hirdetés

A Zsolnay Kávéház a legjobbak között

A szervezőcsapathoz 2835 vendégvélemény érkezett az októberben megrendezett esemény után. A vendégek visszajelzései alapján a Zsolnay Kávéház büszkén vette át kategóriájában 2. helyezettként az „Étterem Hét legjobb étterme” címet az 1. helyezett Café 57 étterem és a 3. helyezett Imázs étterem mellett.

hirdetés

A beérkezett vendégvélemények pontszámai alapján kialakult toplista a menü, a konyhai -és a felszolgáló csapat munkája, a kiszolgálás minősége és az étterem hangulata alapján kategóriánként díjazta a legmagasabb pontszámokat elérő éttermeket. Varga Csaba szállodaigazgató külön kiemelte annak jelentőségét, hogy a Zsolnay Kávéház egyedüli szállodai étteremként aratott ilyen sikert a 15 Budapesten díjazott étterem között. Megköszönte a konyhai csapat kreativitását, és a Zsolnay Kávéház felszolgálóinak szakmai tudását és kitartó, a vendégek számára is érezhető pozitív szellemiségét.

Néhány vendégvélemény:

„Minden étel páratlanul finom volt.” „A megújult Zsolnay étteremre esett a választásunk az étterem héten, és igazán jó döntés volt. Nagyon-nagyon finom ételeket kóstolhattunk nem kóstoló adagokban! Minden elismerésem a séfnek!”

„A kiszolgálás figyelmes, az ételek nagyon finomak, a sütemények nagyon különlegesek és kiválóak, azt is figyelembe véve, hogy tej, cukor és gluténmentes élet is kínálnak. Ismerőseinek is jószívvel ajánlanám.”

Az Étterem Hét egyik legjobb éttermeként a Zsolnay Kávéház győztes menüje a zártkörű Étterem Hét Extra esemény alatt újra megkóstolható november 4 és 10. között. Az Étterem Hét Extra eseményre foglalás: www.etteremhet.hu

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Gondolt már arra, hogy idén - főleg előszezon idején - a már beoltott nyugdíjas korosztály mentheti meg éttermében/szálláshelyén az újranyitás kezdeti időszakát?

Kiadónk társoldalai