hirdetés
hirdetés

Görög utazásszervező lépett a magyar piacra

Görögország vezető tour-operátora, az eddig elsősorban Kelet-Európában és otthonában aktív Mouzenidis Travel megnyitotta magyarországi irodáját.

hirdetés

A képviselet a budapesti belvárosban, a Dorottya utcában található, ahol az utazási szolgáltatások mellett görög finomságokat, borokat és kozmetikai termékeket is kínálnak.

Az 1995-ben alapított Mouzenidis Travel 81 irodával rendelkezik Kelet-Európában – Oroszországban, Ukrajnában, Belaruszban, Moldovában, Kazahsztánban, Romániában, Szerbiában, Lettországban és Bulgáriában.

A cég székhelye Thesszalonikiben található, Görögországban 14 irodájuk működik a főbb üdülőközpontokban, így Athénben, Kastoriában, a Peloponnészoszon, a Chalkidiki-félszigeten, Pieriában, Thassoszon, Korfun, Rodoszon és Krétán.

A tavalyi évben félmillió turista nyaralásáról gondoskodott a több mint 3000 főt foglalkoztató iroda a különböző görögországi szálláshelyeken. Nyári időszakban hetente több mint 120 charterjáratot fogad a társaság a görög üdülőhelyeken 36 kelet-európai városból.

A Mouzenidis Travel saját charter légitársaságot is alapított, az Ellinair jelenleg két saját tulajdonú repülőgéppel szolgálja ki az igényeket. A társaság több mint 100 A-osztályú, ingyen wifivel felszerelt Setra autóbusszal rendelkezik. A különleges vendégek számára VIP-szolgáltatásokat nyújtanak, beleértve a szaloniki és a heraklioni reptéren található VIP-várókat.

A társaság nyújtja a legszélesebb görög szállodai kínálatot a 2*-5*-os kategóriában. Saját szállodákkal is rendelkezik, és számos szálloda esetében pedig 100%-ban ő rendelkezik a szobakapacitással.

A Mouzenidis cégcsoportnak számos üzletága van az utazási terület mellett
A Mouzenidis cégcsoportnak számos üzletága van az utazási terület mellett

Néhány héten belül indul a www.mouzenidis.hu weboldal, ahol magyar nyelvű információval és foglalási lehetőséggel várják mind az utazni vágyó érdeklődőket, mind a viszonteladó partnereket. Készül az iroda katalógusa is, amely szintén hamarosan elérhető lesz.

Takács Péter ügyvezető a kérdésünkre elmondta, hogy folyik az utazási iroda bejegyzése a Magyar Kereskedelmi és Engedélyezési Hivatalnál, ahol a 12%-os vagyoni biztosíték hatálya alá jelentkeznek be. Hozzátette, hogy az idei évben az Aegean Airlines és a Wizz Air menetrendszerinti járataira, valamint a charterező tour-operátoroktól bérelt helyekre alapozva állítják össze üdülési csomagajánlataikat.

A budapesti iroda ünnepélyes megnyitását megtisztelte jelenlétével Boris Mouzenidis úr, akit Görögország elismert és nagy tiszteletben álló üzletemberei között tartanak számon, valamint a Görög Nagykövetség és Idegenforgalmi Hivatal képviselői is. A tájékoztatón elhangzott, hogy Magyarországról évente 70-110 ezer közötti turista utazik a görög üdülőhelyekre, tavaly 80 ezer volt ez a szám.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai