hirdetés
hirdetés

Dél-Afrika egy új app-tól reméli a turizmus feléledését

A Tourism Business Council of South Africa (Dél-afrikai Turisztikai Üzleti Tanács – TBCSA) elindította az Opus4business turisztikai és vendéglátóipari alkalmazását.

hirdetés

Az új alkalmazás elősegíti az ipar biztonságos újranyitását azáltal, hogy a vállalkozások tulajdonosait a koronavírus-járványra vonatkozó turisztikai biztonsági protokollok biztonságos végrehajtására képzi, adja hírül egy internetes szakportál.

pixabay.com
pixabay.com

Az ipari tervezésű idegenforgalmi protokollok alapján Dél-Afrika megkapta a World Travel & Tourism Council (WTTC) globális biztonsági engedélyét. Ezek a speciálisan kialakított engedélyek lehetővé teszik az utazók számára, hogy felismerjék azokat a vállalkozásokat, amelyek elfogadták az egészségügy és higiénia területén a biztonságos utazás globális szabványosított jegyzőkönyvét.

Az Opus4business alkalmazás gyors, egyszerű és papírmentes módja az iparági protokollok megfeleltetésének rögzítéséhez, ezáltal megfelelő módon képezhetők az idegenforgalom üzlettulajdonosai és az alkalmazottak a program keretében. A megvalósítás után a rendszer bizonyítékot szolgáltat arra, hogy az egészségügyi szűrési és tisztítási eljárások be vannak-e állítva és segít a vállalkozásoknak a személyes adatok védelmével összhangban a munkavállalók, szállítók, kézbesítők és ügyvédek Covid-19 egészségügyi átvilágításának zökkenőmentes kezelésében, az ipari frissítések megszerzésében és a telepítésben, továbbás szükség esetén a kapcsolatfelvételben.

Az utazókat pedig felkérik, hogy töltsék le az alkalmazást, hogy nyomon követhessék a biztonságos helyszíneket és a szabadidős tevékenységek listáját. 

(forrás: digitalisan.hu)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai