hirdetés
hirdetés

Az Avenida Travel nyerte az Irodák Viadala első fordulóját

Lezárult az Irodák Viadala első fordulója, ahol egy párizsi és egy lisszaboni gasztrotúra lehetőséget értékelhetett a nagyközönség. A szavazatok összesítése után kiderült, hogy a többség a lisszaboni utazási ajánlatot választaná!

hirdetés

Az Irodák Viadala első fordulójában a Winair Travel és az Avenida Travel mérte össze tudását. A versengésből az utóbbi került ki győztesként Lisszaboni gasztrotúra ajánlatával, így biztosítva helyét a döntő fordulóban.

A verseny folyatódik. A második fordulóban három újabb Iroda feszül egymásnak. A feladatot Katus Attila aerobik világbajnok adta fel "két hetes aktív, sportos kikapcsolódás Ázsiában" jeligére. Az M & Amerika Indonéziát, a Tensi Hungary Thaiföldet és Kambodzsát, míg a JTB Hungary Malajziát és Borneót veszi célba és ajánlatával próbálja elnyerni a szavazók szimpátiáját. A forduló győzteséről természetesen ismét a nagyközönség dönt.

A második forduló résztvevőire a verseny hivatalos weboldalán lehet szavazni.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk