Zenés-táncos estek a Gundelben

A Gundel mindig is több volt, mint egy étterem: egykor a gasztronómia mellett a tánc és a zene is fontos szerepet játszott az itt megélt pillanatokban. Most ismét életre kelnek ezek a hagyományok! A Gundel csapata elindítja a zenés-táncos esték sorozatát.

Kifejezetten a 40+ korosztály számára indítja el a Gundel Étterem új programsorozatát, amely a könnyedséget, a kultúrát és a szórakozást, és természetesen a modern gasztronómiát ötvözi  – a tánccal.

Ezeken az estéken a vendégek nemcsak a Gundel világhírű fogásait élvezhetik, hanem azt a különleges atmoszférát is, amelyet élőzene és táncos előadások tesznek majd felejthetetlenné, magyarázta  Magyary Jenő a Gundel Étterem ügyvezető igazgatója.

Magyary Jenő, a Gundel Étterem igazgatója
Magyary Jenő, a Gundel Étterem igazgatója
Fotó: Eventrend

Mint mondta, az eseménysorozatban két kiemelkedő szereplő is közreműködik. Az egyikük az estek szakmai vezetője, aki a program minőségét és gördülékeny lebonyolítását biztosítja, Keleti Andrea táncművész, aki minden alkalommal egy-egy tánc alapjait tanítja meg az érdeklődőknek. A másik főszereplő az est házigazdája, Lukács Zsolt műsorvezető lesz, aki a tánc világának érdekességeit osztja meg a vendégekkel.

 Az estek ráadásul egyfajta felkészülést is jelentenek az első Gundel Bálra, amely 2026-ban debütál.

„Az új programmal az a célunk, hogy a tradicionális magyar vendéglátás élményét ötvözze a modern szórakozással, és egy olyan exkluzív programot kínáljon, amely minden generáció számára vonzó. Ezek az esték nemcsak az ínyencek, hanem a tánc és a zene szerelmesei számára is maradandó élményt nyújtanak.” - emelte ki az ügyvezető igazgató.


Fotó: Eventrend

A zenés-táncos estek nem minden este kerülnek megrendezésre, hanem kifejezetten meghatározott napokon, hogy az érdeklődők számára különleges alkalmak maradjanak. „Az estek helyszíne az étterem elegáns rendezvényterme, amely tökéletes környezetet biztosít a meghitt és mégis pezsgő hangulatú estékre” - mondta Nagy Gábor, az Eventrend Group egyik tulajdonosa.

Nagy Gábor, az Eventrend egyik alapítója
Nagy Gábor, az Eventrend egyik alapítója
Fotó: Eventrend

A táncos estékre külön menü nem készül, minden vendég kedve szerint fogyaszthat a Gundel bőséges étlapjáról.

Lesz viszont könnyed tánczenét játszó zenekar, házigazda és sok lehetőség a páros táncra.

Ha valaki pedig csak nézelődni szeret egy ilyen forgatagban, annak sincs akadálya. A díjmentes programon való részvételhez csupán az asztalfoglalás ajánlott, de ha van szabad hely, a Gundel minden betérő vendéget szívesen lát, hangsúlyozták.

„Az első rendezvény 2025. április 23-án, szerdán lesz, majd minden hónap utolsó szerdáján folytatódik a Gundel Étterem belső tereiben, illetve a nyári hónapokban a hangulatos Gundel Kertben” - tette hozzá a tulajdonos.

 


Magyar pezsgő a világ legjobbjai között

Magyar pezsgő a világ legjobbjai között 

A Kreinbacher Birtok Prestige Brut tétele aranyérmet vihetett haza a 2025-ös Decanter World Wine Awards-ról.
Ízek Kertje Nagyrédén

Ízek Kertje Nagyrédén 

Nagyréde nem csupán a mátrai borvidék egyik fontos központja, hanem egyre inkább kulturális és gasztronómiai élmények színtere is.
Samut, a kiselefántot örökbe fogadta a Gundel

Samut, a kiselefántot örökbe fogadta a Gundel 

Napi cukiság kimaxolva: a Gundel „család” tagja lett Samu, a kiselefánt.
Balatonfüredi siker a világ legnagyobb borversenyén

Balatonfüredi siker a világ legnagyobb borversenyén 

A Zelna Borászat Peregrina vörösbora aranyérmet nyert a Decanter World Wine Awards-on.
Jön a stuttgarti nemzetközi sütőipari szakkiállítás

Jön a stuttgarti nemzetközi sütőipari szakkiállítás 

Megkezdődtek a 2026-os Südback előkészületei.
Exkluzív vacsora Budapesten: maga Wolfgang Puck főz az este vendégeinek

Exkluzív vacsora Budapesten: maga Wolfgang Puck főz az este vendégeinek 

Négy évtized különleges fogásai a Matild Palotában – egy estén felszolgálva.
Tokaji Eszencia a világ legnagyobb borversenyének élmezőnyében

Tokaji Eszencia a világ legnagyobb borversenyének élmezőnyében 

Idén 22. alkalommal rendezték meg a világ legnagyobb, egyben legjelentősebb hatású borversenyét.
Tokaji koktélok győzelme a Magyarország Itala versenyen

Tokaji koktélok győzelme a Magyarország Itala versenyen 

A tokaji Minaro Hotel bármenedzsere két koktéllal aratott győzelmet a Magyarország Itala 2025 versenyen.
Rizsföldek Magyarországon – helyszíni beszámoló Szarvasról

Rizsföldek Magyarországon – helyszíni beszámoló Szarvasról 

Rizs a magyar alföldről, a Körösök völgyéből.
Kinek, mennyit, mikor? – hazai borravaló körkép

Kinek, mennyit, mikor? – hazai borravaló körkép  

Egy friss felmérésből kiderült, ahol van lehetőség digitális borravalóadásra, ott a vendégek szívesebben honorálják a színvonalas kiszolgálást.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.