyabarát.hu. Az Év Kutyabarát Helye kampány a legjobb alkalom arra, hogy egy hónapon keresztül – októberben – megmutathassák kutyabarátságukat a kutyabarát szolgáltatók, vendéglátóhelyek.

AdobeStock
AdobeStock

A pályázat célja, hogy minden évben elismerést kapjanak azok a cégek, szolgáltatók, akik egy fontos társadalmi jelenséget ismertek fel: a kutyánk is családtag, társ és barát, akivel szeretnénk minél több időt eltölteni. Legyen szó nyaralásról, vacsoráról egy étteremben vagy éppen egy vásárlásról egy üzletközpontban – a kutyabarát szolgáltatásokat nyújtó vállalkozások bővülő száma és kínálata a kutyás társadalom fejlődését, a felelős kutyatartás népszerűsítését segítik elő.

A kampányban résztvevők nemcsak egy fontos társadalmi ügyet képviselnek, hanem kiváló marketing és üzleti lehetőségeket is látnak a „nemes versenyben”, hiszen az ország közel egyharmadát, 3 millió embert szólíthatnak meg, mutathatják meg nekik magukat és kutyabarátságukat.

A verseny minden évben állatmenhelyet is támogat: a nevezési díj egy része a Noé Állatotthon védenceit támogatja tápadománnyal, valamint a Kutyabarát.hu „Kakitündér nem létezik” nevű társadalmi kampányára is fordítanak a befolyt nevezési díjakból. A nevezés, és később a szavazás ITT történik.

Nevezhető kategóriák:

- Étterem

- Kávézó

- Romkocsma / Pub / Borbár

- Cukrászda

- Szálloda

- Panzió / Vendégház

- Munkahely

- Üzlet, bolt

- Kutyabarát üzletközpont

(forrás: Kutyabarát.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai