hirdetés
hirdetés

Turistáknak is szól Debrecen megújult weboldala

Elindult Debrecen új honlapja, amely a helyi lakosok mellett a turistáknak és az üzletembereknek nyújt információkat, de megismerkedhetnek a honlap olvasói az Új Főnix Terv elnevezésű fejlesztési programmal is - közölte a megyei jogú város polgármestere hétfőn a városházán tartott sajtótájékoztatóján. 

hirdetés

Papp László kiemelte: tíz évvel az előző honlap elindulása után a teljesen megújult Debrecen.hu nyitóoldalán keresztül négy aloldal érhető el, "debreceni vagyok", "üzletember vagyok", "turista vagyok" és "Új Főnix Terv" elnevezéssel.

Debrecen.hu
Debrecen.hu


A debreceni vagyok aloldalon találhatók meg az önkormányzattal kapcsolatos hírek, az ügyintézésekhez kapcsolódó információk és az álláshirdetések is - mondta a polgármester, jelezve, egy keresővel is bővült a honlap, ahol a lakcím megadásával a legközelebb eső háziorvosi rendelő, gyermekorvosi rendelő, fogorvos és óvoda elérhetőségei jelennek meg.

Az üzletember vagyok aloldal a vállalkozóknak szolgál hasznos információkkal, például a város megközelíthetőségéről, a munkaerőpiacról vagy az oktatási rendszerről, a turista vagyok aloldal pedig a Debrecenbe látogatóknak nyújt tájékoztatást.

A Debrecen.hu turistáknak szóló aloldala
A Debrecen.hu turistáknak szóló aloldala


Debrecen fejlesztési programja az Új Főnix Terv aloldalon

Az Új Főnix Terv aloldalon ismerhető meg Debrecen legnagyobb léptékű fejlesztési programja, amely átfogja a gazdaság- és közlekedésfejlesztés, az oktatás és az egészségügy teljes területét - közölte a polgármester.

Archív formában a régi honlap továbbra is elérhető lesz a nyitólap alján az archiv.debrecen.hu linkre kattintva.

(forrás: MTI)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai