hirdetés

Három érdeklődő is van az Aranybikára!

Hosszú idő után végre érvényes vételi pályázat érkezett a Hotel Aranybikára – erősítette meg a Hajdú-Bihari Napló értesüléseit Buga Imre, a Debrecen központjában lévő, a cívis város egyik ikonikus épületének számító szálloda felszámolóbiztosa.

hirdetés

Mint Hajdú Online megtudta, ezen a legutóbbi, december 3-án zárult pályázaton ráadásul két elővásárlásra jogosult is bejelentette vételi szándékát, amennyiben érkezik érvényes pályázat, így most az ő “térfelükön a labda”.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Az energiaárak és az alapanyagok beszerzési költségei ugrásszerűen megnőttek, és még nem tudni, hol a vége. Ön tett-e valamit annak érdekében, hogy ellensúlyozza valahogy a brutál módon megnövekedett kiadásait?

Partnerünk