hirdetés
hirdetés

Elhalasztotta Srí Lanka-i útvonalnyitását a Wizz

Szeptemberre halasztotta első dél-ázsiai útvonalának megnyitását a Wizz Air Abu Dhabi, a légitársaság eredetileg június 1-től hetente három járattal repült volna a Srí Lanka déli részén fekvő Mattala nemzetközi repülőtérre - írja az AIRportal.hu.

hirdetés

A Wizz Air Abu Dhabi június 1-ről szeptember 5-re halasztotta mattalai járatai elindítását, vélhetően a Srí Lankán hetek óta zajló tüntetések, az instabil gazdasági és politikai helyzet miatt.

A foglalási rendszerben most látható adatok szerint Wizz Air szeptember 5-től hétfőn, szerdán és pénteken repül Abu-Dzabi és Mattala között.

Fotó: Depositphotos
Fotó: Depositphotos


Mivel a Wizz Air nem árul átszállásos jegyeket, így azt nem tudni, hogy a légitársaság rugalmasan jár-e el például azokkal a magyar utasokkal szemben, akik csak azért vásároltak külön repülőjegyet Budapestről Abu-Dzabiba, hogy ott átszálljanak a mattala-i járatra. Az Abu-Dzabi – Mattala szakaszra egyértelmű, hogy jár a visszatérítés, de a Budapest-Abu-Dzabi viszonylatra alapesetben sem pénz, sem átfoglalási lehetőség nem jár a külön foglaláson lévő “csatlakozó járat” törlése miatt.hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés