Zenés-táncos estek a Gundelben

A Gundel mindig is több volt, mint egy étterem: egykor a gasztronómia mellett a tánc és a zene is fontos szerepet játszott az itt megélt pillanatokban. Most ismét életre kelnek ezek a hagyományok! A Gundel csapata elindítja a zenés-táncos esték sorozatát.

Kifejezetten a 40+ korosztály számára indítja el a Gundel Étterem új programsorozatát, amely a könnyedséget, a kultúrát és a szórakozást, és természetesen a modern gasztronómiát ötvözi  – a tánccal.

Ezeken az estéken a vendégek nemcsak a Gundel világhírű fogásait élvezhetik, hanem azt a különleges atmoszférát is, amelyet élőzene és táncos előadások tesznek majd felejthetetlenné, magyarázta  Magyary Jenő a Gundel Étterem ügyvezető igazgatója.

Magyary Jenő, a Gundel Étterem igazgatója
Magyary Jenő, a Gundel Étterem igazgatója
Fotó: Eventrend

Mint mondta, az eseménysorozatban két kiemelkedő szereplő is közreműködik. Az egyikük az estek szakmai vezetője, aki a program minőségét és gördülékeny lebonyolítását biztosítja, Keleti Andrea táncművész, aki minden alkalommal egy-egy tánc alapjait tanítja meg az érdeklődőknek. A másik főszereplő az est házigazdája, Lukács Zsolt műsorvezető lesz, aki a tánc világának érdekességeit osztja meg a vendégekkel.

 Az estek ráadásul egyfajta felkészülést is jelentenek az első Gundel Bálra, amely 2026-ban debütál.

„Az új programmal az a célunk, hogy a tradicionális magyar vendéglátás élményét ötvözze a modern szórakozással, és egy olyan exkluzív programot kínáljon, amely minden generáció számára vonzó. Ezek az esték nemcsak az ínyencek, hanem a tánc és a zene szerelmesei számára is maradandó élményt nyújtanak.” - emelte ki az ügyvezető igazgató.


Fotó: Eventrend

A zenés-táncos estek nem minden este kerülnek megrendezésre, hanem kifejezetten meghatározott napokon, hogy az érdeklődők számára különleges alkalmak maradjanak. „Az estek helyszíne az étterem elegáns rendezvényterme, amely tökéletes környezetet biztosít a meghitt és mégis pezsgő hangulatú estékre” - mondta Nagy Gábor, az Eventrend Group egyik tulajdonosa.

Nagy Gábor, az Eventrend egyik alapítója
Nagy Gábor, az Eventrend egyik alapítója
Fotó: Eventrend

A táncos estékre külön menü nem készül, minden vendég kedve szerint fogyaszthat a Gundel bőséges étlapjáról.

Lesz viszont könnyed tánczenét játszó zenekar, házigazda és sok lehetőség a páros táncra.

Ha valaki pedig csak nézelődni szeret egy ilyen forgatagban, annak sincs akadálya. A díjmentes programon való részvételhez csupán az asztalfoglalás ajánlott, de ha van szabad hely, a Gundel minden betérő vendéget szívesen lát, hangsúlyozták.

„Az első rendezvény 2025. április 23-án, szerdán lesz, majd minden hónap utolsó szerdáján folytatódik a Gundel Étterem belső tereiben, illetve a nyári hónapokban a hangulatos Gundel Kertben” - tette hozzá a tulajdonos.

 


Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.
Új korszak a siófoki menzán

Új korszak a siófoki menzán 

Siófok összes általános- és középiskolájában bevezették a svédasztalos rendszerű menzát.
Mire fordítják a falusi kiskocsmák a rájuk hulló állami támogatást?

Mire fordítják a falusi kiskocsmák a rájuk hulló állami támogatást? 

A Kisfaludy Program tájékoztatása szerint az üzletenkénti 3 millió forintos forrásra a pályázatra jogosult italüzletek mintegy 80 százaléka jelentkezett.
Személyzet nélküli okosüzlet Újbudán

Személyzet nélküli okosüzlet Újbudán 

A napi 24 órában üzemelő Auchan GO üzletbe egy applikációval lehet bemenni, és ezen keresztül lehet fizetni a vásárlás végén.
Csókaszőlő, laska, piros bakator

Csókaszőlő, laska, piros bakator 

Régi magyar szőlőfajták kóstolója egy budai gimnáziumban.
Költészet, gasztronómiai ínyencségek a Centrálban, és egy hűséges négylábú kalandjai

Költészet, gasztronómiai ínyencségek a Centrálban, és egy hűséges négylábú kalandjai 

Budapest szívében, a patinás Centrál Kávéházban, április 10-én különleges esemény részesei lehettünk.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.