hirdetés
hirdetés

Hétvégén PanyolaFeszt

Közös családi szórakozás lehet az idei XV. PanyolaFeszt. Két színpadon, több portán megannyi kulturális eseménnyel várják a fesztiválozókat.

hirdetés

Az idei évben megannyi zenei kínálattal várják a kikapcsolódni vágyókat. A változatos zenei kínálat mellett számos színházi produkciót is láthatnak a nézők. Csákányi Eszter és Cseh Tamás estje a Levendula portán ígér kellemes környezetben remek élményt a vendégeknek.

 

A Széles Gyula Kézműves- és Kiállító Ház Folkudvarán népzenei és táncelőadás kíséretében fogyaszthatnak ízletes szatmári ételeket a vendégek, miközben az interaktív kiállító házban megcsodálhatják a megyei értéktárba beválasztott Hagyományőrző farsang különleges tárgyi emlékeit.

A sport kedvelői kerékpárra pattanva fedezhetik fel Szatmár lenyűgöző természeti kincseit, a középkori templomokat, bringákat a településen bérelhetnek. A Pet Kupa csapatának indulását is megnézhetik a Tisza-parton szombat reggel a fesztiválozók. Lesz lovas- és íjász-bemutató a Szamos-parton, egészség sátor, kézművesek utcája és kerámia bemutató, ahol Szabó Kata keramikus gyönyörű egyedi panyolai szilkét formál.

Számos lekváros különlegességet is kóstolhatnak az ínyencek, hiszen idén a panyolai szilvás étel is felkerült a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Értéktár listájára.

Szervezett vezetett túrán megismerhetik a Panyolium aszaló manufaktúra és a Panyolai Szilvórium Zrt. üzemeit. 

A teljes programkínálat megtalálható: ITT

(forrás: turizmus online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai