hirdetés
hirdetés

Digitális úti kalauz az Air France-tól

Az útmutatót most, három év után Air France Útikalauznak nevezte el a légitársaság. A kalauz célja, hogy vezető helyet foglaljon el az utasok számára kínált ötletek terén világszerte.

hirdetés

Az útmutató a légitársaság „odafigyelés”-politikájának része, valamint bemutatja az Air France márka pozícióját és értékeit. Mivel az utazás művészete az Air France számára alapvető fontosságú, és meghatározza mindennapi tevékenységét, a légitársaság meg szeretné osztani egyedülálló perspektíváját a világgal, és törekszik arra, hogy új felhasználókat vonzzon be. 

Az útmutatót úgy tervezték, hogy nemcsak az úti cél kiválasztását könnyíti meg, de valódi segítséget is nyújt a felhasználók számára utazásuk előtt és alatt is. Az Air France Útikalauz már most nagy népszerűségnek örvend: csak 2019-ben négymillió látogatója volt. Az Air France Útikalauzban a légitársaság által ajánlott több mint 6000 hely közül lehet választani. Az útmutató új módszer az utazás megtervezését illetően: az úti célok kiválasztásától, a vágyott út megtervezésén át a hazaérkezésig és az új, felfedezésre váró helyek meghatározásáig. 

Az Air France Útikalauz weboldala a 110 ajánlott úti célhoz kötődő, egyedülálló éttermek, színvonalas szállodák, festői helyek és kulturális tevékenységek széles választékát mutatja be olyan emberek leírásában, akik szeretik azt a helyet, ahol élnek. A digitális kalauz a hasznos információkon kívül tartalmaz egy útikönyvet is, amely megengedi a kedvenc tartalmak kiválasztását, továbbá lehetőséget ad arra, hogy a leendő utasok közvetlenül foglalják le a járatokat az Air France Útikalauz felületén.

Az útmutató, amely kizárólag online érhető el, a https://www.airfrance.fr/travel-guide oldalon található, és minden eszközön (laptopon, tableten, okostelefonon) hozzáférhető. Sőt, az Air France mobilapplikációjában is megtalálható, így az utasoknak lehetőségük van arra, hogy letöltsék az úti céljukhoz tartozó kalauzt, majd bármikor elérjék azt offline módban is. Az Air France Útikalauz francia, angol, spanyol, portugál (brazil), egyszerűsített kínai, olasz, német és japán nyelven érhető el.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai