Zenés-táncos estek a Gundelben

A Gundel mindig is több volt, mint egy étterem: egykor a gasztronómia mellett a tánc és a zene is fontos szerepet játszott az itt megélt pillanatokban. Most ismét életre kelnek ezek a hagyományok! A Gundel csapata elindítja a zenés-táncos esték sorozatát.

Kifejezetten a 40+ korosztály számára indítja el a Gundel Étterem új programsorozatát, amely a könnyedséget, a kultúrát és a szórakozást, és természetesen a modern gasztronómiát ötvözi  – a tánccal.

Ezeken az estéken a vendégek nemcsak a Gundel világhírű fogásait élvezhetik, hanem azt a különleges atmoszférát is, amelyet élőzene és táncos előadások tesznek majd felejthetetlenné, magyarázta  Magyary Jenő a Gundel Étterem ügyvezető igazgatója.

Magyary Jenő, a Gundel Étterem igazgatója
Magyary Jenő, a Gundel Étterem igazgatója
Fotó: Eventrend

Mint mondta, az eseménysorozatban két kiemelkedő szereplő is közreműködik. Az egyikük az estek szakmai vezetője, aki a program minőségét és gördülékeny lebonyolítását biztosítja, Keleti Andrea táncművész, aki minden alkalommal egy-egy tánc alapjait tanítja meg az érdeklődőknek. A másik főszereplő az est házigazdája, Lukács Zsolt műsorvezető lesz, aki a tánc világának érdekességeit osztja meg a vendégekkel.

 Az estek ráadásul egyfajta felkészülést is jelentenek az első Gundel Bálra, amely 2026-ban debütál.

„Az új programmal az a célunk, hogy a tradicionális magyar vendéglátás élményét ötvözze a modern szórakozással, és egy olyan exkluzív programot kínáljon, amely minden generáció számára vonzó. Ezek az esték nemcsak az ínyencek, hanem a tánc és a zene szerelmesei számára is maradandó élményt nyújtanak.” - emelte ki az ügyvezető igazgató.


Fotó: Eventrend

A zenés-táncos estek nem minden este kerülnek megrendezésre, hanem kifejezetten meghatározott napokon, hogy az érdeklődők számára különleges alkalmak maradjanak. „Az estek helyszíne az étterem elegáns rendezvényterme, amely tökéletes környezetet biztosít a meghitt és mégis pezsgő hangulatú estékre” - mondta Nagy Gábor, az Eventrend Group egyik tulajdonosa.

Nagy Gábor, az Eventrend egyik alapítója
Nagy Gábor, az Eventrend egyik alapítója
Fotó: Eventrend

A táncos estékre külön menü nem készül, minden vendég kedve szerint fogyaszthat a Gundel bőséges étlapjáról.

Lesz viszont könnyed tánczenét játszó zenekar, házigazda és sok lehetőség a páros táncra.

Ha valaki pedig csak nézelődni szeret egy ilyen forgatagban, annak sincs akadálya. A díjmentes programon való részvételhez csupán az asztalfoglalás ajánlott, de ha van szabad hely, a Gundel minden betérő vendéget szívesen lát, hangsúlyozták.

„Az első rendezvény 2025. április 23-án, szerdán lesz, majd minden hónap utolsó szerdáján folytatódik a Gundel Étterem belső tereiben, illetve a nyári hónapokban a hangulatos Gundel Kertben” - tette hozzá a tulajdonos.

 


 Bor, kultúra és a gasztronómia ünnepe a Villányi borvidéken

Bor, kultúra és a gasztronómia ünnepe a Villányi borvidéken 

Június 7-én és 8-án harmincegyedik alkalommal nyitja meg kapuit a Palkonyai Pünkösdi Nyitott Pincék.
Gasztrohétvége Cserkeszőlőn

Gasztrohétvége Cserkeszőlőn 

A kunsági település ad otthont egy új gasztro-kulturális fesztiválnak. 
Kéknyelű Virágzás Ünnepe Badacsonyban

Kéknyelű Virágzás Ünnepe Badacsonyban 

Az év legnagyobb kéknyelű kóstolója Badacsonyban.
Hamburger – mindenek felett?

Hamburger – mindenek felett? 

Felmérés a hazai fogyasztói szokásokról.
Kibővült a pályázható kocsmák köre

Kibővült a pályázható kocsmák köre 

1000-2000 fő közötti települések lezárt üzleti évvel még nem rendelkező italüzletei is igényelhetik a 3 milliós támogatást.
Megérdemelt helyre került az Év Menedzsere elismerés

Megérdemelt helyre került az Év Menedzsere elismerés 

Egy esemény két helyszínen – a díjazottak között a hazai gasztrovonal elismert képviselője ott volt.
Megvan az idei Év Fagylaltja

Megvan az idei Év Fagylaltja 

2025. május 24-én a hajdúszoboszlói Szent István parkban rendezték az Év fagylaltja verseny döntőjét.
Magyar drazsét díjaztak egy rangos európai versenyen

Magyar drazsét díjaztak egy rangos európai versenyen 

Magyar aranyérem az egyik legrangosabb nemzetközi csokoládé versenyen. És ugyanezen az édes viadalon egy ezüstérmet is odaítéltek a hazai pályázónak.
A spanyol sztárséf is főz a Gourmet Fesztiválon

A spanyol sztárséf is főz a Gourmet Fesztiválon 

A május 24-i, szombat esti hatkezes főzés során Dani García és Giorgio Cavicchiolo (Alelí) valamint Varjú Imre (Flava) séfek együtt főznek.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.