hirdetés
hirdetés

Idén először Marokkó és Baszkföld a Fehérvár Travelnél

A 204 oldalas kiadvány 138-féle programot kínál 566 időpontban az áprilistól novemberig terjedő időszakra. Az iroda 23 évvel ezelőtti megalakulása óta minden egyes évben nőtt a programok és az időpontok száma.

hirdetés

A Fehérvár Travel ebben az évben is „5*-os indulási garanciával” hirdeti programjait. Az utazásokra március 14-ig előfoglalási kedvezménnyel lehet jelentkezni. A Fehérvár Travel kulturális körutazásainak népszerűségét mutatja, hogy már az előfoglalási időszak első napján több mint 1600 foglalás érkezett. A jelentkezések feldolgozásán és visszaigazolásán az utazási iroda valamennyi munkatársa gőzerővel dolgozik, ennek ellenére az óriási mennyiség miatt csúszások előfordulhatnak. A Fehérvár Travel munkatársai ezúton is kérik az utazásközvetítő irodák megértését.

A kiadványban a 2018-as programfüzet mindegyik utazása megtalálható, de természetesen újdonságok is várnak az utazni vágyókra, melyek közül „A Baszkföld és Navarra” című repülős körutazást már különösen sokan várták a Fehérvár Travel törzsutasai közül. A decemberi előjelentkezés során néhány nap alatt elfogytak mindkét csoportra a helyek.

A 2019-es év második felére is készül a Fehérvár Travel egy új egzotikus utazással, mely a „legnyugatibb Kelet”-nek tartott Marokkóba kalauzolja el az érdeklődőket. A program meghirdetésére nyáron az utazási iroda honlapján vagy legkésőbb a szeptemberben megjelenő téli katalógusban kerül majd sor.

A nyári katalógus az új programokon kívül is tartogat néhány újdonságot:

  • A vidéki utasokra gondolva az iroda a katalógusában ajánlott székesfehérvári és budapesti szállodák egyébként is kedvezményes árának 75%-át utazási kedvezmény formájában visszatéríti az azt igénybevevők számára. 
  • Kedvezményes parkolási lehetőség Székesfehérváron és a Ferihegyi repülőtér közelében. 
  • Csoportjaik már közel 60 %-át a legkorszerűbb rádiós adó-vevő készülékekkel látják el.
  • A cég saját autóbuszos flottája 2019 márciusában ismét vadonatúj járművekkel – két Setra 515HD típusú autóbusszal – fog bővülni, így a Fehérvár Travel Busz Kft. által ténylegesen működtetett buszok átlagéletkora mindössze 3 év lesz.

    A Fehérvár Travel ezúton is szeretné megköszönni a több száz utazásközvetítő partnerének a munkáját. Nekik is köszönhető, hogy 2017-hez hasonlóan a 2018-as évben is az iroda minden meghirdetett csoportja megvalósult.

    A Fehérvár Travel az idei évben sem vesz részt kiállítóként az UTAZÁS kiállításon. Ennek egyik oka, hogy a sok ezer megrendelés feldolgozása, visszaigazolása miatt minden munkaerőre szükség van az irodában. Az érdeklődők Székesfehérvár város standján juthatnak hozzá a Fehérvár Travel katalógusához.
(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai