hirdetés
hirdetés

Zenével a munka is jobban megy

Ha sikerül megtalálni a megfelelő ritmust és stílust, akkor a háttérzene a munkatársak teljesítményére, hangulatára is jó hatással van. A hazai dalszerzők a Zenéveljobb.hu oldalon segítik a vendéglátó vállalkozókat a megfelelő lejátszási lista összeállításában.

hirdetés
  • A ritmusra reagálnak: Kutatások bizonyítják, hogy a ritmusos, vidám, kellemes zenére önkéntelenül ráhangolódik a csapat. Ez pedig segíti őket abban, hogy hatékonyan, összehangoltan tudjanak dolgozni.
  • A monoton fázisokhoz: Az ismétlődő, monoton feladatok esetén a pörgősebb, ritmusosabb zenék javítják a teljesítményt. A munkatársaknak tetsző zene olyan hormonokat szabadít fel az agyban, amitől nyugodtabbnak és boldogabbnak érzik magukat, és így jobban tudnak koncentrálni is.  • Tempó csúcsidőben: Ha nagy a forgalom és sok a leadott rendelés, akkor gyors zenével nemcsak a fogyasztást lehet látványosan felpörgetni, hanem a munkatársak teljesítményét is.
  • Kell a változatosság: Ne ismétlődjenek gyakran a zeneszámok! A betérő vendégeknek nem tűnik fel, a dolgozóknak viszont felérhet egy kínzással, ha napjában többször kell végighallgatni ugyanazokat a slágereket. Egy vendéglátóhelyen különösen rosszul hat a rosszkedvű személyzet, figyeljünk tehát az ő komfortérzetükre is.
  • Háttérzenével kapcsolatos további tippekért keresse fel a zeneveljobb.hu weboldalt!

Bezárni kényszerült, szünetelteti a zeneszolgáltatást, más változás állt be? Kérjük, jelentse az Artisjusnál pár kattintással: https://bit.ly/ujranyitas Később tud fizetni? Jelezze a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mailcímen!

(X)

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai